![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ugg Boots
o tych butach juz była mowa...jako butu Emu
jak dla mnie nie są najgorsze ale to nie na naszą pogode ![]()
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
obrzydliwe...
jedynie ostrą zimą bym takie coś była w stanie założyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
ech
![]() ![]() ![]() w zyciu bym nie skalala moich stóp tymi "butami" ![]()
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Ja mam dwie pary : )
Różowe do kostki i beżowe przed kolano.Są super na mrozy i mi się podobają jak wyglądają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz ja tez dziecko komuny i relaxow ![]() ![]() Ale w sumie podobaja mi sie ![]() ![]() juz rok temu mi sie podobaly ale jakos mi sie nie skladalo teraz sobie kupie ![]() ah i uwielbiam je w niecodziennych polaczeniach ![]() W tej swojej brzydocie sa bardzo urokliwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
fajne są, ale były modne kilka lat temu chyba
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
super mnie sie bardzo podobaja. Jednak jesli chcialabym kupic te oryginalne z Australii, po prerwsze bardzo bym sie wykosztowala a po drugie zostalyby mi tylko interenetowe sklepy;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
taki wątek już był: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=uggsy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
a mi tam bardzo się podobają, gdybym miała te oryginalne, to spokojnie nosiłabym je w każdą porę roku (jeśli oddychają:P) Połączenie z sukienką, szortami, czy zwykłymi jeansami jest interesujące (przyjajmniej dla mnie).
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Mi tez sie podobaja,ale boje sie,ze mi sie wykrzywia jak przy plaskostopiu i ze bede miec problem z ich czyszczeniem, bo u mnie nad morzem czesciej od sniegu jest zimą deszcz i chlapa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam!
Przeczytalam wypowiedzi Pań na temat butow ugg i musze powiedziec ze te ktore twierdza ze to sa buty tylko na wielkie mrozy itd... to sa w WIELKIM bledzie. Po pierwsze sa to pod wzgledem wygodnosci buty no.1 na calym swiecie (dlatego NADAL nosza je gwiazdy filmowe i nie tylko), po drugie co do wygladu to nie kazdej z nas musza sie podobac, ale zeby pisac ze sa okropne to chyba lekka przesada. Mi sie smiac chce jak widze takie paniusie co w zimie leca w 10cm szpilkach po lodzie, byle by tylko noga szczuplej wygladala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
aha i jeszcze jedna sprawa jezeli chodzi o mode, to na te buty moda nie zniknela, podobnie jak nie znika moda na buty marki adidas czy nike, to sa buty jak kazde inne tylko u nas w Polsce sie tak na to patrzy, w kraju w ktorym je kupuje nosi sie je caly rok a cena na przelomie ostatnich lat nigdy nie zmalala i co wiecej oryginlane ugg boots nigdy nie sa do kupienia na wyprzedazach
p.s. wszystkim zainteresowanym odpowiem na wszelkie pytania dotyczace ugg'sow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie to te buty są beznadziejne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Wg mnie sa okropne. Po prostu tragiczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Mam dwie pary butów firmy Emu jedne brązowe a drugie różowe z futerkiem , według mnie są najwygodniejsze i najcieplejsze na świecie , kocham je .
Ale w zime trzeba uważać , żeby nie pobrudziły sie solą poniewaz potem powstają brzydkie zacieki , można jednak kupić preparat do usuwania soli i wporządku . W miasteczku , w którym mieszkam z tego co sie orientuje mam je tylko ja więc czuje sie oryginalna , jednak zadaża sie że ludzie patrza na mnie jak na kosmite .
![]() |
#49 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
U mnie w szkole,chodziły w tych butkach dziewczyny (przeważnie kolor kawa z mlekiem!) do rurek i nosiły to do wczesnej wiosny
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
to ja wam powiem, że te buty mam od paru lat, bo są idealne po snowboardzie albo surfingu. w ogóle te buty wymyślili żeby surferom nie marzły nogi jak wychodzą z wody. powinno nosić się je na gołe stopy, wtedy najlepiej grzeją (co było ich pierwotnym zadaniem) i NIE deformują się, wręcz przeciwnie, pod wpływem ciepła dopasowują się do kształtu stopy.
![]() wiem, bo jak je kupowałam to facet przedstawił mi całą ich historię włącznie z datami powstania marki i pierwszych wzorów (?) ![]() poza tym, jeśli chodzi o modę...to np. kate moss nosi je w tym rocku... no to tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
juicycouture dziękuje za linka i odpowiedź jesteś kochana
![]() Powiem wam ze coraz bardziej jestem przekonana do tych bucików skoro się nie deformują i są dosyć ciepłe i jak wspomniała yamiss z początkowym przeznaczeniem dla surferów sama pływam na desce windsurfingu więc przydadzą się idealnie po wyjściu z wody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
i jeszcze kilka zdjęć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
i kolejna porcja zdjęć :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Ładne sa,ale do sukienki faktycznie, za ostro
![]()
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Bylam dzisiaj na Grafton Street w Dublinie i mierzyalm UGG'sy (przymierzam sie do zakupu drugiej pary, bo poprzednie poprostu uwielbiam). Jak je zalozylam to juz nie chcialam sciagnac, nawet sprzedawczyni tak sie na mnie dziwnie spojrzala. Te buty to poprostu rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!! !! Tylko cena troche straszy - 239 euro za tzw.: long czyli te dlugie. Mam nadzieje ze przed wyjazdem jeszcze je kupie i na powrot na studia bede sie juz mogla cieszyc nowa para, tym razem chyba czarne, bo stare mam brazowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Od początku mi się nie podobały.
![]() Ale chciałabym mieć na zimę takie kapcie domowe. ![]()
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
![]()
od jakiegos czasu jestem w angli....i wlasnie te buty zaczynaj sie pojawiac wkazdym sklepie...cena malutka bo cos miedzy 15 a 20F ale mi sie te buty wogole nie widza....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
one juz dlugo sa w obiegu ale to nie sa prawdziwe uggsy za taka cene. Te Ugg style boots to w lutym tego roku jeden sklep oferowal za 5 funtow! Nie wiem czy skusze sie na prawdziwe ugsy - bo 120 funtow to mimo wsio duzo, ale popatrze na ugg style i moze cos wybiore. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.