Mój instruktor jazdy - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-10, 08:53   #31
pluto17-17
Zadomowienie

Dot.: mój instruktor jazdy

Cytat:
Napisane przez a_n_e_c_z_k_a Pokaż wiadomość
Trusmilk, jestem bardzo ciekawa jak dalej potoczyly sie losy Twojego kursu, a przede wszystkim Twoja znajomosc z instruktorem
poszukaj wątku na temat : DLA PRZYSZłYCH I OBECNYCH KURSANTEK tam piszemy takie ciekawostki
pluto17-17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-10, 09:17   #32
DsC
Zakorzenienie

ile ja bym dała żeby mieć przystojnego instruktora jak czasami patrze na te eLki przejeżdżające a w nich jakieś fajne ciacha to żałuję że zapisałam się do tego ośrodka
Mój instruktor: średniego wieku wzrostu i postruty blady w okularach no i ogólnie...średnio ciekawy nawet w gadce :P
Boże co za pech
Stary 2007-07-10, 09:31   #33
eliza1984
Zadomowienie

Czytajac to wspominam swoje jazdy .Mialam instruktora który mial gdzies ze 30 lat, ja 22.Na pierwszej jezdzie nie mialam o czym z nim rozmawiac , draznil mnie, ale z kolejnymi jazdami bardzo sie polubilismy, zaczelismy rozmawiac na intymne i prywatne tematy,doszlo do tego ze czasami dotykalismy sie po nodze niby dla zartów, albo zeby ogrzal sobie reke pod moim udem.czasmi mówil mi takie rzeczy co by ze mna np zrobi jak bysmy byli w jakuzzi, prawie bysmy sie pocalowali gdyby nie moja przytomnosc umyslu i powiedzialam ze nie , bo mialam i nadal mam narzeczonego, a on zone i dzieci.Pod koniec jazd juz nie byl taki gadatliwy , moze dlatego ze nie dalam sie tak bardzo zbajerowac, ale naprawde szlam na jazdy z motylami w brzuchu i nawet narzeczony zauwazyl ze wracam jakas zadowolona z jazd i sie do niego potem przytulam.Jazdy sie skonczyly, jeszcze czasmi po cos zadzwonilam jak musialam zalatwic cos, wtedy tez flirtowalismy przez tel , ale przeciez nie mialo to sensu i tak juz nie utrzymujemy kontaktów.
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-10, 10:59   #34
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
Trusmilk, jestem bardzo ciekawa jak dalej potoczyly sie losy Twojego kursu, a przede wszystkim Twoja znajomosc z instruktorem
Miałam zmianę instruktora i dopiero na egzaminie wewnętrznym dali mi Z. (tytułowy). I to była najwspanialsza jazda z nim, bo po tak długiej przerwie. Narazie jestem zapisana na egzamin państwowy i czekam. U nas w Kaliszu trwa to około 5-6 tygodniu, więc będę miała dosyć długi zastój. Ale bardziej mnie martwi to, że jego nie widzę. Minęły dopiero cztery dni, a ja już zostaję na łeb, nie potrafie o niczym innym myśleć. Generalnie "to moja jest niedorosła miłość". I nie wiem co robić, to tak strasznie boli.

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
ile ja bym dała żeby mieć przystojnego instruktora jak czasami patrze na te eLki przejeżdżające a w nich jakieś fajne ciacha to żałuję że zapisałam się do tego ośrodka
Mój instruktor: średniego wieku wzrostu i postruty blady w okularach no i ogólnie...średnio ciekawy nawet w gadce :P
Boże co za pech
Mój instruktor nie ejst jakoś wybitnie przystojny, ale ma coś w sobie, te piegi itd on poprostu odpowiada mi z charakteru, jest przezabawny. Ile ja bym dała, żeby mieć jazdy z jakimś starym instruktorem, przynajmniej teraz nie zaprzątałabym sobie głowy.

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
prawie bysmy sie pocalowali gdyby nie moja przytomnosc umyslu i powiedzialam ze nie , bo mialam i nadal mam narzeczonego, a on zone i dzieci.
Ja mam czasami ochotę się na niego rzucić, ile ja bym dała, żeby go pocałować
Stary 2007-07-10, 11:59   #35
czuczenka
Zakorzenienie

na całe szczescie moj instruktor był pod 60tką hhehe wiec problemów nie miala całe szczescie noo ale naprawde rozumiem Cie.. sama nie wiem co tu doradzic ...

