![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() Za to łatwo nie przepuści przeciwnika. Na GP Wielkiej Brytani Masse trzymał za sobą przez kilka okrążeń, aż do mety ![]()
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no bo on wtedy zaczynał od samej sztangi ![]() wrrr, koleś zwala wine na Kubice żeby nie było na niego ![]() Cytat:
nom troszke jest mało przebojowy, ale za to pracowity i wypracował sobie miejsce w teamie, zresztą nie zawsze sie wygrywa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jasne, zaczynał od najlżejszej, a potem miał taką wielką tą sztange do podnoszenia, że nawet sie na av'ie nie zmieściła. Więc została trylko ta mniejsza wersja ![]() No i Heidfeld nie zostanie ukarany http://www.f1.v10.pl/Nick,Heidfeld,u...kary,2523.html Ani za Kubice, ani za Schumachera. Ale żaden z nich sie nie skarży. Kubica nie odpiera zarzutów, że to on spowodował wypadek, a Schumacher twierdzi, że całe zdarzenie to wypadek. Szczerze mówiąc to nie mam do Heidfelda żadnych większych wyrzutów. Poprostu sie facetowi nie poszczęściło, może z powodu syna był taki rozkojarzony ![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak, Baszczu jest przyjazny ![]() ![]() to chamstwo że go nie ukarali ![]() ![]() ![]() nom może i był rozkojarzony ale to nie znaczy że może taranować innych wokoło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
jakoś nie lubiłam Nicka od początku, i choć próbowałam go polubić na tyle, żeby był mi obojętny, ale z wyścigu na wyścig to coraz mniej możliwe ...
Nieładnie Nick, nieładnie ![]() ![]() Macie jakiegoś ulubionego kierowce ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raikkonen a później Alonso ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
ja też oczywiście mocno kibicuję Robertowi i mam nadzieję, że doczekam chwili gdy stanie na najwyższym stopniu podium, a potem zdobędzie mistrzostwo świata
![]() z wyglądu podoba mi się jedynie Lewis Hamilton ![]() Alonso jakoś mnie nie hm.. nie pociąga ? ![]() ![]() Lubię jeszcze Heikki Kovalainen'a , ale tak właściwie za co, to nie wiem ![]() ![]() w zasadzie trudno mi coś powiedzieć o reszcie, zbyt krótko oglądam ten sport, ale mam nadzieję, że to się zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Miuoshowa
|
Ogladam F1 od tamtego sezonu. I chociaz na poczatku wiedzialam tylko co to bolid, zmiana opon i tankowanie, to z wyscigu na wyscig coraz bardziej sie wyrabialam i teraz malo co mnie zaskakuje
![]() Kibicuje oczywiscie Robertowi i teamowi McLaren - z tym ze na Lewisa Hamiltona przypada jakies 90% ![]() ![]() I dlatego tez uwazam, ze powinien byc ukarany za zachowanie we wczorajszym wyscigu. Dziecko dzieckiem, rozkojarzenie rozkojarzeniem, ale bez przesady, a zwalanie winy na Roberta to juz w ogole przegiecie. Nie mam natomiast nic przeciwko temu, ze Lewis Hamilton wrocil do wyscigu po wyciagnieciu jego bolida ze zwiru przez dzwig. On sie po prostu nieuszkodzil, podczas gdy bolidy innych kierowcow w tym samym miejscu juz tak.
#39 |
Zakorzenienie
|
Ja bardzo lubię oglądać, chociaż ostatnio nie mam czasu, ale zawsze jestem ciekawa jak poszło Kubicy.
