Rossman.. cz. II - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-04, 19:04   #31
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee
Dot.: Rossman.. cz. II

Cytat:
Napisane przez _totally_ Pokaż wiadomość
Ja też nie mogłam się doczekać. I zrobiłam zakupy na wyjazd wczoraj.

Ja miałam dzisiaj wyjechać, ale u mnie jak zwykle wszystko z opóźnieniem, więc zdążę zrobić zakupy przed wyjazdem

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 08:09   #32
Apiska
Zakorzenienie

dla mnie w nowej gazetce nie ma nic ciekawego ;(
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 08:12   #33
_totally_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Ja miałam dzisiaj wyjechać, ale u mnie jak zwykle wszystko z opóźnieniem, więc zdążę zrobić zakupy przed wyjazdem
Ja wyjeżdżam w środę, a kosmetyki już spakowałam.
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 12:54   #34
żurawinka
Zakorzenienie

Właśnie byłam i... kupiłam wodę różaną( nie wiem po co w sumie), nowe błyszczydło lovely lips w kolorze złotym, tonik bioaloesowy ziaji, jedzonko dla moich świnek morskich, duże opakowanie tamponów belli i podpaski - nie zauważyłam że zapachowe( i to jak mocno);-) i coś mnie ciągnie żeby przejechać się do innego Rossmana ( ajajaj!!!!)
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 18:35   #35
Asiek84
Wtajemniczenie

Cześć
chciałbym do Was dołączyć, bardzo lubię robić zakupki w Rossmannie, bardzo chwalę sobie fakt iż jest drogerią samoobsługową. Dzisiaj polowałam na promocje z aktualnej gazetki i jestem troszkę rozczarowana gdyż czekałam na pomadkę z Wibo z efektem water shine, patrzę a cena 5,99 a w gazetce 4,49 żadnej promocji nie ma. Zakupiłam za to tonik aloesowy z Ziai, kaszki i deserki mojemu dziecku, odżywkę Pantene
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 18:35   #36
Hosenka*
Zakorzenienie

z 15 planuje kupic:

maszynki do bikini - do golenia "trudno dostępnch miejsc" zwykla golarka

tonik nagietkowy ziaji

może coś z palomy za 4,99

i tyle tylko. dla mnie mało ciekawa oferta

Asiek84: bardzo możliwe ze nie zmienili ceny na tą promocyjną. Zawsze trzeba pytać i prosić o sprawdzenie jaka cena "wchodzi" na kasie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 18:43   #37
Asiek84
Wtajemniczenie

Troszkę drażni mnie fakt, że nie ma testerów do tych szminek i nawet nie można na nadgarstku maznąć, bo ochroniarz stoi i na ręce patrzy i mówi że od tego sa testery i nie kupiłam, może jutro będą inne ceny poczekam
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-05, 18:49   #38
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Czy ten blyszczyk z efektem water shine też piecze w usta?
I czy jest kolor morelowo-różowy?
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 19:00   #39
5e327f3732852adf48e9cb3f56b2e58327f4a9c0_62c21f8678871
Konto usunięte

Kiedyś ktoś zachwalał jakąś rossmannowską pastę do zębów przyrównując jej skuteczność i skład do pasty Elmex. Czy możecie mi powiedzieć jak dokładnie ta pasta się nazywa, bo jakoś tego postu nie umiem znaleść? Dziękuję.
5e327f3732852adf48e9cb3f56b2e58327f4a9c0_62c21f8678871 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 19:15   #40
Nektarynka
Zadomowienie

Dziewczyny wiecie może kiedy będzie znowu promocja Garniera-skóra muśnięta słońcem - 400 ml za 16 zł ? A może cały czas jest ? hmm a w Naturze ?
Gdziekolwiek ...

http://kropelka-wiary.pl/

Nektarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 19:26   #41
Estella
Zakorzenienie

Kupiłam piankę do golenia i szampon Loreala. Maysznek do bikini u mnie nie było(albo już nie było)

