|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Deborah, Nuxe, Manhattan, Nivea
Cześć agnieska, interesuje mnie u Ciebie Guerlain, Terracotta Light Blondes 01. Mam poszukiwane przez Ciebie pryzmy, ale 2 jasne kolory własciwie są na wykończeniu. Ale mogę coś dorzucić, gdyby Cię taka wymiana interesowała. mam też np. z filtrów nowe - Avene Creme Ultra haute protection 50 + albo LRP Anthelios XL spray 50+
- nowy brązer ArtDeco nr 3, albo - nową tusz czarny Kanebo 38 st. C __________________
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, nie chce takiego "wybrakowanego" pudru
gdyby nie to, że mam właśnie dwa nowe tusze na stanie, to pewnie skusiłabym się na Kanebo, ale w tej sytuacji przykro mi - nie
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Myszopałpko, udało mi sie powąchać wreszcie IN2U i niestety w pewnym momencie robi się dla mnie zbyt waniliowy, zbyt pudrowy - przepraszam że zajmowałam Twój czas, ale dziękuję za wymianę
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Agnieska mam kilka par kolczyków od Loverynki, mogłabym odstapić dwie pary:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4001672 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4001672 byłabym zainteresowana: -Nuxe, Baume Prodigieux Levres, Błyszczyk-balsam do ust uzyty kilkanaście razy ale nie mogę się do niego przekonać -La Roche Posay, pomadka w płynie nr 30 uzyta 3 razy |
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojj, dużo rzeczy mi się podoba
![]() oprócz tego co w wątku (dorzuciłam parę) mam jeszcze kilka, które tu wrzucam ![]() a mogłabyś mi napisać które z tych podkładów to są takie jaśniutkie, bo mi takie tylko sa potrzebne ![]() 5-tka- troche brzyudkie zdjecie ywszło, kwiatki sa białe na ciemnoszarym tle ![]() niestety, te rzeczy które tu wkleiłam, wrzucam do galerii. Te czarne koła które Cię interesowały sa jezcze dostępne
kto ma ochotę zagłosować, będzie mi miłoEdytowane przez lee_monka Czas edycji: 2007-08-07 o 19:02 |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Agniesko
mam krem Weledy Irysowy i peeling enzymatyczny Norela, może chciałabyś się wymienić na -Lancaster, Sunlight Palette, Palette Lumiere, 5 kolorowy kremowo-pudrowy rozświetlacz użyty 3 razy, ubytek niewidoczny i ewentualnie -IsaDora, poczwórne cienie nr 39 Golden Petals, ubytek niewielki ? mi krem Weledy i peeling Norela nie słuzy a tyle sobie po nich obiecywałam najchętniej zamieniłabym się na pielęgnację, ale widzę że nic nie wystawiasz, byłabyś zainteresowana? pozdrawiam ciepło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

Nawet jeśli tylko ciepły to jestem zdecydowana, ale nie wiem jak z tym cieniem
i jeszcze czekam na odpowiedź Kenzo