![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: samotne wakacje na morzem, jest sens?
super! tak trzymaj! i udanych wakacji. uważaj na siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Pewnie, że jest sens!
![]() Nawet jeżeli ktoś jest 100% ekstrawertykiem i potrzebuje towarzystwa ludzi, to na wyjeździe łatwo kogoś poznać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Szczerze polecam
![]() Co kilka miesięcy robię sobie jednodniowy wyjazd w pierwsze miejsce, jakie przyjdzie mi na myśl. Za dwa dni będę nad morzem na trochę dłużej i już nie mogę się doczekać. Wspaniały czas, żeby zebrać myśli i oderwać się od rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Samotne wakacje to raczej średni pomysł, chociaż wiele zależy od tego, jaki macie charakter. Bo jeśli łatwo nawiązujecie kontakty, to na wakacjach na bank poznacie mnóstwo nowych osób. Zresztą - kilka razy za granicą poznawaliśmy ludzi, którzy byli wtedy sami i przez cały urlop się bawiliśmy, więc ten samotny wyjazd nie oznacza niczego złego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny wlasnie wrocilam z takiego samotnego wyjazdu i polecam kazdemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Może nie jestem zwolenniczką samodzielnych wyjazdów, ale na pewno już tego, że każdy powinien mieć trochę własnego życia. Wychodzić na piwo z kolegami, na kręgle - spędzanie zawsze czasu razem nie jest dobrym pomysłem. Co jakiś czas trzeba sobie jakoś odsapnąć, wtedy tym bardziej docenia się drugiego człowieka, albo zauważa się, że nie wszystko jest do końca w porządku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak strednie to dla mnie nie ma,ja bym się nudzila jak mops,nienawidzę siedziec w samotnosci i jeszcze gorzej by chyba mnie ten wyjazd przybil niz mialabym odpocząc ![]() Przy mniejszych to wymaga o wiele wiecej roboty, bo szukanie darmowych wejściówek itd..ale jest do ogarniecia. Kwestia osobowosci ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
A ja się zastanawiam, czy nie jechać samej na jeden dzień
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Wyjazd na jeden dzień to żaden problem. Dopiero kiedy jesteś sama kilka dni, to zaczyna się robić nudno, czegoś ci tam brakuje. Tylko raczej totalna samotnia to raczej zdecydowanie nie dla mnie. Wolę mieć jakieś towarzystwo, nie znoszę nudy, a samo zwiedzanie też nie jest do końca tym, co lubię najbardziej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
To bez większych problemów znajdziesz towarzystwo. Czy na disco, czy na plaży, czy tam nawet w swoim miejscu noclegowym. Chyba najszybciej kogoś znaleźć można w hotelu i na wieczornych imprezkach. Ja tam np. w ciągu dnia wolę mieć zdecydowanie święty spokój od ludzi. Nie mam potrzeby towarzystwa. Opalanko, ewentualnie udział w animacjach. To właśnie mnie interesuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.