![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: pies na studiach
Oj tam, oj tam. Dwie stówy w tą czy w tamtą przecież nikomu nie robią różnicy.
![]() Te capslocki nie robią tego, o co ci chodziło. Jedynie wkurzają i obniżają czytelność wypowiedzi, która i tak jest napisana w dość ciężkim stylu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Czy ja dobrze rozumiem? Pierwiej jedziesz mnie za oszustwa, a potem piszesz "oj tam,oj tam" ?
Chciałabym w tym momencie zawołać mamę i jej powiedzieć, że ludzie w internecie są niemożliwi. Staram się bardzo mocno, by treść, informacja dotarła do odbiorcy najmożliwiej czytelnie. Wcześniejsze wypowiedzi nie dały owych rezultatów, jak udało mi się to zrobić po użyciu nadmiernych i przesadnych "caps-locków". Efekt? Jest! Pozwalając sobie na nieco "oceany po okładce", po wszystkich Twoich wypowiedziach wnioskuję, że nawet gdybym wystawiła ucztę na Twoją cześć powiedziałabyś, że kurczak był gumowaty. I tak źle - i tak niedobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
dead & alive
|
Serio, jak ktoś chce mieszkać dwie minuty piechotą od uczelni to niech i płaci 5000 zł za miejsce w czteroosobowym pokoju. Ja płaciłam 650zł (ze wszystkim) za jedynkę, nic mi się nie rozpadało
![]() ![]() Edytowane przez blue3 Czas edycji: 2016-10-15 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
dead & alive
|
Poza tym, truskawkowe, sama robisz tyle błędów ortograficznych, jakbyś była "ugięta pod sufitem edukacji", a nie studiowała tę uberboską elektrotechnikę. Otwórz swe zaspane oczęta, przyszłości narodu polskiego i wróć do podstawówki albo weź do ręki słownik.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.