|
|
#31 | |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lolita Lempicka, L'instant i puder Angel Innocent
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
perfumowany puder ze srebrzystymi drobinkami z linii Angel Innocent Thierry'ego Muglera. Jest to kosmetyk uzupełnialny. Gramatura to 10g - ubytek nie przekracza 5% ?
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Zerknij, proszę, w wolnej chwili:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...08576#poststop 2 i 3 post. ![]() Może coś Cię skusi za Lolitkę? ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Nie dziękuję-może wiec innym razem.pozdrawaim.
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
czyli Endżi
|
L mam duża pojemność, ale teoretycznie mogłabym wziąć nawet zapas
A Lolita Midnight kusi mnie od dawna ![]() A masz ?
|
|
#41 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Chociaż mam jeszcze jakieś 20ml więc sama nie wiem czy warto robić zapas... Przemyślę sprawę i dam znać
|
|
|
#43 |
|
czyli Endżi
|
Właśnie sprawdziłam
Podoba mi się dosłownie prawie wszystko ![]() Pooglądam jeszcze trochę fotki i może uda mi się zdecydować w miarę szybko
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
A obiecywałam sobie, że koniec z perfumami "na zapas"
|
|
|
#50 |
|
czyli Endżi
|
vilandro, dziękuję, ale nie wyszukałam nic dla siebie
![]() Dziewczyny, najmocniej Was przepraszam, ale dziś nie miałam głowy do przemysleń w kwestii wymiany Odezwę się jutro w południe
|
|
#52 |
|
czyli Endżi
|
Butki masz fajne, ale ja mam stopę 41 więc nie za bardzo miałam w czym wybierać
Podoba mi się ta torba:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4915424 Tylko nie wspomniałaś, co interesuje Ciebie
|
|
#53 |
|
czyli Endżi
|
Dark01 - jestem chętna na wymianę z Tobą
![]() Tak więc zastanawiam się nad prasowańcem Givenchy LUB podkładem MatMate + podkładem MK LUB żelem Thalgo. Mam więc dodatkowe pytania ![]() - Czy podkład MatMate jest chociaż w minimalnym stopniu kryjący? Jak nazywa się jego katalogowy kolor? Chyba najbardziej wpada w żółć, prawda? - żel Thalgo jest do oczyszczania cery czy pod prysznic do całego ciała? - Czy prasowaniec Givenchy wpada kolorystycznie bardziej w biel, w żółć czy w róż? (na fotkach nie za bardzo widać )Najbardziej skłaniałabym się chyba żeby zabrać Ci MatMate fluid i MatMate puderek Ale to za dużo chyba
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2007-08-07 o 10:58 |
|
|
|
|
#54 |
|
czyli Endżi
|
Mskładaczku, chyba też jestem chętna
Mam nadzieję, że nie zatęsknię jeszcze za tym dziwacznym zapachem, z którym mam taką skomplikowaną relację To był chyba mój 4 ledwo napoczęty flakon Lolity, który oddaję w inne ręce
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() więc pokoleii: - fluid Matmate jest średnio kryjący,jest baaardzo płynny i wyrównuje koloryt cery,niestety ja potrzebuje czegoś mocniejszego,bo mam mocno mieszaną cere...i jestem bladziochem,takim mlecznobiałym a on faktycznie wpada w zółty,wiec dla cery z normalnym kolorytem,chyba powinien byc ok...605 Mat Cookie...kolor własnie taki ciasteczkowy,biszkoptowy ![]() - puder Givenchy jest za do zdecydowanie jaśniutki,moim zdaniem to neutralny jasniutki beż..raczej w strone ''rózu'' niż' ''zółci'' czyli bardziej neutralno-jasno-chłodny..jak masz w miare dobrą cere to proponuje nakładac go leciutko wilgotną gąbeczką''na mokro'' fajny,swietlisty,naturaln y efekt... -zel Thalgo.... hmmm to taki omnibus kosmetyczny, kosmetyk wielofunkcyjny-proponuje o nim poczytac na KWC...ma świetne recenzje, i dokładnie wyjasnione jak go uzywac, ja bym go się nie pozbywała,ale niestety nie toleruje zapachu morsko-algowego... moze to głupie,ale mam bardzo specyficzne powonienie ...tak więc to duza flacha,a zużycie moze ze 3 ml. co do reszty... może i byłabym skłonna do takiej wymiany puder plus fluid,ale jakbys mi mogła jeszcze cos zaproponowac,np jakies odlewki innych perfum plus jakies próbki....bo cenowo to moje produkty kosztowały ponad 300 zł. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
czyli Endżi
|
Mam cerę mieszaną, ale nie mam problemów z błyszczeniem. Za to moją ogromną bolączką są drobne blizenki (cholernie ciężko mi się wszystko goi
). Chętnie dodałabym Ci parę rzeczy - nawet odlewkę z tym, że skończyły mi się właśnie atomizery do perfum Ewentualnie mogłabym specjalnie dla Ciebie kupić atomizerki Mam nowiutkie firmowe próbeczki z Sephory - nawet nie psikane: Very Irresistible Sensual (Givenchy), L (Lolita Lampicka), Boss Femme (Hugo Boss), Pure Poison (Dior). Zamówiłam też sobie szklane sterylne fioleczki do próbek i właśnie na nie czekam tak więc mogłabym Ci przygotować próbki z czegoś z moich zbiorów Poza tym mam nowiutki błyszczyk z tej jadalnej linii Dessert Treats Jessiki Simpson o smaku Dreamsicle (ten większy) oraz mały (13cm) pędzelek do różu Givenchy.
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
coś czuje,ze się dogadamy ... powiem Ci ktore by mnie interesowały...Very Irresistible ,Be Delicious,Pink Sugar,Princess<Very Vang?>Addict, Love Frills,Cinema,Apparition...i Miss Dior Cherii,,pozostałych wymienionych poprostu nieznosze te chętnie bym poznała... moze gdzies znalazłoby się np ''Simple''Clinique,albo Diesel++,Skin i Inside Trussardiego,Krizia...Flo werbomb.... wszystko słodkie i jadalne bez grama jasminu wczoraj byłam na wielkim sephorowym testowaniu...i jakos zaden zapach mnie nie uwiódł....dlaczemu achch... dlaczemu a i jeszcze... gdybyc wyczarowała np szczyptę sypkiego pudru Guerlain, Les Voilettes Pudre Libre nr 1,albo innego mocno matującego...cos bys poleciła? albo kropelke podkładu Armaniego -Luminous Silk w jasnym beżu... hmmmm ale wiem...cuda się nie zdarzają heheheh............................. ......................... ......................... ......................... ......................... .............. co do maskowania tych blizenek... niby fachowcy twierdzą,ze zwarte geste podkłady lepiej to tuszują niz płynne i delikatne ,niby..z doswiadczenia wiem,ze własnie płynne lepiej czasami wypełniają i niwelują nierównosci skóry...ale wiesz każda skóra reaguje inaczej,kwestia wypróbowania... co do fiolek i atomizerków,ja czasami mam z tym kłopot tez...i wiesz co sie sprawdza równie dobrze? strzykawki jednorazowe oczywiście odpowiednio zabezpieczone ...nie ma tez wtedy problemu z odmierzeniem ilosci płynu co do błyszczyka i pędzelka to dziekuję..wczoraj włąsnie w Sephorze nabyłam jaeden taki milutki i puchaty
|
|
|
|
|
#58 |
|
czyli Endżi
|
Tak, tak dokładnie - Princess jest Very Wang
Z sypańców mam tylko (i aż ) Prisme Libre Givenchy , neutralna dwójeczka. Mogę Ci odpsypać trochę na próbę Bez problemu dodam też wymienione przez Ciebie próbki No właśnie już męczy mnie używanie Dermablendu Vichy cały czas Tym bardziej, że nie potrzebuję aż tak mocnego krycia. Kupiłam na A Colorstay Revlona i żywię nadzieję, że to on okaże się ideałem ![]() Poproszę w takim razie adres na PW Z tym że zaznaczam, że jeszcze czekam na te fiolki - powinny się zjawić lada dzień, ale jednak faktem jest że dziś ani jutro nie dam rady nadać paczki
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
spox...
poczekam.. a co do pryzm to suuuuuperr mam na nie straszną ochote,tylko własnie boje się,ze nie zmatowia mnie... ale moze sie miło zaskocze...to może dorzucić Ci coś jeszcze..mam np fluid Manhatan Powder Mat Make up kolor SAND 80 najsniejszy z palety<oczywiscie dla mnie za ciemny> ładnie kryje i daje delikatny pudrowy efekt.. albo jak wolisz np Photogenic Lancoma kolor302 Beige Abricote co jest taki jasniutki ciepławy beżyk,bo własciwie to nie napisałas jaki masz odcien skóry,oczywiście ta dokładka to juz jako gratis... w ogóle jak jeszcze cos wpadnie Ci do głowy to napisz..moze mam ![]() co do pielęgnacji i gojenia się... mi bardzo pomogło serum LIERACA -NIGHT PEEL,z kwasami...wersja na noc i krem Night Peel na dzien...jest fajne,bo delikatne<nie drazni naczynek>a skuteczne-leczy i wygładza...tylko z kuracją trzeba poczekac oczywiście do jesieni... zatem tez czekam na Twoje dane na PW.. postaram się nadac paczkę jutro przed 14 priorytetem,wiec u Ciebie powinna byc pojutrze około południa... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

mam jeszcze jesli bys była zainteresowana Meteoryty G. W dwóch wersjach...jakas wczesniejsza seria, potrójny róz Diora w odcieniach brązu i terakoty oraz pomadkę i błyszczyk Diora i H.R...tylko faktycznie postaram się cyknąc fotki tych kosmetykółw,moze cos wpadnie CI jeszcze w oko

?

Tym bardziej, że nie potrzebuję aż tak mocnego krycia. Kupiłam na A Colorstay Revlona i żywię nadzieję, że to on okaże się ideałem