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-10, 16:38   #36
moni888
Raczkowanie

GG do moni888

Ja jak robilam prawojazdy "dostalam" instruktora ktory bardzo mnie draznil, klocilismy sie praktycznie caly czas i byl bardzo wyniosly tzn tak mi sie wydawalo pozniej jakos zaczelismy rozmawiac na prywatne sprawy , na jednej jezdzie zapytal"nauczysz sie czegos w koncu czy cale zycie bedziesz ze mna jezdzila" odpowiedzialam ze wole ta druga wersje , usmiechnal sie a pod koniec jazdy zaprosil do kina. I tak juz 5 miesiecy jezdze tylko z nim planujemy wspolna przyszlosc, kupilismy dom, zakladamy firme , nie wyobrazam sobie zycia bez "mojego" instruktora
moze bylo cos zgubionego i podniesionego?
klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk?
21.02.2009 Maja
03.03.2014 Jakub
moni888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-10, 19:54   #37
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moni888 Pokaż wiadomość
Ja jak robilam prawojazdy "dostalam" instruktora ktory bardzo mnie draznil, klocilismy sie praktycznie caly czas i byl bardzo wyniosly tzn tak mi sie wydawalo pozniej jakos zaczelismy rozmawiac na prywatne sprawy , na jednej jezdzie zapytal"nauczysz sie czegos w koncu czy cale zycie bedziesz ze mna jezdzila" odpowiedzialam ze wole ta druga wersje , usmiechnal sie a pod koniec jazdy zaprosil do kina. I tak juz 5 miesiecy jezdze tylko z nim planujemy wspolna przyszlosc, kupilismy dom, zakladamy firme , nie wyobrazam sobie zycia bez "mojego" instruktora
Też tak chce, też tak chcę!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-10, 22:00   #38
pluto17-17
Zadomowienie

no ciekawie ciekawie nie powiem
moi dotychczasowi instruktorzy to nie ciekawi byli jeden idiota drugi zboczeniec trzeci nic nie gadał a czwarty koles po 50 bardzo solidny no i nie powiem bardzo dobrze mi sie z nim jezdziło;-)
Stary 2007-07-10, 22:24   #39
Megiddo
Rozeznanie

A ja też jednego przystojnego instruktora miałam....po placu tylko sobie z nim jeździłam... sympatyczny koleś i nie wiele starszy ode mnie był. Ale jazdy się skończyły, egzamin zdałam i kontakt się urwał. A flirciarz był z niego niezły. Haha...ale słyszałam że on taki jest...czyli jest trochę tych instruktorów flirciarzy.

A co do Ciebie Trusmilk może skontaktuj się ze swoim instruktorem pod jakimś pretekstem...spytaj o jakieś rady, albo cuś...może jest jakaś szansa na rozwój sytuacji.
Stawiam pierwsze kroki w głębię
...poznania życia
A ja bezpieczna oczy zamykam
Staję się motylem istnienia
Mogę wznieść się ponad wieczność
...gdy tylko JESTEŚ !!!
Megiddo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-11, 08:59   #40
pluto17-17
Zadomowienie

ja też zauważyłam że ci instruktorzy to nie złe ziółka są nic sie centralnie nie wstydza pytaja prosto z mostu
trusmik a masz jego prywatny nr komórki ??
Stary 2007-07-11, 09:32   #41
DsC
Zakorzenienie

o matko moja szkołka to biedna widze jest bo mam tylko jednego instruktora!!
a w innych eLkach instruktorzy...
hihi jedni to totalna kupa inni zupełnie co innego!! ale dobrze że mam normalnego w sumie bo raczej nie skupiłabym się na jezdzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-11, 10:17   #42
chilanes
Zakorzenienie

Hmm moze tel, skoro egzamin masz za 5 tygodni? Coś w stylu :
- dzień dobry tu Marysia, chciałabym się umówić z Panem na dodatkową lekcję...
- w porządku kiedy?
- jutro o 17 pod kinem "Fantazja"
i gotowe O ile oczywiście On ma poczucie humoru, a zakładam, ze ma, skoro taki ochhh ahhh jest
Stary 2007-07-11, 10:37   #43
Megiddo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Hmm moze tel, skoro egzamin masz za 5 tygodni? Coś w stylu :
- dzień dobry tu Marysia, chciałabym się umówić z Panem na dodatkową lekcję...
- w porządku kiedy?
- jutro o 17 pod kinem "Fantazja"
i gotowe O ile oczywiście On ma poczucie humoru, a zakładam, ze ma, skoro taki ochhh ahhh jest
haha...chilanes - świetny pomysł Warto spróbować i zaryzykować
Stawiam pierwsze kroki w głębię
...poznania życia
A ja bezpieczna oczy zamykam
Staję się motylem istnienia
Mogę wznieść się ponad wieczność
...gdy tylko JESTEŚ !!!
Megiddo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-11, 11:37   #44
chilanes
Zakorzenienie

Kto nie ryzykuje nie żyje
a jeśli by nie wyszło to... "Życie nie kończys ię na jednym mężczyźnie... Pamiętaj!"

