![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fryzjer - Kielce
Taki watek juz byl. Przeczytaj o naszym Pablo na poprzednim.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
![]()
witam dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce!!prosze o pomoc:)
polecam p. basię, która jest na paderewskiego nad sklepem "dary natury" i p. bożenę na słonecznym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Kalex?
Powiedz, ile kosztuje obcięcie na Jasnej, bo się zastanawiam nad tym salonem. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
![]()
Polecam Salon Camille Albane, na ul. Warszawskiej, słyszałam, ze fajnie obcina Adrian, ale ja byłam u Edyty i jestem zadowolona z efektu. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
a ja sie ciesze, bo znalazlam Panią Anie, a własciwie Ona mnie znalazła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Cieszę się że w końcu się znalazłyście.No i nie napisałaś gdzie teraz można pójść do polecanej przez ciebie fryzjerki Ani.Jesli tonie jest tajemnica to napisz namiary.
Pozdrawiam Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
ja slyszalam o salonie w piekoszowie ,podobno bardzo fajnie farbuja .niestety nie bylam bo jestem zbyt leniwa
![]() kto zna w kielcach jakis salon w ktorym pracuja fryzjerzy z pasja i pomyslami?chce przejsc z bardzo ciemnych wlosow w jakies jasniejsze i nikt nie podszedl do tego z entuzjazmem,a nie moge siedziec w ukryciu przez pare lat i czekac az wlosy odrosna i powroca do naturalnego koloru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Udaj się do salonu na słowackiego (dawniej tam był zakład Ce-ce, ateraz nzaywa się atelier fryzjerskie) - sama tam chcę się udac gdzies za max.2 tygodnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mogę podać nr do tego salonu, ale najlepiej pojdz tam sama, powiedz jaką zmianę chcesz wykonac i na pewno Ci odpowiedza na wszystkie Twoje pytania ![]() 361 73 04 edit-ups,zly numer podalam, ale juz poprawilam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2006-08-07 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Polecam Pania Anie Świeboda ul.Wesoła 8 , 041 341 59 45. Świetnie sobie radzi z moimi kręconymi włosami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ona pracowała wcześniej na Jasnej ![]() do tej pory zawsze do niej chodziłam,a teraz sama nie wiem czy isc do Niej czy na słowackiego... ale chyba pojde jednak do Niej,bo juz zna moje wlosy i wiem,ze niczego zlego mi nie zrobi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
no niestety poki co nie skorzystam bo juz wczesniej bylam u fryzjera
![]() z obciecia na pewno nie,teraz zapuszczam i czekam zeby isc wycieniowac gdzie indziej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny, zgadzam się z opinią, że p. Ania Świeboda jest dobrą fryzjerką. Jestem zadowolona " z tego" co zrobiła na mojej głowie, a to jest naprawdę niełatwe. P. Ania poradziła sobie z moimi cieniutkimi włoskami i przycięła odpowiednio. Cały czas o niej myślę, gdy patrzę w lustro. A fryzurka dobrana do mojego ksztłatu twarzy i oczywiście do moich włosów.
