![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
Cytat:
Ja miałam dzisiaj wyjechać, ale u mnie jak zwykle wszystko z opóźnieniem, więc zdążę zrobić zakupy przed wyjazdem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
dla mnie w nowej gazetce nie ma nic ciekawego ;(
#33 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Właśnie byłam i... kupiłam wodę różaną( nie wiem po co w sumie), nowe błyszczydło lovely lips w kolorze złotym, tonik bioaloesowy ziaji, jedzonko dla moich świnek morskich, duże opakowanie tamponów belli i podpaski - nie zauważyłam że zapachowe( i to jak mocno);-) i coś mnie ciągnie żeby przejechać się do innego Rossmana ( ajajaj!!!!)
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
chciałbym do Was dołączyć, bardzo lubię robić zakupki w Rossmannie, bardzo chwalę sobie fakt iż jest drogerią samoobsługową. Dzisiaj polowałam na promocje z aktualnej gazetki i jestem troszkę rozczarowana gdyż czekałam na pomadkę z Wibo z efektem water shine, patrzę a cena 5,99 a w gazetce 4,49 żadnej promocji nie ma. Zakupiłam za to tonik aloesowy z Ziai, kaszki i deserki mojemu dziecku, odżywkę Pantene |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
z 15 planuje kupic:
maszynki do bikini - do golenia "trudno dostępnch miejsc" zwykla golarka ![]() tonik nagietkowy ziaji może coś z palomy za 4,99 i tyle tylko. dla mnie mało ciekawa oferta ![]() Asiek84: bardzo możliwe ze nie zmienili ceny na tą promocyjną. Zawsze trzeba pytać i prosić o sprawdzenie jaka cena "wchodzi" na kasie ![]()
#37 |
Wtajemniczenie
|
Troszkę drażni mnie fakt, że nie ma testerów do tych szminek i nawet nie można na nadgarstku maznąć, bo ochroniarz stoi i na ręce patrzy i mówi że od tego sa testery
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Czy ten blyszczyk z efektem water shine też piecze w usta?
I czy jest kolor morelowo-różowy? |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
Kiedyś ktoś zachwalał jakąś rossmannowską pastę do zębów przyrównując jej skuteczność i skład do pasty Elmex. Czy możecie mi powiedzieć jak dokładnie ta pasta się nazywa, bo jakoś tego postu nie umiem znaleść? Dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wiecie może kiedy będzie znowu promocja Garniera-skóra muśnięta słońcem - 400 ml za 16 zł ? A może cały czas jest ? hmm a w Naturze ?
Gdziekolwiek ... ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam piankę do golenia i szampon Loreala. Maysznek do bikini u mnie nie było(albo już nie było
![]()
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Poprzednim razem jak byłam w Rossmanie(dość dawno) widziałam tusz Maybelline Sky High Curves w promocji za ok. 14zł.
Jednak zanim się namyśliłam , przeczytałam opinie i zdecydowałam, promocja minęła i kosztuje już 20zł ![]() A że ostatnio na kasie nie śpie: ma moze któraś cynk, kiedy ponownie bedzie on w promocji? ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Asiek84 u mnie w R. były tylko różowe z drobinkami dające efekt metalicznych ust, nie wiem gdzie się podziały te bladoróżowe bez dodatku brokatowych drobinek dające efekt cielistych ust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
W następnej gazetce jest w promocji tusz MF200kcal + kredka za 32,99. Myslicie że wersja curved brush też będzie w tej promocji czy tylko ta zwykła? Bo teraz mam zwyklą i zależy mi na podkręconej
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
mało ciekawa gazetka nr 15
w planach mam zakup antyperspiranta ale sie zastanawiam nad AA bo nie mialam nigdy z tej firmy moge o jakies opinie poprosic oczywiscie sprawdze tez na kwc oblukam tez ta suszarke ale pewnie to bubel jakis
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Promo na oliwkę Hipp w zestawie z szamponem obowiązuje od wczoraj a jak zwykle nikt nic nie wie... Kupiłam za to błyszczyk Night fever Wibo i dwie saszetki maseczki gruszkowej Daxa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja kupiłam dziś tylko tonik nagietkowy ziaji za 3,99 ![]() małych golarek isany juz nie było ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
a ja kupilam tylko tampony i blyszczyk Night Fever (bo jak bedzie w promocji to nie bede miala dostepu do Rossmanna)
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Dobry ten błyszczyk?? Mam zamiar sobie kupić, może któraś zrobić zdjęcie i pokazać jak wygląda w opakowaniu i na ustach??
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
po nalozeniu czuc lekkie mrowienie, mi nie przeszkadza, mam kolor nr 1, najbardziej mi pasowal. nie jest jakis supertrwaly, ale nawet fajnie nawilza. ogolnie jak na 5,25zl bez promocji to jest ok. chociaz kolory niebardzo. jeszcze nr 2 mi sie podobal. pozostale to intesywne roze
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny, przymierzam go sobie kupić na promocji na wesele bo mi róż pasuje do sukienki. Duży ma brokat? Bardzo się rozłazi po twarzy?
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie też wkurzają ci ochroniarze i dziewczyny tam pracujące, patrzą na wszystko co się dotknie ![]() A dziś byłam w R., wydałam prawie 40 zł, pochamowałam się, bo chciałam kupić jeszcze parę drobiazgów ![]() Kupiłam odżywkę do włosów nivea [i zła jestem, bo w promocji w Rossmannie nabyłam ją za 6.59zł, a później byłam w Kauflandzie i taka sama w normalnej cenie kosztowała 6.39zł!! Aż się zdziwiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Brokat ma malutki ale jest go dość dużo - przez to wygląda perłowo. Troszkę się rozłazi (zauważyłam po wnikliwej obserwacji) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
samoopalacz SO bardzo polecam - zwłaszcza ten w tubce - o konsystencji kremu. Daje ładny brązowy, delikatny (mam do ciemnej karnacji) przez to naturalny odcień opalenizny. W mleczku (butelka) ma już troszke pomarańczowy odcień, ale też nie strasznie. Zreszta nie wiem czy to nie "wina" skóry która na twarzy jest "inna" niż na ciele ze tak akurat sie kolor "łapie" bo miałam też chusteczki SO i na twarzy opalenizna pojawiła sie brazowa ana nogach z pomarańczowym odcieniem ![]()
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
a te maszynki do bikini z isany to takie rozowe? z szeroka raczka i ruchoma glowka?dobre one sa bo u mnie w rossmanie sa wlasnie sie nad nimi dzis zastanawialam i jesli sa dobre to je sobie zafunduje a dzis kupilam maszynke gillete z ruchoma glowka, tampony(kurcze nigdy nie moge trafic na promocje o.b:/) i wkladki i znalazlam wkoncu czerwona rexone i kupilam w sztyfcie choc nie byla po promocji i wybulilam dyche na nia a tak mnie kusilo zeby sprawdzic w naturze czy promocji nie bedzie i poszlam tam pozniej i masz! za 8 cos byla chyba w kazdym badz razie po promocji, ale piszecie co z tymi maszynkami isany
![]()
#60 |
Zakorzenienie
|
Byłam znów wczoraj i kupiłam błyszczyk kolagenowy lovely oo półtransparentnym kolorze i żel isany o zapachu jagód i jogurtu(?)oba apetyczne. Co do zdjęć wywoływanie z kliszy -zdj. zależą od jakości kliszy i wysokości nr trzeba dobrze dobrać.Zdjęcia z karty wychodzą piękne o soczystych kolorach,bez żadnych smug
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.