|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
| Pokaż wyniki sondy: Jak dlugo znalas TZ zanim sie w nim zakochalas ? | |||
| Milosc od pierwszego wejzenia |
|
113 | 20,36% |
| kilka dni -- tydzien |
|
76 | 13,69% |
| kilka tygodni -- miesiac |
|
88 | 15,86% |
| kilka miesiecy |
|
120 | 21,62% |
| rok (lub prawie) |
|
69 | 12,43% |
| kilka lat |
|
65 | 11,71% |
| znam go od dziecinstwa ! |
|
24 | 4,32% |
| Głosujący: 555. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak dlugo znalas TZ zanim sie w nim zakochalas ? Przyznaj sie tutaj !
8 lat
![]() Bo chodziliśmy razem do podstawówki, później gimnazjum i w gimnazjum nas trafiło
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
w ogóle go nie znałam
Ciągle się poznajemy, ale nikogo nie gramy, swoich wad nie ukrywamy, jakieś głupie, denerwujące przyzwyczajenia wychodzą na jaw ale wszystko u siebie akceptujemy jak na razie
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Ja po około dwóch tygodniach stwierdziłam, że jestem zakochana
I tak już 2 lata jestem zakochana
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Ja po jakiś 10 latach
![]() Moje kochanie mieszka piętro wyżej ode mnie zeszliśmy się jak miałam lat 17, potem rozeszliśmy a potem znów zeszliśmy, niedługo stuknie nam 3 roczek
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Ponad 2 lata. Długo trzymałam go na dystans, ale w końcu uległam
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Znałam go miesiąc i juz zaczeło iskrzyć ... póki co jesteśmy ze sobą roczek ..i oby tak dalej
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie było podobnie, tylko ze po roku
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
ja mojego znam od dziuecka razem biegalismy w pieluchach, smilismy sie z braku mleczaków, jacy to paskudni jestesmy, potem wspoolne przedszkole, podstawówka, liceum i teraz tylko na jeden uczelni jestesmy. hehehe kocham cie wariacie
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Po kilku miesiacach znajomości jakoś tak się stało że poczułam coś wiecej no i sie zaczęło
![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
znalismy sie tyle o ile przez jakeś 2 lata, ot zwykły kolega brata który mnie nie interesował i nie zwracałam na niego uwagi.
Ale pewnego dnia spojrzelismy sobie tak przypadkiem w oczy, tak głeboko, on w moje, ja w jego i juz wpadłąm jak śliwka w kompot Boże, on cos ma takiego w swoich oczach że ja się rozpłynełam i rozpływam się dalej juz 7 lat ![]() Zaznaczyłam opcje "miłośc od pierwszego wejrzenia' choc odpowiedniejsza by była "miłośc od pierwszego spojrzenia"
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Po 2 dniach wiedziałam ze to ten i nie myliłam sie dziś jesteśmy już małżeństwem
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Licząc tylko te miesiace w których mieliśmy jakiś kontakt (rok akademicki bez wakacji) to wychodzi jakies 13 miesięcy. Początkowo nawet nie bardzo go lubiałam i unikałam jego towarzystwa 'nie mój typ'. poźniej zaczełam go trochę lubić. A w kolejnym roku całkiem go polubiłam i zaprzyjaźniliśmy się
![]() A potem tak jakoś wyszło, że mi odbiło i jesteśmy razem ![]() On twierdzi że już na początku naszej znajomości się mu spodobałam
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie to Miłość od 1wszegio wejrzenia
A było to tak ... Szłam sobie z kolezanką do miasta i tak idziemy i podjerzdza 3ech chłoopaków na rowerach. I ten 1z nich to był jej kolega ,i tak jakos on popatrzył na mnie ja na niego a cały czas rozmawiał z moją kolezanką a MY <cZyt.Ja i Moj Tż>tylko sobie siebie przedstawilismy zwykłe "jestem Daniel""A ja Ewelina" no i zaraz pojechał bo jechał na siłownie My se tak szłysmy i onim gadałysmy a dla niej sie on podobał. A wróce jeszcze jak nie pojechał to chciał wymienić sie nr telefonu a ze ona niemiała telefonu to dał mi swój nr ,więc go zapisałam.No i pojechał.Ale to on miał sie skontaktowac a nie wziął mojego nr tel.Pochwili sie zawrócił taki ucieszony i zapisał moj nr . No i wieczorem zaczął pisac do mnie smski ze sie mu podobam itd i czy sie znim spotkam jutro.No i sie spotkałam Nastepnego dnia 2gie spotkanie a 3ciego dnia z koleji już zostaliśmy parą ![]() ![]() < buja w obłokach>
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
milosc od pierwszego wejrzenia...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Ja sie zakochalam od pierwszego wejrzenia
,ale tak naprawde pokochałam Go jak ze mna zerwał.. wtedy poczułam jaka osoba był dla mnie,jak wazna ... ![]() ![]() bylismy 2 miesiace ... i długo cierpiałam.. a On mnie tak zostawił,bez realnego powodu... ham jeden..ale juz mi na Nim nie zalezy.. !
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak go tak zobaczyłam wystraszonego wyciagnajacego do mnie reke zeby sie zapoznac to odrazu wiedziałam,ze to ten....to sie czuje i już
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba na drugi dzień
Po pierwszym spotkaniu pomyślałam, że jest bardzo sympatyczny, przystojny i...z pewnych względów śmieszny
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Pierwszy raz jestem na tym forum, bo zadomowiłam się na gotowaniu. Poczytałam, bo w sumie która nie ma problemów/ emocji/łez z powodu faceta....Ale do rzeczy. Od początku mnie to zastanawiało, chciałam się domyślić sama ale za nic nie mogę- od czego ten skrót TŻ???
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
TŻ=towarzysz życia. Mojego poznałam pod koniec podstawówki a zakochałam się tuż przed studniówką czyli po prawie 4 latach.
Smiejemy się, że długo przed nim uciekałam. Teraz niedługo minie nam 7 rok razem (z małymi przerwami), jesteśmy zaręczenia a w 2008 roku planujemy ślub.
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bede orginalana: MILOSC OD PIERWSZEGO WEJRZENIA.
Gdy go zobaczylam bylam aktualnie w innym zwiazku (2,5roku). Zostawilam tamtego. Nie zaluje oplacalo sie jestesmy ze soba 3 lata mamy cudowna corke i jestesmy szczesliwi
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wspominalismy sobie ta nasza pierwsza rozmowę i przypomnielismy sobie fragment rozmowy. Normalnie to jakas masakra
. Mój Skarbek - te 2 lata temu-po 2 godzinach pierwszej rozmowy, oznajmił mi, że jestem rewelacyjna i zapytał czy zostanę jego żoną. Wtedy to był taki żarcik, a teraz...jestem jego żona całkiem na poważnie.Dawno nie wracalismy pamięcia do tamtych dni...pieknie było wtedy...na szczescie teraz jest jeszcze piękniej
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
ja Mojego TZta poznalam dzieki mojej przyjaciolce
od razu wpadlismy sobie w oko... choc myslelismy, ze to nie ma szans (prawie 100 km nas dzieli ) ...jak dzis to wspominamy... duzo smiechu ![]() siedzielismy ze spora grupa znajomych i w sumie tylko my sie nie znalismy on rzucal we mnie poduszkami, ja oblalam go woda, a pozniej przeszlismy do drugiego pokoju i cwiczylismy na sonie sztuki walki pozniej zaczelismy coraz czesciej sie spotykac i tak jakos wyszlo... drugi roczek razem nam leci i zapowiada sie na wiecej ![]() ![]()
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
9 last w jednej klasie... potem "pomoc" w matmie
no i sie zaczęło obecnie 14 miesiąc mija
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
my chodziliśmy przez 2 lata do jednej szkoły, z czego przez rok się w ogóle nie znaliśmy, nie zwracaliśmy na siebie uwagi. Potem całkowicie przez przypadek się z nim poznałam, będąc na spacerze z dwiema koleżankami. One się w nim zakochały, ja jemu się spodobałam, a on mi... był obojętny całkowicie. Dopiero po kilku tygodniach dotarło do mnie, że ciągle o nim myślę, "przez przypadek" dorwałam jego nr gg u koleżanki na liście kontaktów, podłączyłam się, a potem to już on o mnie zabiegał. Więc właściwie to ja zrobiłam pierwszy krok, a on resztę... Po niedługim czasie rozmów na gg i spotkań w gronie znajomych, wreszcie spotkaliśmy się sam na sam. I przy pierwszym spotkaniu wylądowałam w jego objęciach i pocałunku
Ach, to były czasy Tylko, że koleżanki miały do mnie początkowo pretensje, że im go 'odbiłam' ale na szczęście szybko dotarło do nich, że my naprawdę się w sobie zakochaliśmy i same są teraz w szczęśliwych związkach....
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
U mnie było dość klasycznie
![]() Zobaczyłam go w liceum, do którego chodziliśmy, od razu pomyślałam, że taki chłopak to na pewno nie dla mnie :P Podobał mi się. Później, na imprezie, zaczęliśmy rozmawiać, okazało się, że jesteśmy bardzo podobni, mamy te same zainteresowania, śmieszy nas to samo, nawet głupie odzwyki te same ![]() W wakacvje kręciliśmy ze sobą, ja byłam wyraźnie zauroczona Zaczęliśmy się spotykać i zauroczenie przerodziło się w dojrzałe uczucie ![]() I tak stuknie nam zaraz drugi roczej
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
Poznaliśmy się w październiku na studiach, w grudniu On już był ponoć zakochany
W styczniu zostaliśmy parą Ja motyle poczułam już wtedy w grudniu, ale sama się okłamywałam (bo byłam wtedy jeszcze w innym związku). Ale takie true love i przeogromne szczęście poczułam chyba po 3-4 miesiącach bycia razem Kiedy już się dostatecznie poznaliśmy.Byliśmy razem 17 miesięcy. |
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też zaczęło się wszystko od pierwszego wejrzenia
Tylko, zę właśnie cóż - zrozumiałam to dopiero jak już nie byliśmy ze soba... Ale są realne szanse do odzyskania go, więc jestem dobrej mysli
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie było od pierwszego wejrzenia,a po a po 5 msc zostaliśmy parą,ale przez 5msc spotykaliśmy się prawie codziennie u znajomych
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
5 lat albo jakoś około
bo na początku byłam dla niego za młoda, a później tak wyszło jakoś.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.

Ciągle się poznajemy, ale nikogo nie gramy, swoich wad nie ukrywamy, jakieś głupie, denerwujące przyzwyczajenia wychodzą na jaw ale wszystko u siebie akceptujemy
jak na razie

flejksy