Niedziela jest akurat dniem który spędzam u rodziny i co za tym idzie nie zawsze oglądam, ale bardzo lubię ![]() Wcześniej nie interesowało mnie to, ale teraz warto pokibicować i oglądać ze względu na Kubicę
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Mój ulubiony to Hamilton. Kibicuje mu ze względu na to jak jeździ, chociaż wizualnie podoba mi sie najbardziej z wszystkich kierowców.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście jednak Kubica jest na pierwszym miejscu, głównie dlatego, że to Polak. Cieszy mnie, kiedy pokazujemy, że Polacy na świecie jednak coś znaczą. Politycznie nie jesteśmy przecież zniewalający, prezydent, który potrzebuje tłumacza, bo nie umie sie wypowiedzieć po angielsku, czy niemiecku to poprostu porażka. Ale w sporcie przynajmniej jesteśmy dobrzy. Kubica zaczął startować w f1 i już często znajduje sie w pierwszej piątce. Pozatym b. lubię go jako zawodnika, przyjemnie sie na niego patrzy, szczgólnie wtedy kiedy nie ustępował Massie - to było coś ![]() ![]() ![]() A kogo najbardziej nie lubię? Zdecydowanie Nicka Heidfelda. Nie pasował mi od początku. A teraz po tych wypadkowych aferach jeszcze bardziej go nie lubię. Czy jego żona to Polka? Komentator mówił, że kiedy jego syn się urodził od razu jechał zobaczyć się ze swoją żoną Partycją. A może komentator poprostu 'spolszczył' jej imie? ![]() Ale długiego posta spłodziłam ![]()
#41 |
Zadomowienie
|
tak tez słyszałam to z tą Patrycją, jednak wydaje mi się, że chyba spolszczyli jej imię
![]() zobaczcie co ten bufon Heidfeld powiedział " W pierwszym zakręcie Robert wypchnął mnie na ziemię i to samo zrobił w zakręcie numer dwa. Po prostu zamknął mi drzwi, spychając mnie na tarkę. Tam nie dało się skręcić i zderzyliśmy się. Jeśli spytacie Roberta, to powie pewnie, że to moja wina, a ja mówię, że to była jego pomyłka. On nie zostawił mi miejsca - relacjonował po wyścigu Heidfeld " cały artykuł tutaj : http://sport.onet.pl/0,1248769,1576394,wiadomosc.html Jedno wielkie phi ! Może w ogóle Robert powinien nie startować skoro nie daj Boże mógłby być na mecie wyżej niż Nick. ![]() pocieszam się, aby że może sprawdzi się przysłowie '' kto mieczem wojuje ten od miecza ginie'' nie życzę nikomu źle, ale Heidfeld przeszedł sam siebie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic mnie już nie zadziwi. Heidfeld stał na czele drużyny. Potem przyszedł Kubica i w krótkim czasie udowodnił, że jest lepszy, że to on zasługuje na bycie kapitanem. No i Heidfeld sie wkurzył. Był na swojej ziemi, w swoim kraju, zdobył dobrą pozycje startową - lepszą od Kubicy. A mimo to Kubica go wyprzedził, z piątej pozycji wjechał na czwartą, kolege z drużyny zostawił w tyle. Heidfeld sie wkurzył jeszcze bardziej [ ![]() ![]() Tak przynajmniej ja to sobię tłumacze. Ale nie ma co rozgrzebywać. Heidfeld to ... poprostu go nie lubię i tyle. Kubica jest lepszy i pokaże to. Cały czas to pokazuje. ![]() Na stronie pisze, że więcej informacji w Przeglądzie sportowym, któraś z Was kupiła? Pisze coś ciekawego, czego jeszcze nie wiemy? Może ktoś wrzuci skana? ![]()
![]() |
#43 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja musze poszukać jakiś zdjęć kierowców bo słabo ich znam z wglądu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaraz poszukam przeglądu w necie bo nie kupiłam dziś
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Kubica o zderzeniu :
PRZEGLĄD SPORTOWY: Co wydarzyło się w pierwszym zakręcie? ROBERT KUBICA: Wystartowałem bardzo dobrze i mogłem nawet zaatakować Alonso, ale nie chciałem zbytnio ryzykować. Padał już deszcz. Na drugim zakręcie nagle zostałem obrócony. Nie widział pan Heidfelda w lusterku? Na początku nawet nie wiedziałem, kto na mnie wpadł. Nie widziałem, gdzie jest Nick. Wjechałem w zakręt. Nagle poczułem uderzenie... Czy w tym momencie wszystko było stracone? Jeszcze nie, ale potem znowu zdarzyło się coś dziwnego. Prosiłem zespół przez radio o zmianę opon, ponieważ zaczęło mocno padać, ale pojawił się jakiś problem z komunikacją. Nie dostawałem odpowiedzi, więc nie wiedziałem, czy będą gotowi na pit stop. Odpowiedź dostałem w ostatnim zakręcie, po minięciu wjazdu na pas serwisowy, kiedy i tak było już za późno. Kolejne okrążenie było bardzo trudne.
