![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Escada Magnetism,Angel le lys,Tommy Girl, Theorema,Allure Sensuelle do wydania
Aniu, jeśli nie dostanę na dniach lepszej propozycji ,to wymienię si.e na Twoje miniatury.Możesz poczekać jeszcze dzień-dwa? A może masz jadnak jeszcze cos na wymianę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Escada Magnetism,Angel le lys,Tommy Girl, Theorema,Allure Sensuelle do wydania
Cytat:
z zapachów "na zbyciu" mam aktualnie jeszcze tylko Nenaturę Cocon, z wymiany z *Lola. Zapach nie przypadł mi do gustu juz po pierwszych testach ![]() Z tym, że Neonatury jest prawie 50 ml, więc za Magnetism w posiadanej przez Ciebie ilości to tak nie za bardzo, dlatego nie proponowałam ![]() W kwestii miniaturek mam jeszcze tylko pytanie: zakładając, że nie dostaniesz lepszej propozycji wymiany i będziesz rozważać rozstanie z Magnetism'em za miniaturki, to które konkretnie by Cię interesowały? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Gosiu, czy interesowałoby Cię: Amor Amor eau Fraiche, Celebration, Dune, Colgne, Hot Couture białe, Champs Elysses?
![]() Mam też nową, kupioną w lipcu niebieską (granatową) maskarę Lancome (nie pamiętam konkretnie nazwy, musiałabym sprawdzić w domu). Nieużywana, jeden raz wypróbowana na jednym oku, a że się nie maluję na codzień (ale mieć zawsze warto na wszelki wypadek ![]() ![]() Mnie interesowałaby Escada lub/i BC. Pozdrowienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gosiu, - Celebration to zapach Fendi, pojemność ok. 50 ml ze 100, pudełko - Hot Couture białe (White Collection) to edp 30 ml z 50, brak kartonika. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Oj, to HC odpada a BC nie oddam za Fendi...
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-08-03 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
gosiu nie wiem czy dotarlo do ciebie moje pw
![]() Jutro wyjezdzam na wakacje, wyslalam Tobie BC wczoraj, również wysylka mi wcześniej n ie wypaliła.Pozdrawiam Cię serdecznie ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
nie i niestety ja jutro wyjezdzam. Poczta moze jak dlugo trzymać przesyłke , bez odsyłki
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Gosiu, za Twoje dwa zapachy moje dwa
może przekupiłabym Cię za angel ly i allure sensuelle: takim zestawem- simply 32-33 ml i Miss Dior cherie ok. 36-37 ml objętościowo byłoby sporo więcej, ale biorę pod uwagę cenę rynkową zapachów Gdyby Cię interesowało, o fotki mogłabym podesłać jutro Jestem nowa na tym forum i nie umiem się nim jeszcze posługiwać. Jeżeli coś robię nie tak, to z nieświadomości. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Witaj na Forum!
![]() Niestety nie przepadam za Simple. W ogóle za Allure szukam czegoś szczególnego,choć sama nie wiem czego...Natomiast Angela mogę wymienić za MDC.Pozdrawiam! PS.Może masz jeszcze jakieś zapachy do wymiany? PS2 Moja siostra lubi Simple.Mogę Ci za nie zaproponować Tommy Girl Summer Cologne 40/100. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-08-05 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Dziękuję , ale zalezało mi tylko na obu zapachach
jednocześnie (lys i sensuelle)m stąd usiłowałam zaproponować coś ,co wydawało mi sięm że może być korzystne dla Ciebie (ok. 20 ml nadwyżki). Zamianami na inne pojedyńcze zapachy nie jestem w tej chwili zainteresowana, pozdrawiam ela |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.