![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdjęcia "kłamią" :)
ja mogę powiedzieć,że niektóre osoby lepiej na zdjęciu wychodzą nż w realu,a niektóre na odwrót na zdjęciu brzydko a w realu ładnie,niewiem czym to idzie...ja wiem sama po sobie,że strasznie wychodze na zdjęciach jestem niefotogeniczna,ale nieraz ładnie wyjde nie wiem czym to idzie
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Na zdjęciach wychodze okropnie i kiedyś właśnie myślałam że tak wyglądam ale jestem poprostu niefotogeniczna . Chociaz ostatnio znalazłam swój lepszy profil i nawet nieźle wyszłam ale zauważyłam że dużo zależy od osoby która fotografuje jeżeli sie na tym zna albo ma talent to zdjęcia wychodza ładniej niż gdy robi to kompletny laik
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Odświeżam.
![]() Musze się zgodzić z tym,że zdjęcia kłamią. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
tak czytam i czytam o tym ze kuzynka jest w realu brzydsza i zaczynam sie bac ze jak ludzie mowia ze moje fotki sa ladne, to w realu jestem paskuda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla mnie akurat żadna z nich nie jest piękna ![]() są za to idealnym przykładem na to, co dobry stylista, makijażysta, fryzjer i marketing potrafią zrobić z największej nawet przeciętniaczki ![]() Cytat:
![]() na zdjęciach wyglądam jak jakiś skończony monster ![]() chciałabym widzieć minę tych pań, co to zawsze mi na ulicy wmawiały, że mogłabym być fotomodelką ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale to jeszcze nic przy tym, jakie teraz robią fotki do paszportu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Hmmm juz sie pogubiłam o co chodzi w tym wątku. Co do Moniki ze zdjęć-ładna dziewczyna. Co do tematu.... To nie do końca tak jest. Zdjęcia nie kłamią
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Ja to strasznie nie lubie być fotografowana bo jestem strasznie nie fotogeniczna!! Zawsze wyjde jak naćpana albo z zezem
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() To wcale nie musi się tyczyć ciebie,ze jak mowią że ładnie na fotach wyglądasz to jest odwrotnie.Spokojnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
---- -------- ------
Edytowane przez NEA666 Czas edycji: 2007-08-17 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Ojś w sumie nie o czym dyskutować
![]() ![]() Każdy tak ma inni są fotogeniczni jedni nie .. Zazwyczaj najlepiej wygląda się w rzeczywistości a zdjęcia można tylko podziwiać typu " ŁAŁ ale tu wyszłam super" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
ojj coś w tym jest
![]() czesto tak mam, wychodze gdzies odpicuje sie , patrze w lustro mysle spoko . Robie zdjęcie , a tam... Zombieeee ![]() nie wiem co ja w sobie mam, ale zawsze na zdjęciach jak menel ostatni wychodze ![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
ja zawsze w lustrze wyglądam super...a gdy robie sobie zdjecie...wyglądam jak "idź i nie wracaj"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama zresztą mi kiedyś powiedziała, żena zdjęciach wychodzę brzydko, a w rzeczywistości jestem ładniejsza. Podbudowała mnie tym, nie powiem ![]() Cytat:
![]() Co do koleżanki-dla mnie na każdym zdjęciu jest b. ładna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Czasami jestem po prostu zalamana jak widze moje zdjecia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
piszecie,ze Monika bardzo ladnie wyszla na zdjeciach... szkoda,ze nie widzicie jej w realu...zmienilybyscie zdanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Na pierwszym wyglada slicznie.
![]() Na drugim tez slicznie, ale ewidetnie jest stawiona (dowody w tle ![]() Na trzecim ma rozwiane wlosy i tez wyszla slicznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
hmm a moim zdaniem wlasnie na trzecim zdjeciu brzydko wyszla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
U mnie jest tak że na zdjęciach wychodzę paskudnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Łojojoj, co za stary wątas
![]() Mam koleżankę, która realnie jest bardzo brzydka i żaden chłopak nie wyrazi się o niej pochlebnie(!), a zdjęcia przerabia tak, że wygląda na ładną. Jakieś dziubki i te sprawy. I chłopaków przez internet wyszukuje i ma. Siebie na zdjęciach nie zbyt lubię, zawsze mam wrażenie, że coś jest nie tak. Muszę trochę zdjęć porobić, żeby cokolwiek wybrać.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Co powiecie o zdjeciach dowodowo-legitymacyjnych?
![]() Na nich malo kto przypomina siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
No ja z kolei jestem fotogeniczna (tak mi wszyscy mówią) i bardziej sie sobie podobam na zdj niz w lustrze. Niestety dramat jest kiedy musze zrobic sobie zdj do dokumentu, bo mam asymetryczne oczy jakies i w ogole zawsze paskudnie wychodze. Najgorsze jest zdj do paszportu, bo go nawet tknąć jakimiś "retuszerami" nie mogą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
Właśnie nie, na zdjęciach wyglądamy tak jak naprawdę, a w lutrze widzimy się w - jak sama nazwa wskazuje
![]() Ps. Co do zdjęć. Mnie się np. rzadko kiedy ktoś podoba, jeśli znam go tylko ze zdjęcia. Po prostu muszę kogoś zobaczyć na żywo. Bo dochodzi jeszcze mimika twarzy itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Należę do tych, które uciekają w kąt, gdy czyjaś cyfrówka idzie w ruch.
Jestem niefotogeniczna, chociaż większość twierdzi, że jest inaczej (pewnie z uprzejmości ![]() Prawie wcale nie mam swoich aktualnych zdjęć, no może kilka z wspólnych wyjazdów z TŻ, na 90% z nich jestem w okularach przeciwsłonecznych ![]() Nie lubię pozować, nie podobam się sobie na zdjęciach i tyla ![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mnie się wydaje, że nie ma czegoś takiego jak osoba niefotogeniczna, po prostu pozować do zdjęć trzeba umieć. Swego czasu zainteresowałam się nieco tematem i muszę powiedzieć, że obecnie potrafię zapozować do zdjęcia tak, że wyglądam super zgrabnie, o wiele lepiej niż wyglądam w rzeczywistości. Podobnie z przedstawianiem własnej twarzy - na wielu zdjęciach wydaję się być jakieś 10 lat młodsza - właśnie dlatego, że nauczyłam się jak ustawić się do zdjęcia. Oczywiście jeśli fotograf jest totalnie do bani, to ładnego zdjęcia nigdy nie będzie (mój tż jest taki - do tego stopnia robi beznadziejne zdjęcia, że nawet piękny widok potrafi zepsuć źle zrobionym zdjęciem).
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2010-02-23 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednakże to chyba i dla osoby fotogenicznej nieprofesjonalnie bardzo dobrze, kiedy nie musi sie narobić prze lustrem jak dziki osioł, nie musi się wyginać ja sprężyna, ustawiać boczkiem, wyciągając jednocześnie jedno kopytko do przodu - a i tak wygląda na byle badziwnym zdjęciu jak z żurnala ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Łał. Od roku nikt nie pisał tu.
Oks. To teraz ja sie wypowiem. Ja jestem za teorią,że wygladamy tak jak w lustrze! Bo zdjecia hmm. nie wiem jak to powiedziec.... spłaszczaja wszystko? Przed nowym rokiem szkolnym postanowiłam sprawdzic z kim bede chodzic do klasy. Uchu. Ile sie kompleksow nabawiłam widzac te super ' słit 'focie. A potem w szkole robiłam wielkie oczy i nie mogłam przestac sie nadziwic ile mozna zdziałac na zdjeciach. Np. jedna laska. Niska. Wlosy co prawda nawet nawet... Ale z twarzy.... A na zdjeciach taka sliczna. Nie mogłam oderwac oczu od tych jej licznych fot. W druga strone tez oczywiscie to działa. Znam ludzi,którzy maja to cos ,ze uwazam je za atrakcyjne. A na zdjeciach... Jakos tak.. Troche podbudowałyscie mnie. Bo sie ostatnio intensywnie zastanawiałam jak to jest. Serio jestem taka jak na zdjeciach? Czy moze taka jak w lustrze? Przyznam,ze w lustrze siebie lubie.Natomiast na zdjeciach...Załamac sie mozna. I czesto to robie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.