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
eeej dziewczyny co tak zamilkłyście ?
![]() jesteście kibickami jeszcze jakiś innych sportów czy tylko F1 ? ( zauważyłam że Luna i Kas!a interesują się jeszcze ' piłką nożną ' [ czyt. piłkarzami] ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Luna dzięki za artykuł. Z tego co pisze, to Robert nie ma żalu do Heidfelda za ten wypadek. Albo poprostu nie chciał o nim gadać.
![]() Angel, zamilkłyśmy i odliczamy dni, godziny, minuty do GP Węgier ![]() ![]() A ja poza formułą lubie też piłke nożną [i piłkarzy] i siatkówke, ale tylko w męskim wydaniu [i siatkarzy] ![]() ![]() Taki wielki portal i tylko 3 zaciekłe kibicki f1? Niemożliwe ![]()
#47 |
Zadomowienie
|
jeej mam dokładnie tak samo
![]() ![]() też moja mama ciągle narzeka, że aby mecze i mecze i ją wyganiam z pokoju ![]() też lubię piłkę nożną i siatkę (męską) [piłkarzy i siatkarzy] ![]() btw widziałyście z rep. Francji (siatka) Antonina Rouzier'a ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dość, że lubisz te same sporty to podoba Ci sie ten sam zawodnik co mi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
noo nalezy jeszcze wspomnieć, że podoba nam się też Hamilton
![]() ![]() Ciekawe czy Lunie też podoba się Antonin ![]() haha tak mi się przypomniało jak oglądałam LŚ i Antonin grał tak super z Polską, i odliczałam potem godziny do następnego meczu Francji a tu nie grał ![]() ale się zniesmaczyłam wtedy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście jeszcze troche i ME, wtedy sobie popatrzymy na Antonina i niech tylko trener spóbuje go posadzić na ławce ![]()
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
[quote=kas!a;4839412]Jeszcze nie znam nikogo, komu nie podobałby sie Hamilton
![]() hehe cichooo ![]() no ME już od 6 września tylko będzie transmitować TVP i obawiam się, że pokażą tylko mecze Polaków, chyba że reszte na ich widmo tvp sport ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale off top ![]()
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
To ja tez dolaczam sie do fanklubu F1 i Roberta Kubicy
![]() A co do Heidfelda to niech sie pocaluje wiadomio gdzie... ![]() A tak pozatym to z checia wybralabym sie kiedys na taki wyscig ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeglądałam ceny biletów na GP Węgier i ceny wahają się od 100 do 360 euro ![]() No i nie jestem pełnoletnia, więc sama sobie nie pojadę. ![]() Ale może kiedyś.. ![]()
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
No ja watpie, zeby mnie sama rodzice puscili z Gdanska do Warszawy...
Ojj... jakie drogie sa te bilety ;/ masakra ;/ Ale kiedys moze uzbieram i sobie pojade ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
No w końcu znalazłam jakiś wątek z F1
![]() ![]() Co do ostatniego wyścigu to czerwona kartka dla Heidfelda za faule, Dr. Mario Theissen powinen sobie z nim porozmawiać, albo wysłać go na jakieś zajęcia z psychologiem... Co do najblizszego GP Węgier, bardzo bym chciała tam być, szczególnie że jest to tak blisko, ale fundusze na to niepozwalają.. A ogląda ktoś MotoGP? To moja druga pasja, marzę o tym by kupić sobie ścigacza ![]() ![]() Narazie muszą mi wystarczyć wyścigi na gokartach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Pare razy obejrzalam MotoGP, ale jakos mnie nie wciagnelo...
Ja tak samo jak kas!a balabym sie wsiasc na motor, bo pewnie przy pierwszej lepszej okazji bym sie wywrocila. Taka jestem zdolna... ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.