|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabiłam ...
Zabijam komary bo muchy są czasem za szybkie, a nie chce mi się ich gonić
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zabijam, choć ostatnio mam potem wyrzuty sumienia
a najbardziej w tym wszystkim nie lubię tego "chrupania" jak się ten ich pancerzyk rozwala
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Zabijam wszystko co mi lata lub łazi po domu
![]() Komarzyce są moimi ulubionymi ofiarami ![]() nie rozczulam się Cytat:
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Ja zabijam, ale chyba do urodzonych morderców to nie należę bo zawsze mi czmychają, jak są jakieś schorowane i się wolniej ruszają to się czasem uda...
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
ja odzabijania mam mojego wyszkolonego twardego zawodnika, ktory nie boi sie rozlewu krwi.
Moja kochana mamusia
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Much nie tykam, ale dla komarów nie mam litosci
|
|
|
#37 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
||
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Zabijam. I muszę powiedzieć (napisać), że nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Również zabijam
na mojej liście są komary a czasem urządzam nie złe sprinty za skorkami (strasznie wytrzymałe bestie) ale to dlatego ze sie ich boje i jak pomyśle ze lata mi jakiś w domu to po prostu muszę go zabić
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
A wogóle to ostatnio wpadają mi do domu chore trzmiele - tzn chyba są chore bo nie latają, chwilę sobie pochodzą albo posiedzą w jednym miejscu i zdychają - ja ich nawet nie tykam. Nie wiem może sobie jakieś hospicjum z mojego mieszkanka zrobiły czy co...
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zabijam jedynie komary gdy mi naprawdę przeszkadzają, lub ćmy wpadające w monitor
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj doszło do ułaskawienia, bo obudziłam się koło trzeciej (zostałam obudzona przez bzzzzz, bzzzzz ) i byłam tak zaspana , że nie mogłam trafić w muchę
Żeby taka byle mucha miała lepszy refleks ode mnie... Pfff, starzeję się
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potencjalnym Świntuchem mogę być ja Zamiast wyróżnionego, przeczytałam "(...)szczytuję" ![]() Bridget! Publikacja takich tekstów powinna być surowo zabroniona regulaminem Będę musiała poddać taką propozycję na jakimś zielonym soborze
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
A mi dzisiaj mucha się wkręciła w wiatrak który mnie wentylował , odbiła się od niego już martwa
więc zabiłam czy nie ... ( ja tylko podłączyłam do prądu to co trzeba )
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
A ja kupiłam sobie rok temu paralizator na muchy i inne owady na allegro... chciałam sprawdzić jak to działa
ubaw z tym niesamowity , mucha najpierw strzela w momencie pojawienia się iskry i pada odrazu zabita ( przynajmniej się nie męczy sekunda i koniec ) najgorszy w tym wszystkim jest ten smrodek
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Przypomniał mi się założony kiedyś przeze mnie wątek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147828 Nadal, tak jak wtedy, czuję się paskudnie jak zatłukę jakieś żyjątko. ![]()
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
..Gdzieś...kiedyś (?) było zadane zadanie
Dokończ zdanie -- 'Wyobraź sobie ,że zwierzeta mówią ...... / i tylko jedna odpowiedź mi zapadła w pamięć / .....żal by było zabić nawet muchy No cos w tym jest -przyznacie ? ![]() jakby tak krzyczała ,ze ma dzieci -------------------------------- ps nalejcie mi jeszcze kielicha
|
|
|
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
Luna, kobieto!! Nie strasz ludzi takimi tytułami!
![]() Zabijam. Chociaż zawsze mam w sercu kroplę współczucia i zawsze mi jest żal. Much. Bo komary to są paskudne bestie. Ale mają przyjemny koniec życia, bo im zawsze klaszczę. Tylko, że to klaskanie jest dla nich zabójcze Reszty robaków mi żal. Nie mówię tu o pająkach, bo tego się boję, i jeśli między mną a takim delikwentem jest długa rura od odkurzacza bądź papeć to zabijam. Ale i tak często robi to za mnie mama ![]() A wczoraj zrobiłam akcję ratowniczą takiego ładnego robaczka. Brzydziłam się jak cholera (boję się tych długich nóg, bleee!!) biedaczek już drugą dobę chodził po ścianie łazienki, i pomyślałam, że jest pewnie głodny nieboraczek. Klapką na muchy go trącałam (śmiesznie przyspieszał ) aż spadł. Na mnie!! (
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jakby krzyczała "Nie zabijaj mnie i moich 30 milionów mikroorganizów w jelitach" ![]() Można się wzruszyć P.S ![]()
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
zabijam....ale tylko komary
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zabijam wszelkie robactwo (a najchętniej pająki)
Szkoda, że nie potrafię tak jak moja Babcia.. ona nie zabijała much, tylko łapała je ręką i wypuszczała przez okno
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chyba to sobie przepisze i powiesze na ścianie
|
|
|
#53 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
'' ktoś nawet muchy nie skrzywdzi '' To o Tobie! A nick to tak dla zmyły ![]() ps a napiję sie jeszcze e nie, dobranoc pchły na noc a karaluchy ...... |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Zabijam muchy, komary itp. Większych robali się boje
Dziś od 7 (a w wakacje 7 to dla mnie środek nocy i już nie spałam potem wrrr. Nie cierpię much!
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam nie mam litości dla much i komarów. Ale ostatnio mam niezawodnego zabójcę, który uwielbia je łapać i zjadać
to moja kicia po ukąszeniu spala cały dzień
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ekhem. "Cicha woda brzegi rwie" - etymologię tego przysłowia znasz Ja nie powiem, kto tutaj gołębia pokoju, ma dla zmyły w awie ![]() P.S Kiedyś znalazłam karalucha (czy coś innego równie miłego - nie przyglądałam się ) pod poduszką. Od tej pory na wyjazdach nigdy nie mieszkam na parterze
|
|
|
|
#57 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Joke
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiedziłam ze coś takiego bedzie w tym wątki :P Ja zabijam wszelkie robactwo a szczególnie pająki bleeh:P
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
myslalam, ze bedzie 'komara'.
ja nie zabijam raczej, bo sie brzydze, a nie z litosci.
|
|
#60 |
|
La Moderatoiure
|
Zabijam i przy tym strasznie sie denerwuję jak mi franca jakaś ucieka i jej dogonić z łapką nie mogę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

a najbardziej w tym wszystkim nie lubię tego "chrupania" jak się ten ich pancerzyk rozwala

ale to dlatego ze sie ich boje i jak pomyśle ze lata mi jakiś w domu to po prostu muszę go zabić

i już nie spałam potem wrrr. Nie cierpię much!
Joke