![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piosenka dla rodziców
Zgadzam się. Nie jestem zwolenniczką ekshibicjonizmu emocjonalnego i np. zawsze denerwują mnie sceny w ameryk. filmach, gdzie publicznie ktoś komuś wyznaje miłość i wszyscy potem biją brawo.
Choć u mojej siostry na weselu parkiet był trochę w bok od stołów i w dodatku jakby za zakrętem tak, że siedząc przy stole nie widziało się całości, to gdy moja siostra i wszyscy związani z piosenką tańczyli, reszta w najlepsze siedziała przy stole :/, także prywatność była zapewniona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny, mam wielki dylemat, otóż: chcielibyśmy razem z moim przyszłym mężem podziękować rodzicom (upominek i te sprawy)ale Tato mojego Tż nie żyje. Na weselu kuzynki była sytuacja że gdy zaczęli grać "Cudownym rodziców mam" Panna Młoda zaczęła krzyczeć i płakać, po czym uciekła. Co mamy zrobić?? Jaka piosenkę wybrać?? A moze po prostu zrezygnować?? Macie jakieś pomysły??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo wam współczuje ![]() nie wiem jak powinniście sie zachować chyba ze wybierzecie piosenke bez słów rodzice tata mama żeby nie zrobiło sie przykro! jakąś którą może wy bardzo lubicie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
ja w takiej sytuacji wybralabym maryle rodowicz Wszyscy chca kochac
wydry - zycie jako poemat
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() najlepiej podziękować mamie- bez szumu, bez niepotrzebnych piosenek, rozdrapywania ran, w takich chwilach to chyba wystarczy przytulic, nawet wiele nie mówiąc buziaki dla Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Mój teść nie żyje już parę lat. Ale podziękowania były, tylko inne.
Wyszliśmy na środek sali, zaprosiliśmy rodziców, były przytulańce i pamiątki, grało ave maria. Nie było piosenki i tańca, z wiadomych przyczn. A teściowi podziękowaliśmy nieco wcześniej: tuż po ślubie, kiedy goście jechali na wesele my ze świadkami zajechaliśmy na cmentarz, pomodliliśmy się, położyliliśmy bukiety... to było nasze ciche spotkanie z tatą, bo nie wyobrażam sobie nie podziękowac mu w takiej chwili, nawet, kiedy nie ma go już wśród nas...to jednak przez to, że tak zrobiliśmy czuliśmy jego obecność. A żywym rodzicom też się coś należało, więc zrobilismy jak opisałam wyżej i wyszło bardzo dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ale szopka z ta piosenka. Raczej czegos takiego na moim weselu nie bedzie. Ani blogoslawienstwa, ani podziekowan, ani piosenki. Nasi rodzice wiedza ze ich kochamy a takie publiczny ekshibicjonizm jest krepujacy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
będzie patrzył na twój piękny ślub z nieba ![]() popijając szampana za Wasze zdrowie!!! buziaki dla Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Oskar-82- popłakałam się... <za wrażliwa jestem>
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Twoje słowa były piękne i bardzo Ci za nie dziękuje...
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Czy ktoś ma tekst piosenki Bernadety Kowalskiej "kochani moi rodzice"???
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Dot.: potrzebna pomoc!!
Cytat:
![]() 1.Kochana droga moja mamo dziś dziękuje Ci za każde Twoje dobre słowo serce dałaś mi Kochany mój najczulszy ojcze też dziękuje Ci za każdą Twoją dobrą radę drogę wskazałeś mi ref. Kochani moi rodzice dzięki Wam za każdy dzień za wszystkie nieprzespane noce, dom rodzinny dom Kochani moi rodzice dzięki Wam za każdy gest i za to, że dziś jestem sobą kocham tak bardzo Was 2.Kochana droga moja mamo życie dałaś mi chyliłaś się nad mą kołyską, czy dobrze mi sie śpi Kochany mój najczulszy ojcze dbałeś o nasz dom i chociaż czasem srogim byłeś bowiem kochałeś mnie ref. Kochani moi rodzice dzięki Wam za każdy dzień za wszystkie nieprzespane noce, dom rodzinny dom Kochani moi rodzice dzięki Wam za każdy gest i za to, że dziś jestem sobą kocham tak bardzo Was |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Na pewno się przyda, bo chcę ta piosenkę mieć na weselu dla rodziców, tylko chyba nie całą, może trochę skrócę....
![]()
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dokladnie takie samo zdanie.
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Ja tam też nie jestem zachwycona takimi piosenkami, ale jednak jakoś chciałabym zaznaczyć, bo wiem, że moim rodzicom się to podoba....może po prostu zespół zagrał by jakąś piosenkę wolną z dedykacja dla rodziców, tylko jaką.
proszę o jakieś propozycje.... Znalazłam taka piosenkę, Anna Jantar "Radość najpiękniejszych lat" i raczej na pewno właśnie ona będzie na podziękowania dla rodziców.
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-04 o 17:47 Powód: poat pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
aurelia-aurita powodzenia na obronie.
u nie tez bedzie bez blogoslawienstwa a piosenka w ramach podziekowanai to bedzie fragment ulubionej piosenki mojem mamy i mamy TZ.
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem jak to jest ![]() ![]() ![]() ![]() Posłuchaj, byłam na weselu mojej kuzynki gdzie rodzice byli rozwiedzeni i pokłuceni ale umieli się zachowac i pokazać że dbają o swoją córkę ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
A u mnie będzie oczywiście "Cudownych rodziców mam" nie wyobrażam sobie wesela bez tej piosenki ibez prezentu dla rodziców!
Urszula Sipińska - "Cudownych rodziców mam" ![]() Kto mi tuż przed snem nucił bajki baj, baj I kto przybiegał z bzem, kiedy maił się maj Kto wybaczał mi każdą złość, każdy błąd Gdy kryłam wielkie łzy, w domu najmniejszy kąt Co wieczór obraz ten, kołysze mnie do snu Tato młody jak maj i mama wśród bzów Cudownych rodziców mam, cudownych rodziców mam Odkryli mi każdą z dróg, po której szłam Mam cudownych rodziców bo, przyjaciółmi moimi są W porę rzekli mi: dalej to, idź drogą swą Sama idę więc, ale po drogach mych Będą wciąż za mną biec i mnie strzec w myślach swych Jak motyl zatygł czas pod fotografii szkłem Patrzę na nie nieraz i jedno wiem
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
a ja nizej przytoczona piosenka juz wymiotuje.
u mnie bedzie cos nie standartowego
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
ciesze sie ze nie jestem jedyna ktora ma tak areakcje i szuka czegos inego
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
Na moim weselu będzie piosenka "Cudownych rodziców mam" choć zabraknie na nim mojego taty który zginął 4 lata temu, więc będzie tylko moja mama. Co do rodziców mojego Słońca też może być problem i może być tylko Jego mama, ponieważ tata od prawie 8 lat jest w Stanach, a obecnie gdy miał wrócić okazało się, że ma raka z przerzutami i jest tam leczony więc nie wiadomo cy wróci do tego czasu, albo nie daj Boże nie wróci....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Ja znalazlam przed chwila pewna piosenke Cliver - podziekowanie dla rodzicow (wklejam linka ale nie wiem czy tak mozna: http://www.zippyshare.com/v/71519607...biac-.mp3.html)
i od razu jak ja przesluchalam to sobie wlasnie o tym temacie przypomnialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.