![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie Maggie Sottero
W moim mieście otwarto nowy salon ślubny, i mają tam suknie Maggie Sottero (a przynajmniej można zobaczyć zdjęcia sukni Maggie na wystawie
![]() Salon znajduje sie w Krośnie - woj. podkarpackie, w nowootwartej Galerii Zawodzie, i nazywa się Impresja.
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
mam dobrą wiadomość - zajrzałam na stronę maggie i są kolejne dwa salony (oprócz tych w Wa-wie: Rzeszow , 35-303 Fuh Godi Magdalena Mazur i Wroclaw , 53-676 Bellissima UL Sokolnicza 7/17 pawilon 37 nie ma nic o salonie, o którym pisała rav12345 ale być może jest on kolejnym, w którym można je kupić... !
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Proszę, niech w tym roku otworzą jeszcze jakiś w Krakowie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Suknie Maggie Sottero
tu jest stronka do sklepu w którym są modele maggie sottero, są również na niej adresy tych sklepów w Warszawie.Mam ndzieje, że pomogłam.ja tez będe miała ubraną suknie od maggie sottero
załączam adres stronki http://www.slubne.pl/index.php Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-02-28 o 20:31 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
W salonie Belissima we Wrocławiu na Sokolniczej na pewno jest dostępny model IDA rozmiar 38, przymierzałam
![]() Pani z salonu udzieliła mi informacji, że można zamówić dowolny model z wyprzedzeniem minimum 5 miesięcy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
ja też wybrałam suknię maggie sottero model suzanne vidale http://www.maggiesottero.com/dress.a...e=8&style=A602
sukienka już się szyje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
dziękuję ślicznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego naj z okazji Świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
ja tez jestem bardzo ciekawa
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
mi też wpadła w oko maggie sottero, ale model sposa royale - załaczą fotkę (pierwsza kolor ecru, koronka, jednoczęściowa, poszerzana dołem).
jestem bardzo wysoka i szczupła, nie chcę gorsetu i chcę ramiączka. mam nadzieję, że będzie dobrze wyglądać. choć nie ejstem jeszcze zdecydowana na 100%. załączam też fotki innych sukienek, które mi wpadły w oko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
zielony stworek
|
Mnie nadal podoba się model Grace Kelly
![]() http://www.thebridalshop.com/maggies...gracekelly.htm Ktoś pisał,że ceny od 4000zł ![]() ![]() oraz Iris http://www.thebridalshop.com/maggiesottero/iris.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://cgi.ebay.com/Maggie-Sottero-W...QQcmdZViewItem
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Aniu nawzajem!
![]() ![]() Dziewczyny mi się jeszcze te strasznie podobaja ![]() ![]() Nie ma bata, jak suknia to tylko z Maggie ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
A ja zakochałam się w tych modelach:
http://www.maggiesottero.com/dress.a...19&style=J1087 http://www.maggiesottero.com/dress.a...23&style=J1043 http://www.maggiesottero.com/dress.a...0&style=SD3008
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
druga suknia naładniejsza, pozostałe dwie zupełnie w moim guście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
hej ,
Dzustam-Piękne suknie! nie widziałam tych sukien w salonie tylko ona w Wawie. Ja zamówiłam model jessica http://www.maggiesottero.com/dress.a...e=8&style=J170, na żywo o wiele piękniejsza...miałam to szczeście,bo kupilam suknie taniej ze względu na znajomości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Twoja suknia jest przepiękna, bardzo trafny wybór ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Dawno tu nie zaglądałam a tymczasem widzę że jest nas ZARAŻONYCH MAGGIE SOTTERO coraz więcej ![]() Jestem szczęściarą bo tego pięknego lipcowego dnia miałam na sobie moją ukochaną JORIE!!! A oto przydatna rada dla tych całkiem zwariowanych, które nie wyobrażają sobie ślubu w czyś innym niż choćby dres Maggie Sottero ![]() Moim pierwszym krokiem była runda (a nawet 3) po około 10 salonach z sukniami MS w okolicy. Jak już się upewniłam co do ceny (różna w zależności od salonu ale nadal kosmiczna) przymierzyłam Jorie żeby zobaczyć jak mi w niej ładnie(hihihi) po czym dowiedziałam się dokładnie jaki jest rozmiar amerykański i suknię zamówiła mi przyjaciółka (a zarazem świadkowa) w jednym z nowojorskich salonów. Cena nadal wysoka ale powiem szczerze że o połowę niższa od najniższej ceny w angielskim salonie. Tym z was które nie mają tyle szczęścia co ja i ich przyjaciółki/druhny/ciotki albo dalekie kuzynki sąsiada nie mieszkają w stanach proponuje poszukać sklepu w Ameryce który oferuje zakup przez internet. Dodam tylko że warto trzymać się listy autoryzowanych punktów ze strony MS. Tak dla pewności. Sukienki i tak są szyte w Chinach ale jak ma się w ręku certyfikat oryginalności to łatwiej potem suknię sprzedać za cenę stosowna do pierwotnej. Aha! Jeśli jednak macie kogoś kto może wam kupić tę suknię osobiście to niech płaci gotówką (możliwość wytargowania ceny bez VAT) a wysyłając paczkę niech zaznaczy że suknia jest używana i jej wartość nie przekracza $80 (nie zapłacisz cła). Mam nadzieję że przyda wam się to w zdobyciu tych najpiękniejszych sulien! Pozdrawiam życzę wszystkiego najlepszego!!! PS moja Jorie jest na sprzedaż na e-bayu (UK)... zapraszam do licytacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Nie przeczę, one są piękne. Ale dlaczego 99% tych sukien ma gołe ramiona i plecy? W Polsce ślub w takiej sukni ogranicza się do dwóch - trzech miesięcy i to jeszcze pod warunkiem, że będzie ładna pogoda.
