![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: dziwne zdarzenie
![]() te dziewczyny ktore wczesniej mieszkaly chyba nie mialyby po co przychodzic sobie na prysznic... a nie dawalas nigdy nikomu kluczy do mieszkania? np jak wyjezdzalas zeby kwiatki podlal czy kotka nakarmil ![]() a moze to jakis psychopatyczny byly narzeczony?chcial zobaczyc jak mieszkasz? albo jakis bezdomny..bo sie najadl, wzial prysznic...no kto normalny by tak robil? mieszkasz na parterze>moze wlazl przez okno... a moze poprzedniego wieczora nocowal ktos u ciebie tylko zapomnialas?;p no bo jak nie to kurna tylko duchy juz zostaja... aaa jak wchodzilas do mieszkania to drzwi byly normalnie zamkniete?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Zdarzenie naprawdę dziwne...
Ja bym chyba od razu zamki powymieniała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
![]() A może mieszkasz na parterze i jakiś bezdomny wlazł przez okno? Sprawdź, może ten ktoś zostawił po sobie jakieś ślady ![]() Albo przyczai się jutro na tego kogoś. Udawaj, że wyszłaś do pracy, a tak naprawde schowaj się gdzieś w krzakach, albo na klatce schodowej. [ale to brzmi, rodem z Detektywów ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dziwna historia.
![]() ![]() A może ktoś się jednak wkradł? U mnie na osiedlu są tacy goście, którzy wchodzą do siebie do domu po balkonach (! mieszkają na drugim piętrze). ![]() Nie chcę straszyć, ale jakoś tak mi się to skojarzyło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
A no widzisz
![]() To może tak delikatnie im zasugerujemy materiał na dobry odcinek,com? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
A mnie się skojarzyło z baśnią braci Grimm o "Królewnie Śnieżce i siedmiu Krasnoludkach"
![]() Jak Śnieżka znalazła domek w lesie, tylko ona chyba im posprzątała (przynajmniej) i poszła spać ![]() A tak poważnie, to może ktoś ze znajomych/rodziny ma klucze?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli to prawda, ja bym zadzwoniła na policję.
Mieszkasz sama i nikt z Twoich znajomych, rodziny na pewno nie ma kluczy? Jeżeli nie, to doszło do włamania - jest to przestępstwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
bez zastanowienia zgłosiłabym to na Policję i to zaraz po zdarzeniu, tak by można było zebrać na świeżo ślady. Kradzież z włamaniem to raczej nie była (chyba nic nie zginęło?zjedzone bułki mają zbyt niską wartość
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
skoro znalazłaś długopis i jesteś pewna że to nie twój to od razu pomaszerowałabym z nim żeby zdjąć odciski palców
albo w sumie lepiej od razu wezwać policaj żeby zebrali odciski z lodówki i z łazienki no i oczywiście zmiana zamków to podstawa ale to już zrobiłaś podobno |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
a w sumie gdzie się podziała autorka wątku i tego całego zamieszania??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
A mieszkanie jest Twoje czy wynajmujesz? Może to był właściciel...
Pod warunkiem , że cała historia naprawdę się zdarzyła ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie, moze nie ma czasu siedziec caly czas przy kompie.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Jestem.
![]() Kurcze mieszkam na 3 pietrze i co prawda okna byly otwarte (tak je zostawilam) to nie mam balkonu i nie sadze zeby ktos sie wspial na 3 pietro zeby zjesc. Klucze mialam tylko ja, nawet mama nie miala bo jej nie zdazylam dac (mama mieszka w Kielcach) Jedyne wytlumaczenie ze dziewczyny jednak dorobily wczesniej albo jakis ich znajomy dorobil i nie wiedzial ze sie wyprowadzily czy cos... Nic nie zginelo, komp, tv, glosniki, kasa... Nic nie zglaszalam na policje, wymienilam tego samego dnia klucze i pozyczylam amstaffa od kumpla na noc i od tego czasu nic sie nie dzialo (od wymiany kluczy) No nic mam nadzieje ze nic mnie nie bedzie juz straszyc... Aha - jedna z wizazanek pytala o reczniki - zostawilam je na podlodze a jak wrocilam byly rozwieszone... Wogole ten dlugopis ma napis "Cech piekarzy w Warszawie" Pokazywalam go jednej z tych dziewczyn ktore mieszkaly (jej tata ma piekarnie ale w Czestochowie) ale powiedziala ze absolutnie nie jej bo nie byla...
-= Float like a butterfly sting like a bee =- Muhammad Ali Edytowane przez sara17 Czas edycji: 2007-08-01 o 19:40 Powód: dodanie info ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Przecież zmieniła...
![]()
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
a ja jeszcze przed zmiana zamka poprosiła bym chyba jakiegos napakowanego kumpla i żeby został mi w domu a ja wyjdę i może historia by sie powtórzyła i mamy GO -tego kogoś
chociaz na zdrowy rozsadek chyba zmienila bym zamki od razu ze strachu jedno wiem wspolczuje ci a ja glupia tyle razy wychodze z DOMu nie zamykajac go -od dzis zamykam dom, balkony i wszystkie drzwi prowadzace do mojego poku na noc ![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Umarłabm ze strachu.
Sprowadzilabym rodzinke, zeby siedizala w domu. Sama bym sie bala. No a wczesniej wmiana zamkow obowiazkowa.
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Oj ja to bym sama w tym domu przez pare dni napewno nie została
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Za malo napisalas, aby moc w ogole diagnozowac co sie moglo stac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nast razem zastosuj stary zlodziejski sposb powtykaj w drzwi wejsciowe i ew.balkonowe paiperek lub zapalke i bedziesz wiedziala jak ten ktos włazi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Nowolipie
czyli Muranów ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
ee to nie musze sie bac.Myslalam,ze to w CK uff
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.