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-05, 19:47   #42
telbuh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
Troszkę drażni mnie fakt, że nie ma testerów do tych szminek i nawet nie można na nadgarstku maznąć, bo ochroniarz stoi i na ręce patrzy i mówi że od tego sa testery i nie kupiłam, może jutro będą inne ceny poczekam
sprawdź sobie lepiej najpierw to cos do nakładania w tym błyszczyku. prawie sobie nim ręke pocięłam jak ogladałam kolor, bałabym sie tym czymś nakładac go na usta
telbuh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 20:21   #43
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Poprzednim razem jak byłam w Rossmanie(dość dawno) widziałam tusz Maybelline Sky High Curves w promocji za ok. 14zł.
Jednak zanim się namyśliłam , przeczytałam opinie i zdecydowałam, promocja minęła i kosztuje już 20zł
A że ostatnio na kasie nie śpie: ma moze któraś cynk, kiedy ponownie bedzie on w promocji?
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 20:41   #44
żurawinka
Zakorzenienie

Asiek84 u mnie w R. były tylko różowe z drobinkami dające efekt metalicznych ust, nie wiem gdzie się podziały te bladoróżowe bez dodatku brokatowych drobinek dające efekt cielistych ust Wiem tylko że tanią wersję Water sheen można dostać w Biedronce( wibo pod nazwą be beauty)
Stary 2007-07-06, 09:10   #45
organizm
Zakorzenienie

W następnej gazetce jest w promocji tusz MF200kcal + kredka za 32,99. Myslicie że wersja curved brush też będzie w tej promocji czy tylko ta zwykła? Bo teraz mam zwyklą i zależy mi na podkręconej
organizm jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-06, 09:50   #46
martul
Rozeznanie

GG do martul

mało ciekawa gazetka nr 15

w planach mam zakup antyperspiranta ale sie zastanawiam nad AA bo nie mialam nigdy z tej firmy moge o jakies opinie poprosic oczywiscie sprawdze tez na kwc

oblukam tez ta suszarke ale pewnie to bubel jakis
Stary 2007-07-06, 11:24   #47
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez organizm Pokaż wiadomość
W następnej gazetce jest w promocji tusz MF200kcal + kredka za 32,99. Myslicie że wersja curved brush też będzie w tej promocji czy tylko ta zwykła? Bo teraz mam zwyklą i zależy mi na podkręconej
Też mnie to ciekawi, ale znając życie będzie tylko ta klasyczna wersja i tylko w czarnym kolorze i z czarną kredką. Przynajmniej z innymi zestawami nigdy się nie spotkałam
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 11:33   #48
jolla11
Rozeznanie

Promo na oliwkę Hipp w zestawie z szamponem obowiązuje od wczoraj a jak zwykle nikt nic nie wie... Kupiłam za to błyszczyk Night fever Wibo i dwie saszetki maseczki gruszkowej Daxa
jolla11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 12:28   #49
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martul Pokaż wiadomość
mało ciekawa gazetka nr 15

w planach mam zakup antyperspiranta ale sie zastanawiam nad AA bo nie mialam nigdy z tej firmy moge o jakies opinie poprosic oczywiscie sprawdze tez na kwc

oblukam tez ta suszarke ale pewnie to bubel jakis
ja ostatnio kupiłam lokówkę w promocji dzisiaj bedzie testowanie - próba generalna przed jutrezjszym weselem.

a ja kupiłam dziś tylko tonik nagietkowy ziaji za 3,99 miałam go już i byłam b. zadowolona.

małych golarek isany juz nie było , a mleczko palomy jakoś smierdziało ...

Instagram

Stary 2007-07-06, 13:09   #50
Yennka
Raczkowanie

GG do Yennka

a ja kupilam tylko tampony i blyszczyk Night Fever (bo jak bedzie w promocji to nie bede miala dostepu do Rossmanna)
Yennka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 13:21   #51
Mad'i
Wtajemniczenie

Dobry ten błyszczyk?? Mam zamiar sobie kupić, może któraś zrobić zdjęcie i pokazać jak wygląda w opakowaniu i na ustach??
and love that cannot imagine betrayal.
And then there is love that corrupts
and love that destroys,
and love that works in blood like poison.
And they are not so far apart as you might think."
Mad'i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 17:37   #52
Yennka
Raczkowanie

GG do Yennka

po nalozeniu czuc lekkie mrowienie, mi nie przeszkadza, mam kolor nr 1, najbardziej mi pasowal. nie jest jakis supertrwaly, ale nawet fajnie nawilza. ogolnie jak na 5,25zl bez promocji to jest ok. chociaz kolory niebardzo. jeszcze nr 2 mi sie podobal. pozostale to intesywne roze
Yennka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 19:31   #53
jolla11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mad'i Pokaż wiadomość
Dobry ten błyszczyk?? Mam zamiar sobie kupić, może któraś zrobić zdjęcie i pokazać jak wygląda w opakowaniu i na ustach??
Opakowanie ma takie zgapione z Watershine Elixir Mayeblline. Też kupiłam nr 1, taki pastelowy, brudnawy róż. Ma małe drobinki i jest pół transparentny. Ogólnie wrażenia mam niezłe choc szybko znika nie wiadomo gdzie ale wiadomo, za tą cenę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-06, 19:51   #54
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Cytat:
Napisane przez Yennka Pokaż wiadomość
po nalozeniu czuc lekkie mrowienie, mi nie przeszkadza, mam kolor nr 1, najbardziej mi pasowal. nie jest jakis supertrwaly, ale nawet fajnie nawilza. ogolnie jak na 5,25zl bez promocji to jest ok. chociaz kolory niebardzo. jeszcze nr 2 mi sie podobal. pozostale to intesywne roze
Cytat:
Napisane przez jolla11 Pokaż wiadomość
Opakowanie ma takie zgapione z Watershine Elixir Mayeblline. Też kupiłam nr 1, taki pastelowy, brudnawy róż. Ma małe drobinki i jest pół transparentny. Ogólnie wrażenia mam niezłe choc szybko znika nie wiadomo gdzie ale wiadomo, za tą cenę
A ten nr 1 to jaki kolor? Pastelowy, brudny róż - to taki jasny czy bardziej ciemny? Jest naturalny, czy widać z daleka że ma się na ustach różowy błyszczyk?
magrest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 19:55   #55
Mad'i
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny, przymierzam go sobie kupić na promocji na wesele bo mi róż pasuje do sukienki. Duży ma brokat? Bardzo się rozłazi po twarzy?
and love that cannot imagine betrayal.
And then there is love that corrupts
and love that destroys,
and love that works in blood like poison.
And they are not so far apart as you might think."
Mad'i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 19:59   #56
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość

Mnie też wkurzają ci ochroniarze i dziewczyny tam pracujące, patrzą na wszystko co się dotknie

A dziś byłam w R., wydałam prawie 40 zł, pochamowałam się, bo chciałam kupić jeszcze parę drobiazgów
Kupiłam odżywkę do włosów nivea [i zła jestem, bo w promocji w Rossmannie nabyłam ją za 6.59zł, a później byłam w Kauflandzie i taka sama w normalnej cenie kosztowała 6.39zł!! Aż się zdziwiłam], Balsam Babydream za 3.49 - ładnie pachnie, Masło kakaowe z Zjaji - cudowny słodki zapach oraz odebrałam przesyłkę z fotouslugi.pl za 20.99zł.. niektóre zdjęcia bardzo brzydko wyszły Skadrowali moje zdjęcia, ucinając byle jak.. Muszę nabyć jeszzce samoopalacz SunOzon.. ciekawe czy się sprawdzi

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 20:12   #57
jolla11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magrest Pokaż wiadomość
A ten nr 1 to jaki kolor? Pastelowy, brudny róż - to taki jasny czy bardziej ciemny? Jest naturalny, czy widać z daleka że ma się na ustach różowy błyszczyk?
wygląda nawet naturalnie

Cytat:
Napisane przez Mad'i Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny, przymierzam go sobie kupić na promocji na wesele bo mi róż pasuje do sukienki. Duży ma brokat? Bardzo się rozłazi po twarzy?
Brokat ma malutki ale jest go dość dużo - przez to wygląda perłowo. Troszkę się rozłazi (zauważyłam po wnikliwej obserwacji)
Stary 2007-07-06, 20:27   #58
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Mnie też wkurzają ci ochroniarze i dziewczyny tam pracujące, patrzą na wszystko co się dotknie

A dziś byłam w R., wydałam prawie 40 zł, pochamowałam się, bo chciałam kupić jeszcze parę drobiazgów
Kupiłam odżywkę do włosów nivea [i zła jestem, bo w promocji w Rossmannie nabyłam ją za 6.59zł, a później byłam w Kauflandzie i taka sama w normalnej cenie kosztowała 6.39zł!! Aż się zdziwiłam], Balsam Babydream za 3.49 - ładnie pachnie, Masło kakaowe z Zjaji - cudowny słodki zapach oraz odebrałam przesyłkę z fotouslugi.pl za 20.99zł.. niektóre zdjęcia bardzo brzydko wyszły Skadrowali moje zdjęcia, ucinając byle jak.. Muszę nabyć jeszzce samoopalacz SunOzon.. ciekawe czy się sprawdzi
wywoływałam raz zdjęcia w rossmannie (z kilszy, ok 4 lata temu) i tragedia... wyszły przeokropnie - jakies rozmazane, tak jak piszesz - byle jak skadrowane, z białymi smugami... szkoda słów

samoopalacz SO bardzo polecam - zwłaszcza ten w tubce - o konsystencji kremu. Daje ładny brązowy, delikatny (mam do ciemnej karnacji) przez to naturalny odcień opalenizny. W mleczku (butelka) ma już troszke pomarańczowy odcień, ale też nie strasznie. Zreszta nie wiem czy to nie "wina" skóry która na twarzy jest "inna" niż na ciele ze tak akurat sie kolor "łapie" bo miałam też chusteczki SO i na twarzy opalenizna pojawiła sie brazowa ana nogach z pomarańczowym odcieniem

Instagram

Stary 2007-07-06, 21:06   #59
UzaleznionaOdSiebie
Raczkowanie

a te maszynki do bikini z isany to takie rozowe? z szeroka raczka i ruchoma glowka?dobre one sa bo u mnie w rossmanie sa wlasnie sie nad nimi dzis zastanawialam i jesli sa dobre to je sobie zafunduje a dzis kupilam maszynke gillete z ruchoma glowka, tampony(kurcze nigdy nie moge trafic na promocje o.b:/) i wkladki i znalazlam wkoncu czerwona rexone i kupilam w sztyfcie choc nie byla po promocji i wybulilam dyche na nia a tak mnie kusilo zeby sprawdzic w naturze czy promocji nie bedzie i poszlam tam pozniej i masz! za 8 cos byla chyba w kazdym badz razie po promocji, ale piszecie co z tymi maszynkami isany

zmiany?....zmiany są zawsze dobre
UzaleznionaOdSiebie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 08:17   #60
żurawinka
Zakorzenienie

Byłam znów wczoraj i kupiłam błyszczyk kolagenowy lovely oo półtransparentnym kolorze i żel isany o zapachu jagód i jogurtu(?)oba apetyczne. Co do zdjęć wywoływanie z kliszy -zdj. zależą od jakości kliszy i wysokości nr trzeba dobrze dobrać.Zdjęcia z karty wychodzą piękne o soczystych kolorach,bez żadnych smug
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości