|
|
#31 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy (YSL,Ricci,Boucheron,Burb erry) i kolorówka np. sypki PS, Kanebo Cream
przejrzalam dokładniej i sama nie wiem co chce :P bo podobaja mi się kilka rzeczy
Clinique Shimmering Tones Powder, Escada Island Kiss, Hugo Boss, Femme musze się jeszcze zastanowić ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy (YSL,Ricci,Boucheron,Burb erry) i kolorówka np. sypki PS, Kanebo Cream
ok, czekam na odp
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Cześć, to
Reszta moich rzeczy: PAZNOKCIE lakier Bourjois Vernis Anti-Choc -10 Rose/Charmant śliczny delikatny róż.Lakier Bourjois z wapniem i witaminami 12ml. Świeży Avon – wzmacniająca odżywka do paznokci, raz użyta. Data produkcji 11.2006 r. transparentny lakier Revlon nowy PERFUMY KENZO JUNGLE odlewka, za inne perfumy CASHMERE MIST Donna Karan odlewka, za inne perfumy IMAGE CERUTTI odlewka, za inne perfumy SPICED TEA ARDEN 50ml,nowe w folii, tylko za inne perfumy GREEN TEA E. ARDEN 50ml, nowe w folii, tylko za inne perfumy X POSE ZIELONE Glamour , nowe zapakowane w kartonik 50ml Le Basier "Pocałunek" Lalique 27/30ml, z kartonikiem Crystal Noir Versace 1/2 z 50ml TWARZ podkład Mary Kay Medium Coverage odcień Ivory 200 do średniojasnej karnacji, razy użyty ASTOR korektor, pod oczy i do twarzy, nieużywany ale minimalnie czubek sprasowany od nieuważnego domknięcia, najaśniejszy odcień podkład Yves Rocher Coloures Nature odcień 01, najjaśniejszy, niebrudzący ubrania. 2-3 razy oszczędnie testowany Eveline – samoopalacz do twarzy i ciała, do jasnej karnacji, nowy.Termin ważności 02.2008 r. USTA nowa nieużywana pomadka pielęgnacyjna Bebe Zartrose pomadka LANCOME Brillant Tout va Bien nr 383. Piękny, zmysłowy i trwały odcień perłowego różu wpadajacego w nieco ciemniejszy odcień haicyntowego fioletu. szminka L'OREAL COLOR RICHE nr 308, VERY MAUVE (MAUVE ECLAT) Piękny, zmysłowy i trwały odcień szlachetnego transparentnego fioletu. Jest delikatna na ustach (efekt inny niż na zdjęciu..) Delikatnie perłowa, efekt przypudrowanej perły. pomadka L'OREAL ROUGE VIRTUALE nr 120 PEARLY PINK (ROSE PERLE) Piękny, zmysłowy i trwały odcień szlachetnego pudrowego różu. Delikatnie perłowa, efekt przypudrowanej perły. OCZY paletka raz użytych cieni Revlon Illuminance Powder Shadow kolor 02; Jazzy Berry; piękne cztery perłowe cienie w twarzowych odcieniach perłowa biel, jasny róż; śliwka, nasycona wiśnia. Wieczko ma pekniecie- rysę http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=310&page=2 WŁOSY Lakier Taft do włosów normalnych – supermocny, nowy Pianka Taft do włosów normalnych – supermocna, nowa Echosline – profesjonalny płyn do wygładzania i prostowania włosów, użyty kilka razy. Dostępny tylko w salonach fryzjerskich ZA COS SUPER szampon Goldwell Kerasilk Ultra Rich duża butla, ubytek 100ml jeden z najlepiej ocenianych na KWC (ilość ocen/gwiazdki) " Nawilżająca formuła pielęgnacyjna z naturalnymi proteinami jedwabiu, pielęgnacyjnymi lipidami i olejkiem jojowa sprawi, iż włosy staną się natychmiast gładkie, łatwe do rozczesywania, lśniące i miękkie jak jedwab" |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
olik niestety nie mam
.a nie chcialabys wziasc paru rzeczy z wątku za YSL?
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
oliku... jakieś 60ml z 80ml L.Lempickiej za Baby Doll...mogę dorzucić coś z kolorówki... zainteresowana?
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
oki, jutro ide jeszcze [pszukac bo w sephorze nie bylo
oki ![]() niestety nic nie upatrzylam ![]() Cytat:
taaaaak!!!!!!!!!!!! bardzo!!!!
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Hej Oliko, czy kanebo jest wciaz aktualny? jesli tak, to mam na wymiane te perfumy http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4629104
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaak!!!!!!!!!!!! bardzo!!!![/quote]
