![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wasz ideał samej siebie? :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja bym chciala miec inny profil twarzy. bo mam tak: brodka lekko wystająca, nos taki skoczniowaty a dołki pod oczami. smiesznie
![]() i chcialabym byc bardziej imprezowiczką niz domatorką. i przestac organizowac innym zycie. a jeszcze z wyglądu to chcialabym miec tak z włosami, ze jak sie budze i mysle "chce miec proste włosy" to one są proste i sie nie puszą, albo innym razem sie budze i mysle "chce miec kręcone" to one sie kręcą i nie puszą. a nie miec tak, ze jedna strona prosta jedna wykecona a całośc napuszona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ja to chciałabym się zmienić właściwie o 180 stopni tzn:
- być bardziej optymistką(póki co od zawsze czarnowidz ze mnie straszny ![]() - więcej się uśmiechać i cieszyć z życia, bo ciągle zrzędzę i marudzę jak stara baba - być mniej nieśmiałą, choć już właściwie nie jestem takim dzikusem jak byłak kiedyś ![]() - być mniej leniwa - ciągle siedzę na tyłku w domu, żadko gdzieś wychodzę, bo mi się nie chce o nauce już nie wspomnę ![]() A jeśli o wygląd chodzi to na pweno: - być szczuplejszą ![]() ![]() - nie miec takich chudych i krzywych nóg ![]() - mniejszy tyłek i biodra ![]() - trochę większy biust, ale nie za duży też ![]() - twarz bez problemów z wypryskami itp. (marzenie ![]() - większe oczy i dłuuugie, gęste rzęsy ![]() - trochę mniejszy nos - włosy lśniące i nie takie sianowate jak mam teraz ![]() Ufff...no i chyba to wszystko ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
A ja chciałabym w sobie zmienić:
1. być mniejszą egoistką 2. nauczyć się sztuki konwersacji z każdym na każdy temat- być "lwem salonowym" ![]() 3. stać się bardziej dojrzałą i odpowiedzialną 4. więcej śmiałości 5. Koniecznie pokonać lenistwo - moją największą wadę A z wyglądu jestem generalnie zadowolona, ale coś niecoś przydało by się poprawić czyli wzrost - zamiast 165 cm chciałabym mieć gdzieś tak 176-180cm. A i chciałabym mieć śniadą karnację (mam naturalnie bardzo ciemne włosy) więc gdybym miała śniadą karnację nie musiałabym ich rozjaśniać.
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
wygląd:
- chciałabym mieć dłuższe nogi - gęściejsze włosy - płaski brzuch - większe piersi charakter: - być mniej upartą - nie być taką nieśmiałą jaką jestem teraz - być mniej leniwą
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
chciałabym przytyc jakies 5 kg
![]() a z charakteru to byc poprostu lepszym człowiekiem ![]() edit. a,no i wieksze piersi ;]
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Jak to dobrze usłyszeć, że nie tylko ja chciałabym sie pozbyć lenistwa...też czasem za dużo w domu siedzę, bo mi się tyłka nie chce ruszyć, żeby coś pożyteczniejszego zrobić
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
- nie byc az taka egoistką
- nie byc taka wredna - ani taka pamietliwa - ani tak bardzo zorganizowana, az do przesady... - nie patrzec na wszytsko az tak realistycznie, umiec czasem złapac wiekszy dystans i sie czasami poprostu zapomnieć... a z wygladu...? piekna, gładka cera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
hmmm mysle ze chcialabym byc jeszcze bardziej pewna siebie i wierzyc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
a ja mam w podpisie to co bym chciała osiagnac
![]() ale dodam ze jeszcze chciałabym wyleczyć pryszcze ![]() ![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Charakter :
* być bardziej pewna siebie * być śmiała * być bardziej oszczędną Wygląd : * płaski brzuszek * chudsze nogi * dłuższe włosy * bezproblemowa cera |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
hmmm to zaczynam
![]() WYGLĄD- hmm... dłuższe włosy, co najmniej za łopatki, wyższa o jakies chociaz 5cm, pozbyc sie problemow ze skora, CHARAKTER- mniej leniwa, czasem bardziej rozwazna, mniej nerwowa, niewredna... i chyba juz... a i wydawanie pieniedzy z glowa by sie zdalo ![]()
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Po prostu mam dość brania lekow.
Ciezko mi sie trzymać. Zwlaszcza jak te chorobska z ktorych ponoc sie wyleczylam wracaja. Np. nad ranem znowu mi krew z nosa poszla. Ble...
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Z wyglądu to chciałbym tylko(aż) schudnąć, a jeśli chodzi o charakter to być bardziej cierpliwą i mniej bałaganić. Zawsze sprzątam, sprzątam, a w pokoju dalej bajzel ehh...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
wygląd:
- chciałabym, żeby moje włosy się ładnie układały ![]() - chciałabym mieć ładne, nierozdwajające się paznokcie ![]() - chciałabym mieć idealnie gładkie nogi - bez włosków ![]() - chciałabym być trochę wyższa i szczuplejsza ![]() charakter: - być bardziej pewną siebie - być optymistką - być lepiej zorganizowaną, nie odkładać wszystkiego na ostatni moment - mniej się wszystkim przejmować
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Byc bardziej odpowiedzialna
![]()
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No no ![]() ![]() ![]() No a ja się może nie przejmuję wszystkim tak kompletnie...ale za to baaardzo wszystko analizuję, albo wkręcam sobie jakąś bzdure, w którą w końcu zaczynam wierzyć ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Chciałabym mieć w sobie troche tzw. "luzu". Często się stresuję, przeżywam wszystko jak stonka...
![]()
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale bedzie dobrze ![]() swiat jest piekny a ludzie dobrzy i musi byc ok (moje motto mozna rzecz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.