![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Torebka pani Szczypińskiej / i inne/
To ja do tego jednego wora, do tej puszki Pandory, do tego obrazu nędzy i rozpaczy, do tej fabuły science fiction wrzucam nadzieję. Jutrzenkę. Uzdrowiciela polskiej oświaty i wschodzącą gwiazdę naszej krytyki literackiej. Pana ministra i kolejne dzieło jego płodnego umysłu.
Giertych o wartości Gombrowicza, Gombrowicz w roli animatora pederastii, czyli interpretacja "Trans-Atlantyku": http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...6&ticaid=14215 * A co do kontaminacji: głowa Angeli Merkel i reszta. Miało być krwiście-wyraziście-sugestywnie, wyszło niepoważnie, sprośnie, obscenicznie. Zniesmacza mnie ten fotomontaż - nieistotne, czy to "Wprost", czy "Der" coś tam umlaut.
Od 09/02/2010: 89 - 88 - 87 - 86 - 85- 84 -83-82 - 81 - 80 - 79- 78 - 77 - 76 - 75 -74 - 73 - 72 - 71 - 70 kg Edytowane przez tama Czas edycji: 2007-07-20 o 01:08 Powód: * |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
A słyszałyście o drapieżnych kaczorach polujących na lisy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Mimo,że innym kraiom
![]() Wprost jako wybitnie opiniotwórczy tygodnik posuwa się coraz częściej coraz dalej .Minus jest/też/ taki ,że coraz trudniej będzie czytelnika zaskoczyć ![]() Ciekawa jestem odpowiedzi ,bo wątpie ,ze tak to zostawią Giertych - upadłam i.. leżę .W nim tylko nadzieja na młodziezy dobre wychowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.