Ach jak podoba mi się ten entuzjazm sprawa techniczna: w związku z tym,ze trudno tak naprawdę''na oko'' ocenic dokładnej ilości perfum w buteleczce...bo wiadomo dlaczego<wygląda zdecydowanie na ponad połowę z 80ml, a na pewno opakowanie nie było napełnione na full> mogę,zebyś w razie czego ''nie czuła się stratna'' dorzucić: z takich ciekawszych rzeczy jakie posiadam np: podkład Mary Kay <nr IVORY 100> niedostępny w Polsce, albo szminkę Diorific CH.Diora nr 018<Violet twist> raz mażniętą,podkład Perfect light Guerlaina nr 10 Beige Glamore<bardzo jasny bezyk,podkład nie do kupienia juz w Polsce<zostało ok15-20 ml z 30ml>,lub tez błyszczyk H.R 01Perfect Picture-czerwono-brązowy z metalicznym połyskiem<przynajmniej połowa opakowania>,lub tez służe wkładem do kompaktu Shiseido ''Liquid Compact''nr 10 Very Light Ivory<kilka razy maznięty>, lub szminkę Givenchy Rouge Couture nr 317<ładny niezbyt ciemny brudny róż>...ewentualnie mogę zaproponować np. próbkę czy odlewkę np. WISHA,lub NINY-N.Ricci.... |
|
|
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te perfumy co podałaś to niestety nie moje zapachy ![]() Poza tym w oryginalnym Diorze powinna być prosta, ewentualnie lekko skrzywiona rurka... Ale nie aż tak jak u Ciebie ![]() Cytat:
![]() no bo rzadko które perfumy są napełnione na full, zawsze im trochę brakuje to mi się jeszcze podoba "służe wkładem do kompaktu Shiseido ''Liquid Compact''nr 10 Very Light Ivory<kilka razy maznięty>"
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
zatem,zeby nie przeciągać... ja się ustosunkowałam i czekam na jakąś decyzje .... <a ten wkład(tak 2/3 pojemności) to faktycznie taka bardzo jasna kosc słoniowa..no dla mnie bledziocha za jasna o dziwo>
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
no to co, l lolitka, wkładzik za baby dola?
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
tomama, moze Ty coś zaproponuj bo jak widac nie potrafie się zdecydowac
za dużo tego
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
To co moge jeszcze zaproponowac do puderku clinique za kanebo:
Fendi Fantazja z 75ml zostalo jakies 7ml odlewka Narciso Rodriguez For hir 5ml blyszczyk Revlon zostala ponad polowa, kolorek na ustach to transparentny mleczny roz maskara meybelline sky high curves kupiona dwa tygodnietemu, uzyta 3 razy-uczulila mnie szmineczka clinique -kolorek taki naturalny kolorek ust choc ona transparentna nie jest, daje ladny polysk, zostala gdzies polowa. szmineczka YSL rouge pur transparent-kololorek transparentna sliwka To tyle co mam |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
olik-
Lancome Sagamore EDT 7,5ml -Old Spice EDT 8ml 2x -Cerutti Fair Play EDT z 7ml zostało około 60% -Lancome Trophee EDT resztka z 3,5ml -Armani Eau pour homme 5ml -Guy Laroche Drakkar Noir EDT 5ml -Boccacio Sports EDT nie wiem jaka pojemność,ale około 2ml jest -Old Spice duża próbka-około 4ml od ciebie podoba mi sie: YSL, Teint Parfait - Oil Free (Baza pod makijaż)15ml- nr 3 zostało ok 75% Isadora velvet touch 40 winter beige (użyty kilka razy) Elizabeth Arden Red Door - body lotion balsam Anna Sui body lotion 50ml, nowy co mogłabys oddac za te wszystkie miniatury?
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Może Gucci Eau de perfum i Jil Sander Sensations za Premier Jour? Albo prawie nowy podkład Photogenic Ultra Naturel?
|
|
|
|
|
#49 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Isadora velvet touch 40 winter beige (użyty kilka razy) Elizabeth Arden Red Door - body lotion balsam Anna Sui body lotion 50ml, nowy? ![]() Cytat:
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
nie, na pewno nie oddam sypkiego PS za ciuchy
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
JAkby co to w Douglasie są te perfumy
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
tak wlasnie sobie pomyslalam
Jak czegos nie ma w S. to zwykle najduję albo w GC albo w D
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
no dobrze, Twoja oferta jest najbardziej atrakcyjna
wąchałam zapach, i spodobał mi się W takim razie wysłam PW, chyba nawet mam kartonik do Kanebo
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Aa no tak
W sumie za PS najchętniej chyba chciałabym perfumy podobaja mi sie np Hugo Boss, Femme edp 30 ml nowe tylko to za duzo
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
to albo mogłabyś coś sobie dobrać? albo zaproponować coś innego z tego co mi się podobalo?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

, zaktualizowałam kramik
Clinique Shimmering Tones Powder, Escada Island Kiss, Hugo Boss, Femme 

.

Ale nie aż tak jak u Ciebie