![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy, kosmetyki prof do włosów, pielęgnacja , kolorówka i inne... zapraszam
Dosiu pamietam ze kiedys ogladalam ta czekoladke ale nie testowalam na buzi tylko na dłoni i wydawala mi sie ciemna ale to było zima wiec byłam bladzioszkiem a teraz sie samoopalam wiec moze by sie nadawala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, kosmetyki prof do włosów, pielęgnacja , kolorówka i inne... zapraszam
moze za nine chcialabys miss sixty elixir?
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
kurcze praktycznie w ogóle nie mam perfum.
a bardzo mi zalezy na bright crystal lub ricci. hmm a z ciuszkow naprawde nic?mam rurki,longi,torby.(poza tym mam od groma butów i torebek poza watkiem) wybralabys pare rzeczy i moglabym odzwyki jeszcze dorzucic.
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
nie mam poza watkiem nic "na wydanie" z brazerow
![]() Poza tym, te co mam sa na prawde ciemne - nawet na mojej buzi, a ja mocno ciemna jestem To opakowanie z burzujki fajne jest - ale nic na sile. Jak bys sie zdecydowala to daj znac ![]()
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Hej
![]()
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Etnografko przejrze sobie KWC i poczytam o twoich zapachach - ale nie moge teraz bo znow jest jakas awaria na KWC i nie wyswietlaja sie recenzje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Kenzo, może coś ode mnie za Ninę?
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
moze teraz cos u mnie
![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
witaj podoba mi sie u ciebie kilka rzeczy, ja mam m. in balsam the body shop
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post4767745 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Etnografko wpadły mi w oko Murmure jednak nie znam tego zapachu i troszke balabym sie wziasc zupelnie w ciemno
Czarnaorchideo mialas kilka zapachów ktore mi sie bardzo podobaja ale wiedze ze sa juz wymienione ![]() Krówko niestety nic ![]() Dorotko u ciebie podoba mi sie blyszczyk Guerlain - czy mogłabym prosic o fotke ? bo jestem ciekawa tego odcienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Kenzo, Murmure jest taki delikatnie kwiatowy, wiosenny, z nutą jaśminu, raczej chłodny. Gdybyś się zdecydowała, to zapraszam
![]()
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Czytalam opis na KWC i wydaje mi sie ze ten zapach by mi pasował - ale juz nie raz wydawało mi sie z opisu ze to w 100% wybitnie moj zapach a po powachaniu okazywało sie zupelnie odwrotnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Kenzo, a może błyszczyk Guerlain Kiss Kiss Gloss? Mam kolor 21, prawie go nie używałam - nie trafiłam z tym kolorem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Czarnaorchideo a jaki to kolorek? na blyszczyki zawsze jestem chetna ale przyznam ze Nine wolalabym wymienic na perfumy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
ten błyszczyk to w opakowaniu taki koralowy, róż wpadający w czerwień, jednak jest on dość dyskretny na ustach. ma złote drobinki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Kenzo, piszę priv
![]()
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Witaj
baaardzo interesuja mnie meteoryty, z tego co szukasz mogę zaproponować SVR 100 ultra max, ubytek rzędu 5 ml, mam też fajny lakier lauder mleczny beż oraz oczywiście to co w wątkach. zajrzyj proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Iwciu niestety ale za meteorytki chciałabym jakis inny puder w kamieniu wysokopołkowy, lub cos co mnie naprawde bardzo zainteresuje ale nic takiego nie znalazlam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Ninka.Może chciałabyś balsam do ciała Eucerin,taki jak w podanym linku tylko z napisami w języku polskim.Raz użyty,sięga mniej więcej do miejsca co wskazuje czerwona strzałka:
http://www.eucerin.pl/?c=1&s=2&p=16 Błyszczyk do ust Astor-Prismatic,golden glamour 09(kolor różowo beżowy),z pojemności 5ml użyłam z 5 lub 6razy: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11318 Mam też maseczkę do twarzy Avene ale tylko z datą do lipca ,około połowy z 50ml.: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=509 Jeszcze z kosmetyków naturalnych dwa nowe,nie otwierane opakowania profesjonalnych masek wyszczuplających Bielenda,niedostępnych w sklepach a tylko dla profesjonalnych kosmetyczek zaopatrujących się w hurtowniach .Dostałąm je od kogoś,nie wiem tylko jaka jest pojemność bo są to mini opakowania.Plastikowe pudełka zaplombowane o wysokości około 5,5cm i szerokości 5,5cm.Morska kuracja Maska wyszczuplająca,Ideal skin.Ważne do 10.2007r.Zważyłam na takiej mini wadze kuchennej i opakowania większe około 100gramów,czekoladowa-opis niżej- około120gram. Trzecie mniejsze opakowanie,tylko otwarte z ciekawości Chocolate-czekoladowa maska wyszczuplająco-...(oderwałam napis razem z zaklejoną taśmą)ważna do 09.2007-super zapach,smaku nie próbowałam.Wysokość 3cm ,szerokość 5,5cm. Nie znam ich cen(podobno wachają się od 50do 90zł za pełnowymiarowe opakowania),znalazłam tylko opis czekoladowej na stronie Bielendy: http://www.bielenda.pl/index5.php?lang=pl Są też na Allegro ale nie wiem czy mogę wklejać tu link z czyimiś aukcjami. Jeśli zechcesz porobię zdjęcia.No i może z wątku coś,mam mini Clinique i inne. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-07-14 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Kenzo, zachorowałam na Ninę i bardzo mi na niej zależy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Zielona perfumy chce wymienic tylko na inne perfumy- ewentualnie wziełabym pod uwage wymiane na pryzmy prasowane lub inny puder prasowany matujacy- bo potrzebuje taki do torebki a w domu mam same sypańce
![]() Czarna orchideo u ciebie podoba mi sie Kiss Kiss i Lolita, moze dobrałabys sobie cos do Ninki i zrobiłybysmy wieksza wymiane ? jaki kolor jest Kiss Kiss? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Hej podobal ci sie u mnie blyszczyk Guerlain, czy nadal jestes zainteresowana?
prosze oto link z kolorem http://us.strawberrynet.com/productD...39456&goChar=G blyszczyk ma delikatne drobinki ale sa naprawde bardzo sublelne i ladnie blyszczy na ustach. Wydaje mi sie ze ten kolorem jest intensywny tylko w opakowaniu na ustach zdecydowanie mniej, niestety nie moge go stosowac bo drazni mnie zapach a ja juz chyba tylko moge stosowac kosmetyki bupelnie bezzzapachowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
a odpowiadałaby Ci wymiana Nina za Kiss Kiss? bo z L chyba jednak nie chcę się rozstawać
![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, m. in : 15. Odżywka Jaga Hupało & Thomas Wolff- w sprayu do włosow delikatnych i cienkich, znalazłabyś cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Dorotko Kiss Kiss mnie interesuje , co chcciałabys za nieg? ( tylko uprzedzam ze perfumiki chce wymienic tylko na inne perfumy )
![]() Czarna orchideo przykro mi ale perfumy chce wymienic tylko na inne perfumy, ewentualnie wzeiłabym pod uwage wymiane za puder prasowany wysokopolkowy DAISSY wypisze ci wpadło mi w oko u ciebie: E. LAUDER DOUBLE WEAR NEUTROGENA MINERAL SHEERS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
jutro przejrze na spokojnie Twój wątek, te dwa pudry jestem sklonna chetnie wymienic, bo są dla mnie za ciemne, odp jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.