Głowa do góry, cyc do przodu i próbować
Stary 2007-07-11, 12:25   #45
Trusmilk
Rozeznanie

No ak tylko ja nie mam jego numeru komórki Bo u nas w OSK wygląda to trochę inaczej, to dziewczyna z biura cię umawia itd, więc do prywatnego numeru instruktorów nie amsz dostępu, no jedynie do szefowej.
Kurczę, czy on musi być taki fajny?!
Stary 2007-07-11, 13:17   #46
pluto17-17
Zadomowienie

no ja tez nie mam nr mojego instruktora
trzeba cos wymyslic ale ten pomysł chlianes był czadowy no to zadzwon i spytaj o numer do niego
Stary 2007-07-11, 14:30   #47
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pluto17-17 Pokaż wiadomość
trzeba cos wymyslic ale ten pomysł chlianes był czadowy no to zadzwon i spytaj o numer do niego
Raczej nie ma takiej możliwości, to są jego prywatne dane, które ona raczej nie ma prawa dawać ot tak sobie. Muszę sobie dać z nim spokój, ale to takie trudne
Stary 2007-07-11, 14:39   #48
a_n_e_c_z_k_a
Raczkowanie

Moze to nieco dziecinne, ale moglabys spacerowac w okolicy osrodka kiedy ona akurat konczylby prace Mam nadzieje ze w jakis sposob uda Ci sie go 'upolowac'
Najgorszy moment w życiu to taki, kiedy myslisz że nic gorszego Cię nie spotka, a poźniej nastaje taka chwila kiedy nie masz siły płakać, potem nie masz juz czym płakać, a rozpacz jest nie do ogarnicia...
a_n_e_c_z_k_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-11, 16:34   #49
pluto17-17
Zadomowienie

Cytat:
Moze to nieco dziecinne, ale moglabys spacerowac w okolicy osrodka kiedy ona akurat konczylby prace Mam nadzieje ze w jakis sposob uda Ci sie go 'upolowac'
mi sie wydaje jednak zeby dała sobie dpokoj bo takie chodzenie koło osrodka to chyba na serio dziecinne nie chce tu cie oczywiscie obrazic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-11, 22:10   #50
rubi11
Raczkowanie

Ja też jeździłam z niezłym podrywaczem, na zajęcia wyczekiwałam z niecierpliwością a wracałam z wielkim uśmiechem na ustach. Z wyglądu też nie był moim ideałem, ale ten sposób bycia i zachowanie rozwaliły mnie.
No i niestety się zakochałam i było już za późno kiedy powiedział "jakbym nie miał żony to bym się za Ciebie brał".. to był dla mnie szok(miał 25lat,więc nie przypuszczałam tego że ma żone i dziecko:/) i bardzo długo nie mogłam dojść do siebie, nawet już po zakończeniu kursu.

Z tego co tu przeczytałam to większość instruktorów to czarujący podrywacze z poczuciem humoru - co ten zawód w sobie ma że tak działa na facetów?
rubi11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-11, 22:32   #51
mrówka_zeta
Raczkowanie

ja mialam pana po piecdziesiatce, ktory za kazdym razem jak cos mi nie wyszlo wrzeszczal "ty kozo!". ale polubilam go i z przyjemnoscia wspominam nasze lekcje w sumie dobrze ze trafilam na starszego, przyjamniej bylam skupiona na meritum.............

moja kolezanka wlasnie niedawno zareczyla sie facetem, ktory byl jej instruktorem. a slub i wesele w przyszlym roku!!! milosc moze zaskoczyc wszedzie............
Stary 2007-07-12, 08:50   #52
DsC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluto17-17 Pokaż wiadomość
a ja mam no ale po co mi jak jest po 40 i nie w moim typie widzicie dziewczyny jakie to wszystko niesprawiedliwe!! Mnie mogłaby umawiać jakaś z biura a wy mogłybyście mieć numery tych waszych przystojniaków
Stary 2007-07-12, 10:34   #53
pluto17-17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
a ja mam no ale po co mi jak jest po 40 i nie w moim typie widzicie dziewczyny jakie to wszystko niesprawiedliwe!! Mnie mogłaby umawiać jakaś z biura a wy mogłybyście mieć numery tych waszych przystojniaków
heh no tak tak
ja tam takiech starszych nie lubie skupiam sie na jezdzie

ciekawa historia z tym slubiem koleżanki mrówka zeta
Stary 2007-07-12, 11:08   #54
Malinezja
Zadomowienie

Heh ja idąc na kurs miałam nadzieje na fajnego młodego instruktora (tymbardziej że widywałam w jakiejś Lce dość często takiego jednego gagatka ale nie był instruktorem tej szkoły jazdy do której się zapisałam).

