|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdjęcia "kłamią" :)
ja mogę powiedzieć,że niektóre osoby lepiej na zdjęciu wychodzą nż w realu,a niektóre na odwrót na zdjęciu brzydko a w realu ładnie,niewiem czym to idzie...ja wiem sama po sobie,że strasznie wychodze na zdjęciach jestem niefotogeniczna,ale nieraz ładnie wyjde nie wiem czym to idzie
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Na zdjęciach wychodze okropnie i kiedyś właśnie myślałam że tak wyglądam ale jestem poprostu niefotogeniczna . Chociaz ostatnio znalazłam swój lepszy profil i nawet nieźle wyszłam ale zauważyłam że dużo zależy od osoby która fotografuje jeżeli sie na tym zna albo ma talent to zdjęcia wychodza ładniej niż gdy robi to kompletny laik
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
Odświeżam.
![]() Musze się zgodzić z tym,że zdjęcia kłamią. ),którą na fotach no bardzo fajnie wychodzi i można by rzecz super z niej laska,no ale niestety na żywca/real już tak fajnie/ładnie nie wyglada bo widać jej niedoskonałosci np:trądzik itd
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
tak czytam i czytam o tym ze kuzynka jest w realu brzydsza i zaczynam sie bac ze jak ludzie mowia ze moje fotki sa ladne, to w realu jestem paskuda
|
|
|
|
|
#35 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
dla mnie akurat żadna z nich nie jest piękna ![]() są za to idealnym przykładem na to, co dobry stylista, makijażysta, fryzjer i marketing potrafią zrobić z największej nawet przeciętniaczki ![]() Cytat:
![]() na zdjęciach wyglądam jak jakiś skończony monster chciałabym widzieć minę tych pań, co to zawsze mi na ulicy wmawiały, że mogłabym być fotomodelką ![]() Cytat:
) i strzelił mi takiego solara na tej fotce, że sama się na niej nie poznaję ale to jeszcze nic przy tym, jakie teraz robią fotki do paszportu
|
||||
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm juz sie pogubiłam o co chodzi w tym wątku. Co do Moniki ze zdjęć-ładna dziewczyna. Co do tematu.... To nie do końca tak jest. Zdjęcia nie kłamią
ukazują nasz rzeczywisty wygląd w danej chwili. Raz wyglądamy gorzej raz lepiej.
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Ja to strasznie nie lubie być fotografowana bo jestem strasznie nie fotogeniczna!! Zawsze wyjde jak naćpana albo z zezem
|
|
|
#38 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() To wcale nie musi się tyczyć ciebie,ze jak mowią że ładnie na fotach wyglądasz to jest odwrotnie.Spokojnie. |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
---- -------- ------
Edytowane przez NEA666 Czas edycji: 2007-08-17 o 11:55 |
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Ojś w sumie nie o czym dyskutować
raz się wyjdzie dobrze raz nie zależy od miny od tego czy z zaskoczenia czy niet ![]() Każdy tak ma inni są fotogeniczni jedni nie .. Zazwyczaj najlepiej wygląda się w rzeczywistości a zdjęcia można tylko podziwiać typu " ŁAŁ ale tu wyszłam super" heh
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
ojj coś w tym jest
![]() czesto tak mam, wychodze gdzies odpicuje sie , patrze w lustro mysle spoko . Robie zdjęcie , a tam... Zombieeee mogę sie nie wiem jak mocno umalowac i tak wyglądam jak bez makijazu .. z wielkimi sincami i oczami narkomana :dnie wiem co ja w sobie mam, ale zawsze na zdjęciach jak menel ostatni wychodze
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
ja zawsze w lustrze wyglądam super...a gdy robie sobie zdjecie...wyglądam jak "idź i nie wracaj"
|
|
|
|
|
#44 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama zresztą mi kiedyś powiedziała, żena zdjęciach wychodzę brzydko, a w rzeczywistości jestem ładniejsza. Podbudowała mnie tym, nie powiem ![]() Cytat:
Co do koleżanki-dla mnie na każdym zdjęciu jest b. ładna
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Czasami jestem po prostu zalamana jak widze moje zdjecia
- jestem po prostu brzydka...pozniej nie mam ochoty wychodzic z domu... a w realu ludzie ciągle mi powtarzają,ze jestem sliczna Moge zrobic sobie 1000 zdjec i i tak będę wyglądała okropnie. Jestem ładna w lustrze a jesli np przeglądam sie w lustrze i zrobie zdjecie mojego odbicia to wyglądam tragicznie
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
piszecie,ze Monika bardzo ladnie wyszla na zdjeciach... szkoda,ze nie widzicie jej w realu...zmienilybyscie zdanie
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Na pierwszym wyglada slicznie.
![]() Na drugim tez slicznie, ale ewidetnie jest stawiona (dowody w tle ).Na trzecim ma rozwiane wlosy i tez wyszla slicznie. |
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
hmm a moim zdaniem wlasnie na trzecim zdjeciu brzydko wyszla
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
znam dziewczyne ktora jest poczatkujaca fotomodelka i jak sie spojrzy na zdjecia to super ladnie, ale w rzeczywistosci tak nie jest. Jak am robione zdjecia to wizazystka ja umaluje, dobry fotograf do tego dobry programik i jest pieknie )
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
U mnie jest tak że na zdjęciach wychodzę paskudnie
, a w lusterku wyglądam dobrze.Na początku mnie to martwiło dopuki nie kupiłem sobie kamery.Gdy zobaczyłem siebie na kamerze zauwazyłem że wyglądam 10000-razy lewpiej niż na fotach.Nie było na kamerze co zauwazyłem ,,naćpanych" oczu czy szerokiej twarzy ważacej jakby 2-tony dodam ze jestem szczupły ważę 62 kg, czy krzywego nosa, naprawde smiechu było z tego co nie miara....![]() ![]()
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Łojojoj, co za stary wątas
![]() Mam koleżankę, która realnie jest bardzo brzydka i żaden chłopak nie wyrazi się o niej pochlebnie(!), a zdjęcia przerabia tak, że wygląda na ładną. Jakieś dziubki i te sprawy. I chłopaków przez internet wyszukuje i ma. Siebie na zdjęciach nie zbyt lubię, zawsze mam wrażenie, że coś jest nie tak. Muszę trochę zdjęć porobić, żeby cokolwiek wybrać.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Co powiecie o zdjeciach dowodowo-legitymacyjnych?
![]() Na nich malo kto przypomina siebie
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
No ja z kolei jestem fotogeniczna (tak mi wszyscy mówią) i bardziej sie sobie podobam na zdj niz w lustrze. Niestety dramat jest kiedy musze zrobic sobie zdj do dokumentu, bo mam asymetryczne oczy jakies i w ogole zawsze paskudnie wychodze. Najgorsze jest zdj do paszportu, bo go nawet tknąć jakimiś "retuszerami" nie mogą.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie nie, na zdjęciach wyglądamy tak jak naprawdę, a w lutrze widzimy się w - jak sama nazwa wskazuje
- lustrzanym odbiciu.Ps. Co do zdjęć. Mnie się np. rzadko kiedy ktoś podoba, jeśli znam go tylko ze zdjęcia. Po prostu muszę kogoś zobaczyć na żywo. Bo dochodzi jeszcze mimika twarzy itp. |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Należę do tych, które uciekają w kąt, gdy czyjaś cyfrówka idzie w ruch.