![]() Poza tym trzeba mieć naprawdę piękną figurę, żeby się tak prezentować jak te modelki. Jak dla mnie trochę za mało fasonów i propozycji ukrywających niektóre mankamenty urody.
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Weszłam na stronę Maggie Sottero - suknie sa przepiękne, mogłabym śmiało wybrać kilka modeli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
[usunięte przez moderatora]
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-26 o 21:53 Powód: złamanie zakazu kupna/sprzedaży |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() A jak przeglądałam na stronie producenta, to mi się wydaje, że widziałam niektóre modele a allegro - szyte są w Jasienicy na południu kraju gdzies za ok 800-1200 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam podsumowanie zdjęć panien młodych w sukniach ślubnych Maggie na swoim dysku. Wychodzi na to, że najpopularniejsze suknie to:
1. seria Grace / Grace Lynette / Grace Kelly (26) 2. seria Capri / Capri Royale / Capri Leigh / Capri Lynette / Capri Marrie (22) 3. seria Brittanya / Brittanya Lynette (18) 3. seria Michelle (18) 4. seria Suzanne / Suzannne Vidal (15) pierszy rząd: Grace, Grace Lynette, Grace Kelly drugi rząd: Capri, Capri Royale, Capri Leigh
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
pierwszy rząd kolejno: Capri Lynette, Capri Marrie, Michelle
drugi rząd kolejno: Brittanya, Brittanya Lynette,
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
i czwarte miejsce, suknie Suzanne i Suzanne Vidal
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
piękne
![]() ![]() ![]() Znalazłam aukcje które miałam zapisane z tego sklepu w Jasienicy (10km od Skoczowa woj śląskie). Nie sprawdzałam, nie widziałam na żywo, no ale może komuś się to przyda, ceny były naprawdę bardzo przystępne ![]() Ta 4 strasznie mi się podobała, mimo że nie jestem fanką takich form ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam, jestem od niedawna na wizazu i cały czas bo niewiele mi go zostało przygotowuję się do ślubu ale jakoś zupełnie zapomniałam,że suknię wybiera się wcześniej i teraz mogę mieć kłopoty. Wybrałam sobie już taką najpiekniejszą dla mnie ale nie ma jej w Polsce bo obdzwoniłam wszystkie salony Maggie Sottero ale znalazłam ją tak jak napisałaś na amerykańskich stronach sklepu a siostra jest tam więc mi ja kupi ale tu mam problem bo nigdy nawet nie mierzyłam sukienek ślubnych no i maggie sottero też nie i nie wiem jaki rozmiar mam wybrać??? Najczęściej kupuję ciuchy w rozmiarze 38 albo M. Napisałaś że masz sukienkę tej firmy i mam prośbę do Ciebie prośbę, mogłabyś podać mi jaki rozmiar sukni masz w rozmiarówce polskiej a jaki to jest rozmiar w rozmiarówce amerykańskiej?? Wdzięczna bym była także gdybys podała mi swoje wymiary wtedy łatwiej by mi było coś dopasować. Aha ślub mam już 5 lipca 2008 a mój model sukienki to STELLA Pozdrawiam i proszę o pomoc. Dołączam oczywiście fotkę sukienki ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-05-16 o 21:09 Powód: domknięcie cytatu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
o super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.