Gdy usłyszałam że będe jeździć z kobietą to normalnie mnie zatkało... nie wiedziałam czy powiedzieć tej pani w biurze że to niemożliwe czy co.
Później okazało się że ta instruktorka to była równa babka, bardzo cierpliwa, nigdy nie podniosła na mnie głosu, tłumaczyła wszystko na spokojnie itd
Egzamin zdałam za pierwszym podejściem.

Niemniej jednak zazdroszcze troche takiego ciacha instruktora, zawsze pozostaje wspomnienie innego typu z kursu niż jak się jeździ z kobietą bądź starszym mężczyzną.
W takim razie pozostaje mi robić kurs kategorii A albo C i liczyć na więcej "szczęścia" w doborze instruktora hihihi

Malinezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-12, 13:06   #55
pluto17-17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malinezja Pokaż wiadomość
Heh ja idąc na kurs miałam nadzieje na fajnego młodego instruktora (tymbardziej że widywałam w jakiejś Lce dość często takiego jednego gagatka ale nie był instruktorem tej szkoły jazdy do której się zapisałam).

Gdy usłyszałam że będe jeździć z kobietą to normalnie mnie zatkało... nie wiedziałam czy powiedzieć tej pani w biurze że to niemożliwe czy co.
Później okazało się że ta instruktorka to była równa babka, bardzo cierpliwa, nigdy nie podniosła na mnie głosu, tłumaczyła wszystko na spokojnie itd
Egzamin zdałam za pierwszym podejściem.

Niemniej jednak zazdroszcze troche takiego ciacha instruktora, zawsze pozostaje wspomnienie innego typu z kursu niż jak się jeździ z kobietą bądź starszym mężczyzną.
W takim razie pozostaje mi robić kurs kategorii A albo C i liczyć na więcej "szczęścia" w doborze instruktora hihihi
zrób może na motorek bo wtedy na pewno cie bedzie facet uczył heh
Stary 2007-07-12, 16:18   #56
Misiuniuniunia
Raczkowanie

no nie,czytając ten temat,smiałam się kiedyś...problem mam teraz ten sam...jestem załamana,bo mam chłopaka z którym jestem 2,5 roku.Facet ma ...ponad 40tkę!Ale coś ma w sobie..Przeciez ja mam 19 lat;/nie mogę przestać myśleć o nim.Ostatnio mi się śni,nie chce mi się spotykać z moim chłopakiem...teraz to już nie wiem kompletnie,co mam zrobićpomocy
Misiuniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-12, 21:30   #57
Trusmilk
Rozeznanie

I jak ja mam o nim zapomnieć?! Dzisiaj idąc przez ulicę dosyć daleko od własnego domu jechał on z kursantem. Zatrzymał się, pogadaliśmy i zapytał, czy może mnie nie podwieźć jeśli się nie boje początkującego. Ja skromnie(jak zawsze) mówię, że dam sobie radę, że pojadę autobusem, a on, że po co się będę wlokła autobusem skoro mogę pojechać w miłym towarzystwie i jak ja mogłam odmówić? I tak gadaliśmy, oczywiście nie za dużo, bo musiał raczej zwracać uwagę na chłopaka siedzącego przed kierownicą.

Oj, wzięło mnie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-12, 21:46   #58
pluto17-17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Trusmilk Pokaż wiadomość
I jak ja mam o nim zapomnieć?! Dzisiaj idąc przez ulicę dosyć daleko od własnego domu jechał on z kursantem. Zatrzymał się, pogadaliśmy i zapytał, czy może mnie nie podwieźć jeśli się nie boje początkującego. Ja skromnie(jak zawsze) mówię, że dam sobie radę, że pojadę autobusem, a on, że po co się będę wlokła autobusem skoro mogę pojechać w miłym towarzystwie i jak ja mogłam odmówić? I tak gadaliśmy, oczywiście nie za dużo, bo musiał raczej zwracać uwagę na chłopaka siedzącego przed kierownicą.

Oj, wzięło mnie.
ale jaja a jego zachowanie wskazywało na cos podejrzanego ?? no widzisz nie musiałas dzwonic a sie sprawa ułożyał moze go jeszcze kiedys spotkasz ze tez cie na tej ulicy zauwżył
Stary 2007-07-13, 09:20   #59
DsC
Zakorzenienie

ehhh... jakie to romantyczne
Stary 2007-07-13, 09:30   #60
chilanes
Zakorzenienie

Więc umów się za pomocą Pani z ośrodka , a do jazdy niekoniecznie musi dojść skoro sam Cię zaczepił Przecież zawsze można udać sierotkę w stylu : "ohhh umówiłam się na jazdę, ale wolałabym spacer...". Odwagi!

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości