|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później II
Cytat:
![]() ![]() a AGATKOM ![]() ![]() ![]() ![]() naspamowane karygodnie mało!!!!!! ja bym wstawila zdjecie, bo tata mi na @ powysylal, ale byla awaria wp i wszystkie maile poszly w kosmos ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Żeby wszystko było jasne, wyjaśniam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przykro mi Navi, że wp nawaliła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moze, ale nie musi bo na podrzuconego kompie je zapisalam, ale w zwiazku z tym nie moge ich wstawic teraz ![]() EDIT: ale jako ze wy zdjecia lubicie to macie ![]() jedno z podrzutkiem, jedno cale z avka, a jedno z piwem ![]() wlasnie IWONKO! wyslij mi prosze jeszcze raz tego maila ![]() bo nie zdazylam obejrzec wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
o
![]() ![]() Syskego najnajnajnaj dla jubilatek i solenizantek ![]() a ja wiem kto ma na imię Agata ![]() Ivuś a mi wysłałaś? gadmara@gmail.com
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A drugie no no luz ![]() Wieczorkiem Ci wyslę, bo teraz jestem w pracy a mam w outlooku to. Dziewczynki nie rozumiem czemu reszta milczy??? ![]() W każdym razie lecę i będę wieczorkiem późnym ![]() Mam nadzieję, że Rzabci kawka z Mariolą i dziewczynkami będzie wyborna i udana ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
sophisticated
|
Gadmarko
![]() ![]() Iwonka, gnomo miłości, radości i wymarzonych figur w nowym roku życia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gadmarko przepraszam, ale nie miałam Twojego adresu nadrobie to wieczorkiem ![]() A teraz to już lecę na pewno! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
A w ogóle to co się dzieje z E????
![]() ![]() Mariolu, Rzabbko udanego spotkania ![]() Dziś mam usg o 18 więc wszystkie kcuiki zaciśniete mile widzaine ![]() Brewko, Ivuś dziękuję dziękuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
A tu Was mam
![]() czegoś mi własnie brakowało w subskrycjach ![]() przypadkiem przeglądam nowe posty a tu odchudzanie po 30 część II ![]() ale dobrze, że Was znalazłam i już zapisuję wąteczek do subskrypcji ![]() Zyczę wszystkiego najlepszego jubilatkom i solenizantkom ![]() Gadmarko trzymam kciuki za wizytę, ja pędze jutro na 20-tą do mojego doktorka, może juz się dowiem kto w moim brzuszku siedzi ![]() A w domku mamy małą choróbkę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Jubilatkom i Solenizantkom
![]() ![]() Za Ciężaróweczki kciuki trzymane ![]() Panom zdrówka życzę ![]() A nie udzielam się, bo nie chcę znowu męczyć ![]() ![]()
#41 |
Rzabbocop
|
Jestem w domku
![]() spotkanie udane ![]() fotek nie będzie bo aparatu nie wzięłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
E-Ty wariatko! nikogo tu nie męczysz!
![]() syskie Cię tu kochamy i lubimy Twoje marudzonka ![]() przy okazji same możemy sobie pomarudzić i od razu lżej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daj szybciutko znać co i jak na pewno jest wszystko dobrze ![]() ![]() ___________________ a ja ffcale nie wypoczęłam w weekend ![]() dzisiaj też fffcale nie lżej ![]() ale może już jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
hi
![]() no nieboraczki moje, ja tu się do Was dostać nie mogłam bo miałam na kompie ponad 400 błędów ![]() ![]() Iwonko, Gnomo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czekam na wieści dzidziusiowe od Yoolii i Gadmarki ![]() ![]()
;-D Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-08-17 o 22:13 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
sophisticated
|
Rzęsko co z małym?
Ann rozumiem, że nie wypoczęłaś, bo 5 milionów fotek zrobiłaś, które teraz będziesz nam pokazywać, prawda? ![]() też się dopchać nie mogłam, jakaś przeprowadzka serwerowa trwa |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, z małym lepiej
dociamkamy antybiola i będzie cacy - mam nadzieję ![]() gorączka w granicach 37-38, więc powoli kapituluje
#46 |
Zakorzenienie
|
oczywiście zrobiłam tysiące fotek aparatem,którego małż nie wziął,bo stwierdził"Po co?"
nie komentujcie tego-ja też nie może zdążę rano coś pstryknąć, przepraszam i postaram się jak najszybciej to nadrobić Rzęsko-cieszę się,ze z małym lepiej całuję Was mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego naj, spelnienia wszystkich marzen!!!! ![]() Wypije dzis z pewnoscia za Wasze zdrowie! Cytat:
![]() ![]() Zdjec, jak pisala Rzabba nie ma, bo ja tez nie wzielam aparatu ![]() Zreszta przybieglam tak zziajana i wykonczona psychicznie, ze fotki bylyby bardzo nieciekawe. Dziewczynki jak zwykle sliczne, rzabbka rozniez ![]() Mam nadzieje, ze moje sprawy sie uporzadkuja i bede mogla widziec sie z rzabbka czesciej. Cytat:
Jak USG? Jestem bardzo ciekawa... Mam andzieje, ze wszystko ok. E koniecznie udzielaj sie, bo smutno bez ciebie. No i na koniec- znalazlam mieszkanie. W miescie, ale w bardzo spokojnym miejscu. Niestety nie ma nigdzie zdjec ze srodka, ale mozecie zobaczyc sobie na zewnatrz. I jest tak: kuchnia, tzw lounge czyli pokoj goscinny z kominkiem gazowym (wchodzi sie od kuchni i od korytarza); sypialnia 1 z lazienka z wanna; sypialnia 2 bez lazienki; lazienka dla gosci z prysznicem oddzielnie. Najwazniejsze jest to, ze jest bardzo jasne, dodatkowo garaz i miejsce parkingowe ![]() http://195.188.221.148/prop_images/13766C-1.JPG Moje mieszkanie po prawej stronie na pierwszym pietrze. Okna wychodza takze na tyl domu. Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2007-07-03 o 01:16 Powód: literowki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sto lat sto lat !!! Spełnienia marzeń ! ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj byłam na rozmowie w sprawie pracy. Dowiedziałam się od znajomego że szukają dziewczyny do biura - kredyty. Wysłałam cv i list motywacyjny w środe popołudniu a w czwartek miałam telefon by przyjeść na rozmowę. Odmówiłam bo w piątek miałam mieć zabieg u chirurga któy zreszta i tak został przyśpieszony. W piątek miałam kolejny telefon by umówić się na rozmowę. Byłam dzisiaj. Dyrektor spóźnił się 2 godziny i strasznie mnie to zdenerwowało. Dzwoniono do mnie i przepraszano no ale wiadomo. Czas jest cenny dla każdego ![]() Miałam rozmowę. Wypadłam dobrze. Maja się odezwać. Jest jednak ALE oni juz potrzebują kogoś a ja teraz nie moge podejmowac pracy z wiadomych przyczyn. Powiedziałam otwarcie że mam ślub i po 25 sierpnia jestem do dyspozycji. Wole powiedzieć prawde niż krecić. Za mną był jeszcze młody chłopak ale raczej nie wyglądał na takiego któremu mogło pójść dobrze. Nawet nie miał wydrukowanego cv swego. Ale to moja ocena. Jutro napisze list z podziękowaniem za zaproszenie mojej osoby na rozmowę. Mam nadzieje że zrobi to wrażenie. Mało kto to praktykuje. Jutro lecę do chirurga ściągać 2 szwy. W czwartek drugie 2 szwy. No to uciekam... Dobranoc !
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. -1 -2 -3 -4 -5 -6 -7 ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-08-17 o 22:15 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
wiec tak
po 1 Shrek 3 jest super ![]() a poza tym: Rzabbka i Ann mają ![]() ![]() ![]() ![]() Ann odpocznij Ty wreszcie ![]() Mariola gratuluje mieszkanka ![]() ![]() rzesko suuper ze synkowi paskudna goraczka spada!!! a ja dzis bylam u kosmetyczki i dostalam kolejny antybiol na moja paszczeke ![]() ![]() powinnam sobie kupic filtr ale mnie nie stac ![]() no przekichane. ide spac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |||||||
Zakorzenienie
|
Tnę niestety:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Yoolia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() E, dostaniesz lanie ![]() ode mnie to uważaj, bo może być lanie osobiście, a rekę mam ponoć ciętą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No, ja naprawdę nie mogę z Tobą i Rzabcia ![]() ![]() Mieszkania gratuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobranocka ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj TZ wierzy mi na slowo, ze jest ladne w srodku (nie ma wyjscia, bo decyzje juz podjelam), ale wybor pozostawil mojej osobie, sam nie ma mozliwosci, aby poszukac, wiec... ![]() Poza tym u nas tzw "sezon", wiec liczba ludnosci nam sie potraja, a jak sie cos takiego trafia, to trzeba brac, bo na podobna okazje moglabym czekac dluuugo. Troche mnie to wszystko przeraza: formalnosci, finanse, sama przeprowadzka, ale damy rade! Wlasnie po 23 mialam pokaz trzaskania drzwiami, bo pani nie byla w humorze. Zepsula drzwi z kuchni do ogrodu i nie mozna ich zamknac. I kto za to zaplaci? Na pewno nie ja i moj TZ ![]() Jutro ide do agencji poinformowac, ze nie bede juz dalej mieszkala w tym domu, ciekawe, co powiedza. W sumie zrywam umowe przed czasem, powinnam tam mieszkac do konca sierpnia. Obawiam sie, ze bede musial zaplacic czynsz jeszcze za sierpien, a potem to juz chyba tylko woda i miloscia bedziemy zyc ![]() Ok, to juz was nie zameczam tym mieszkaniem, fotki beda, jak juz sie urzadze i bedzie co pstrykac (ale to troche potrwa). Ogolnie to jestem bardzo podekscytowana i bardzo szczesliwa. Dobranoc! No i stawiam kawe dla Pingwina! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Sto lat sto lat dla solenizantek
![]() ![]() Czekam niecierpliwie na wszystkie wyniki USG annlee gratuluję córki - nowa lasencja nam rośnie Marioli mieszkania i dzięki za kawę ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |||
Rozeznanie
|
Wreszcie sie dopchalam do wizazu!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale namieszalam z ta Agata. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mariola, budynek rewelacyjny. Lubie takie kamieniczki. Super musza byc mieszkania na poddaszu. Szczegolnie w tych wiezyczkach! ![]() ![]() Ann, Ty szukalas taniego noclegu w Katowicach? Sprobuj zadzwonic do schroniska mlodziezowego. Tu masz namiary: http://www.ptsm.org.pl/index.php?opt...=85&Itemid=119 Nie wiem jak jest w Katowicach ale w Gliwicach i Slawkowie w takim schronisku mogl spac kazdy. Nie tylko uczen/student. Iwonko, dzieki za zdjecia. Widac ze sie swietnie bawiliscie. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-08-17 o 22:16 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Dżem dobry
![]() Gnomo powinno sie pisać. Tak jak napisałam , mało kto to czyni. Jednak napisanie takiego listu to trudna sprawa... Właśnie siedzę i się głowię. Mariloas gratuluję znalezienia nowego gniazdka ![]() Miałam iść na mailny do lasu wczoraj i była burza! Dzis słońce świeci słonko i mam nadzieje że popołudniu tak tez będzie. Chcę zrobić kilka słoiczków soków na zimę. Jak tak dlaej pójdzie to nic z tego nie będzie ![]()
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. -1 -2 -3 -4 -5 -6 -7 ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-08-17 o 22:18 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziwie sie, bo swego czasu wertowalam rozne poradniki na temat poszukiwania pracy i czegos takiego nie zauwazylam... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Jakieś niewiarygodne pustki tutaj dziś panują ...
Ja zaraz uciekam.
#57 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Też jestem teraz na etapie szukania pracy ale dla mojeg meża, ma już dość tyrania w firmie, w której nie widzi rozwoju - sama szefowa wszystko olewa, więc on też ma to gdzieś i szukamy pracy, gdzie mógłby wykazać swój potencjał, bo tam tylko marnuje. Najgorsze, że umowa mu się konczy 31 lipca, a 21 lipca wyjeżdżamy na wczasy i nie bedzie mógł chodzić na rozmowy, ale jak coś się trafi fajnego to najwyżej podjedzie do Lublina te 50km ![]() Troszkę się boję, bo ja w ciąży, wiadomo więcej wydatków, jeszcze jakbym poszła na zwolnienie to wogóle kaplica, może z 700zł bym wzięła ![]() Rano byłam na badankach, sciągneli mi troche krwi, przyjechałam do pracy i już sie troszkę posiliłam, kucharz zrobił mi pyszną jajeczniczkę ![]() Po pracy z królikiem na kroplówkę (na szczęście już zwierzakowi lepiej, żółtaczka się cofa) i do gina na usg- to akurat chciałabym mieć już za sobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
heloł
ależ pogoda dzisiaj ![]() no nic trza trochę pomachać hantelkami i do roboty... Cytat:
![]() spróbuję się później zorientować Cytat:
wygladałaś cudnie Iwonko!!! ta bluzka,buciki,kolczyki! no i figurka,że fiu fiu! ![]() no i widać,że zabawa przednia a to najważniejsze Mariola-pięęęęękny dom ![]() no to teraz możesz wziąć głęboki oddech-w końcu będziesz miała komfort psychiczny ![]() a przecież firma cosik dorzuci funciaków,co? Rzabbko-a co z Waszymi paszportami dla dziewczynek? bo wczoraj moja cooleżanka mówiła,że w sumie na terenie Unii to tylko dowód osobisty wystarczy-nawet dla dziecka a załatwia się go taniej i szybciej nie wiem jak to jest na wyspach i czy w ogóle zrobi różnicę paszport a dowód w sensie załatwiania,ale tak mi się przypomniało to piszę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Yoolia-daj znać po usg,może też się tak rozkraczy jak moja bezwstydnica i pokaże swoje wdzięki?
![]() mój małż też zmienił pracę i jest jak narazie bardzo zadowolony choć branża budowlana to dla niego abstrakcja jak na razie ![]() ale to dobrze-takie informacje/umiejętności w każdym kraju są bardzo poszukiwane i cenione a w Polsce w dobie obecnego boomu tym bardziej poza tym najważniejsze,że odpoczywa psychicznie a to jest mu najbardziej potrzebne ![]() 3mam kciuki,żeby i Twój szybko coś znalazł-obecnie nie jest tak źle z pracą jak większość myśli ![]() ![]() no i by króliczek szybciutko doszedł do siebie Navi-foteczki śliczne i Ty śliczna jak zawsze ![]() Agawo-Ty także szybko coś znajdziesz,a może nawet na Ciebie poczekają w tej firmie,w której byłas? zwłaszcza jeśli dostaną taki miły liścik ![]() a warunki dobre proponują? |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |||
Zakorzenienie
|
hello
![]() E odzywaj sie!! ![]() Yoliaa zdroweczka krolikowi i przyjemnego badania ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() mi sie podobaly w kolejnosci 1-3-2 zdecydowanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.