Moja znajoma wczoraj widząc mnie powiedziała: "O BYŁAŚ U FRYZJERA, ŁADNIE WYGLĄDASZ i co najważniejsze - TWOJA FRYZURA DAJE WRAŻENIE BARDZO GĘSTYCH WŁOSÓW. A jednak się da obciąć włosy cienkie, o niedużej ilości na głowie i dobrać fryzurkę ( z odpowiednim efektem) I to właśnie Ania Świeboda z "IMAGE" z ul. Wesołej zrobiła. Polecam jej usługi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
i ja w koncu umówilam sie do Pani Ani Świebody
![]() ![]() ![]() jednak jakoś nie chce zmieniac fryzjera i nawet na 1 raz sprobowac czegos u innego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie panie w rozterce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
wiolaraczka - z czystym sumieniem polecam Ci w takim razie Panią Anię Świebodę, o której wcześniej pisałyśmy
![]() swoj salon ma na ulicy wesołej(wczesniej przez 3 lata pracowała ona w zakładzie l'oreala na jasnej) na przeciwko hotelu śródmieście, a salon nazywa sie IMAGE. Moge podac numer jak jesteś zainteresowana,mozesz tez sie przejść i sama z Nią porozmawiać o fryzurce ![]() telefon komórkowy: 510 076 494 telefon do zakładu: 341 59 45 fajnie też ścianja dziewczyny w Ewanie na Wesołej(zakład koło wesołej kawki), moja mama tam się czesze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Kalex
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
wiolaraczka - nie wiem czy Pani Ania dzis była w salonie, bo ja tez dzis u niej bylam,zeby kupic odzywke u niej do wlosow,ktora specjalnie dla sprowadziła
![]() Ja byłam już od tylu fryzjerów i robili mi takie rzeczy na głowie, że p prostu wychodziłam z płaczem...ja im mówilam,ze chce 2 cm podciac a tu 10 cm lądaowalo na ziemi...Szok...az trafilam do Niej i nie zmieniłam jej od 3 lat, z jednym wyjątkiem-2 lata temu poszlam do inneh fryzjerki sie obciac(bo Pani Ania byla na jakis pokazach,a mi glupiej sie czekac nie chcialo 2 dni) i...nie chce miec nigdy wiecej takich wlosach jakie mialam wtedy..kolor i sciecie...masakra...przez tydzien ryczalam,a po miesiacu jak do Niej poszlam to sie glowe zlapala, zrobila mi porzadek z kolorem,no ale sciecie...trzeba bylo czekac az wlosy urosna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
![]()
Kalex
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
wiolaraczka - japroponuje,żebys zadzwonila wczesniej i sie umówila, bo wiem, ze zawsze jak u niej jestem to ma sporo osob poumawianych na konkretne godziny
![]() ale mozesz do niej zadzwonić jutro, do salonu albo na komorke i sie spytac o wolny termin i na co chcesz przyjsc. Salon ma czynny od 9 do 19 od pon do piatku i w soboty od 8 albo 9 do 15. Jesli chodzi o ceny to ja za blond balejaz i nalozenie na reszte wloskow brazu place 130 zlotych (za wszystko,lacznie z wymodelowaniem). Natomiast sciecie wloskow z tego co pamietam kosztuje w granicach 30-40 zlotych (z wymodelowaniem) -zalezy od dlugosci wloskow, ale takie sredniej dlugosci do ramion to chyba 40 zlotych. Proponuje zadzwnic jutro i spytac sie o cene i termin ![]() Ja mam nadzieje,ze bedziesz zadowlona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Hej Kalex
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() powiedz mi czy mozna do niej po prostu pojsc i zapytac co by radzila? czy trzeba się nawet na taką rozmowe umawiac? ![]() mam krotkie wloski ktore troche urosly i juz nie wygladaja fajnie, myslalam nad krociutkimi loczkami ale potrzebuje jakiejs rady. No i jakie są u niej ceny jesli chodzi o trwala np.? zapraszam tu, moze ktoras z Was znajdzie jakies zdjecia, a wszystkie sa mile widziane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147623 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
moze pochwalcie sie swoimi fryzami po wizycie w tym sławnym salonie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pani Ania ma teraz poldlugie brązowe włosy, lekko pofalowane(przynajmniej takie miala 3 tygodnie temu jak u niej byłam ![]() Cytat:
berruska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
no to napewno się tam wybiorę. Może jakieś zniżki dla wizażanek w koncu bedą jak tyle nas do pani Ani dotrze
![]() ![]() ![]() tylko muszę znalezc trochę czasu wolnego ![]() Kalex dzieki za informację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
hahahahaha to by było dobre
![]() ![]() ![]() ![]() edit- berruska,dobrze,ze chociaz nie mam problemów z wyborem fryzjera ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
ehehhee
![]() Kalex fakt, jeden problem z głowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
no dziewczyny...no...
opisywac wrażenia po wizycie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.