|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienie kosmetyki
Hej, a więc odpisuję
jestem chętna na:biosilk, róż manhattan, lusterko, kolczyki wiszące, brylantynę poczekam jeszcze na Twoją dokładkę ale myślę , że i tak dojdziemy do porozumienia tylko ten róż jest w innym Twoim wątku ale jest nadal aktualny tak? jeśli możesz zarezerwuj dla mnie te rzeczy żeby nie było że ktoś mi je sprzatnie;-) ja już Twoje zarezerwowałam
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
2.6 buteleczek biosilku-zostało mi z hurtowego kupowania na allegro z kolezankami NIEUZYWANE !!! 5.Shock Waves Massive Guma Plastik Elastik Welli,uzyte 3 -4 razy 6.L'oreal Elseve Krem rozświetlający Energia i Blask z proteinami z perły,zostało 40% ?
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
zaakrecona-niestety to juz jest zarezerwowane
![]() Karolinka -jasne rezerwuje ci 2 biosilki,jak bedziemy miały dokładki to wymienimy sie wieksza iloscia a ty dla mnie na razie zarezerwuj bransoletki 2d i 8 ![]() Chii1986-tak róż jest aktualny ! musze uporzadkowac sie jakos tutaj, |
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
do Alguien:
Jest to rozmiar M,ale jest ona dosyc małajak na M,taka na moje oko S/M,zazwyczaj nosiłam S,ale po prostu przy S nie mogłabym jej dopiac na biuscie,z przodu wygląda tak jak na załączonym zdjęciu.Z przodu,ten fragment co jest troche dłuższy od reszty mozna wiązac.
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
.Max Factor Pan Stik-łuszcze sie po atredermie i widac mi po nim skórki,wiec z przykroscia go oddaje,zostało 1,6cm sztyftu,nowy ma ok 2,1cm
10.Johnsons Holiday Skin do normalnej i ciemnej karnacji zostało oko 80 zagladnij do mnie |
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
9.Rexona activ reserve citrus 0% alcohol,cos ok 50% zostało,moze minimalnie mniej
10.Johnsons Holiday Skin do normalnej i ciemnej karnacji zostało oko 80%. cos za to i jedwab
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za biosilk?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

jestem chętna na: