![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dior Addict,CKin2U,Chanel,HR,L oreal,Arden,Body shop.............u mamaymichałk
podoba mi się to:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3152931 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior Addict,CKin2U,Chanel,HR,L oreal,Arden,Body shop.............u mamaymichałk
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
bylas zainteresowana czyms w moim wątku.http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198545 odpisalam Ci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
L'occitane-Verbena with Organic Verbena Extract-EDT-ok.96/100 ml-zapach pięknie letni-cytrusowy
zajrzyj do mnie
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
jestem zainteresowana:
-Chanel-Aqualumieres,34 Exaltation -L'oreal Translucide -Vollare-cien z serii Brillant,kolor stare złoto/miedż,numer 40,pozostało ok.2/3 -APC-cien sypki w kolorze brązowym opalizującym na zielono i czerwono,pozostało 2/3 -Vitapointe-intensywna odżywka do włosów suchych i zniszczonych,pół z 30 ml (nakłada się ilośc równej wielkości perły-więc wydajna,produkt pełnowymiarowy z uk) -Taft Looks-Gloss Look-Shine cream-krem nabłyszczająco-prostujący,pozostało ok.2/3 z 100 ml i bym byla baaardzo zainteresowana tym cieniem zlotawym w sloiczku http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4903101 na tym zdjeciu powyzej,ten w dolnym,lewym rogu
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Niestety nic poza tym..jesli bedziesz miała dokładki lub jakies kosmetyki na wymiane-daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze posiadasz coś poza wątkiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Czy mogłabys wkleic fotke tej pomadki Arden..??
Jesli nie podszedł by mi kolor-byłabym chętna na odlewkę euphorii lub CK truth ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
FA antyperspirant 24h w sprayuseria jogurtowa, zapach waniliowy - uzyty raz THE BODY SHOP - masełko mandarynkowe, nowe, jeszcze zapakowane w folie to mniejsze pudełeczko -- Vichy Lipidose 2 butla 400ml, zuzycie ok 50ml -- Alfaparf SEMI DI LINO kryształki , zuzycie ok 20% -- EVELINE EXTREME 3D LIPOSTOP ( to najnowsze) - uzyte 2 razy -- A DERMA DERMALIBOUR- krem do twarzy, zuzycie ok 5% Więc myśle-ze jakoś ,,przekombinujemy'' i się dogadamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
[quote=mamamichałka;492403 8]Kochana-szczerze mówiąc u Ciebie podoba mi się:
FA antyperspirant 24h w sprayuseria jogurtowa, zapach waniliowy - uzyty raz dostalam, talze nie jestem pewna , ale cos ok 15 zl pewnie, jest 33% gratis jeszcze ![]() THE BODY SHOP - masełko mandarynkowe, nowe, jeszcze zapakowane w folie to mniejsze pudełeczko ok 13euro -- Vichy Lipidose 2 butla 400ml, zuzycie ok 50ml całość ok 60 zl to ta duza butla z dozownikiem -- Alfaparf SEMI DI LINO kryształki , zuzycie ok 20% ok 50zl -- EVELINE EXTREME 3D LIPOSTOP ( to najnowsze) - uzyte 2 razy ok 30zl -- A DERMA DERMALIBOUR- krem do twarzy, zuzycie ok 5% ok 45zl Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2007-08-04 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Musze się jeszcze zastanowić-ale chyba wolałąbym zamienic hr na inny wysokopólkowy kosmetyk.Głownym wabikiem u Ciebie było dla mnie Vichy-jednak po przeczytaniu recenzji KWC-okazało się ze nie jest to ten balsam o którym myślałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
perfum carachel jest nowiutki-100ml,kosztuje powyzej 200zl...
mogkabys mi napisac ceny z mojej listy i wtedy bysmy cos dobraly? bylabym bardzo wdzieczna
![]() |
#52 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Kochana..to wole wymienic perfum na perfum w takim razie(mydelka i perfum to za duzo,bo sdame mydelka sa bradfzo drogie,zwlaszcza to z popiolem)
Napisz jakie kategorie zapachowe Cie interesuja ![]() A ta werbena chociaz trwala jest czy tylko to taka mgielka? Jak dokladnie pachnie?
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
mamomichalka wiem tylko ze paletka chanel kosztuje 150zl a podklad l'oreala 30zl.moglabys mi podac ceny reszty z mojej listy?
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Kochana-za cienie Vollare płaciłam 7 złotych,Apc cienie chyba kosztuja 9 zł (jednak trzeba sprawdzic na stronie internetowej bo tylko tam są dostępne?),Gloss look-nie pamiętam-załóżmy ze do 10 zł (kupowałam w supermarkecie),Vitapointe-w Uk płaciłam 3.99 (funtów)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.edirectory.co.uk/pf/880/m...ml/pid/5028584 A jakie zapachy mnie interesują??moja lista zainteresowan jest długa-więc rozważe każdą propozycje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
a te paletki chanel to masz dwie czy te wszystkie kolory to w jednej sa?
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
a wiec tak-odliczajac zuzycie na kalkulatorze uczciwie wyszlo mi tak:
![]() -paletka vichy 150 minus te powiedzmy 10zl za zuzycie to 140zl -podklad loreala 30zl -cien vollare ze zuzyciem ok4,50-5zl -cien apc ok 6zl -glos look 6-7zl -vitapointe na zlotowki to 22zl,ale polowy ne ma wiec te 11zl -no i ten cien zloty w sloiczku W DOLNYM PRAWYM ROGU: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4903101 to razem: okolo 198zl + ten cien w sloiczku nieznam jego ceny moglabys to wszystko wymienic na perfum cacharel??tak jak wspominalam kosztuje on ponad 200zl,okolo 250zl za 100ml.jest nowiutki to jak?
![]() ![]() 171cm Edytowane przez 1stLaDy Czas edycji: 2007-08-04 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Bardzo proszę o przesłanie mi w prywatnej wiadomości swojego adresu e-mail to wyśle zdjęcie szminki E.Arden, ponieważ nie mogę załadować zdjęcia na wizazu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.