Jestem niefotogeniczna, chociaż większość twierdzi, że jest inaczej (pewnie z uprzejmości )Prawie wcale nie mam swoich aktualnych zdjęć, no może kilka z wspólnych wyjazdów z TŻ, na 90% z nich jestem w okularach przeciwsłonecznych ![]() Nie lubię pozować, nie podobam się sobie na zdjęciach i tyla
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się wydaje, że nie ma czegoś takiego jak osoba niefotogeniczna, po prostu pozować do zdjęć trzeba umieć. Swego czasu zainteresowałam się nieco tematem i muszę powiedzieć, że obecnie potrafię zapozować do zdjęcia tak, że wyglądam super zgrabnie, o wiele lepiej niż wyglądam w rzeczywistości. Podobnie z przedstawianiem własnej twarzy - na wielu zdjęciach wydaję się być jakieś 10 lat młodsza - właśnie dlatego, że nauczyłam się jak ustawić się do zdjęcia. Oczywiście jeśli fotograf jest totalnie do bani, to ładnego zdjęcia nigdy nie będzie (mój tż jest taki - do tego stopnia robi beznadziejne zdjęcia, że nawet piękny widok potrafi zepsuć źle zrobionym zdjęciem).
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja widywałam zdjęcia robione przez fotografów - artystów, na których nawet kobiety mało piękne wyglądały interesująco, intrygująco. Agencje modelek to raczej taka "fotografia przemysłowa" obliczona na czerpanie zysków, niewiele ma wspólnego ze sztuką i nie zajmują się wydobywaniem piękna tylko po prostu szukają ładnych modelek tak, jak szuka się gotowych dobrych produktów do sprzedania.
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2010-02-23 o 13:09 |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednakże to chyba i dla osoby fotogenicznej nieprofesjonalnie bardzo dobrze, kiedy nie musi sie narobić prze lustrem jak dziki osioł, nie musi się wyginać ja sprężyna, ustawiać boczkiem, wyciągając jednocześnie jedno kopytko do przodu - a i tak wygląda na byle badziwnym zdjęciu jak z żurnala
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
Łał. Od roku nikt nie pisał tu.
Oks. To teraz ja sie wypowiem. Ja jestem za teorią,że wygladamy tak jak w lustrze! Bo zdjecia hmm. nie wiem jak to powiedziec.... spłaszczaja wszystko? Przed nowym rokiem szkolnym postanowiłam sprawdzic z kim bede chodzic do klasy. Uchu. Ile sie kompleksow nabawiłam widzac te super ' słit 'focie. A potem w szkole robiłam wielkie oczy i nie mogłam przestac sie nadziwic ile mozna zdziałac na zdjeciach. Np. jedna laska. Niska. Wlosy co prawda nawet nawet... Ale z twarzy.... A na zdjeciach taka sliczna. Nie mogłam oderwac oczu od tych jej licznych fot. W druga strone tez oczywiscie to działa. Znam ludzi,którzy maja to cos ,ze uwazam je za atrakcyjne. A na zdjeciach... Jakos tak.. Troche podbudowałyscie mnie. Bo sie ostatnio intensywnie zastanawiałam jak to jest. Serio jestem taka jak na zdjeciach? Czy moze taka jak w lustrze? Przyznam,ze w lustrze siebie lubie.Natomiast na zdjeciach...Załamac sie mozna. I czesto to robie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
),którą na fotach no bardzo fajnie wychodzi i można by rzecz super z niej laska,no ale niestety na żywca/real już tak fajnie/ładnie nie wyglada bo widać jej niedoskonałosci np:trądzik itd

a że czasem komuś zdarzy się zrobić głupią minę to wiadomka 
jestem strasznie niefotogeniczna... ogólnie w lustrze, makijażu itp. podobam się sobie, ale żeby ładnie wyjść na zdjęciu muszę sobie zrobić chyba serie 100 powtórzeń:P i mam skrytą nadzieję, że odbicie w lustrze mówi prawdę 

, a w lusterku wyglądam dobrze.Na początku mnie to martwiło dopuki nie kupiłem sobie kamery.Gdy zobaczyłem siebie na kamerze zauwazyłem że wyglądam 10000-razy lewpiej niż na fotach.Nie było na kamerze co zauwazyłem ,,naćpanych" oczu czy szerokiej twarzy ważacej jakby 2-tony dodam ze jestem szczupły ważę 62 kg, czy krzywego nosa, naprawde smiechu było z tego co nie miara....