![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Witam i... już się boję ;)
Najbardziej spodobały mi się: aniołki (świetny pomysł), droga mleczna - szczególnie kolczyki i ostatnie: skrawek nieba
![]() Bardzo dobrze Ci idzie jak na początkującą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Mi najbardziej przypadły do gustu drugie z drugiego wrzutu i aniołki - cudne są!
![]()
![]() |
#33 |
BAN stały
|
![]() Bardzo piękne to co tworzysz, podoba mi się wszystko. Najbardziej lubię proste formy i spokojne kolory. Szczególnie wszelkie odcienie błękitu są mi bliskie. Dlatego najbardziej zapadły mi pod powieki kolczyki "Morskie oko" ![]() Nie zwracaj jednak szczególnej uwagi na to, że skupiłem się tak jakby tylko na nich. Moje zdanie tu jest najmniej ważne. W końcu to kobiecy portal i kobiety mają najwięcej do powiedzenia w tej dziedzinie, więc ich wrażenia i opinie są najistotniejsze. Co do zdjęć, spróbuj zwrócić przy fotografowaniu - szczególnie naszyjników - większą uwagę na głębię ostrości ( jak największa przysłona przy dostatecznym oświetleniu ) i na samą ostrość jako taką. Wiem, że to nie łatwe, sam mam problem z jej ustawieniem . Na wszelkich cyfrakach gdzie obraz komponujemy patrząc na wyświetlacz nie specjalnie widać szczegóły. Jedynie niektóre lustrzanki z wizjerem optycznym pozwalają dostrzec wszystkie niuanse. Nawiasem mówiąc, dlatego bardzo żałuję, że nie mogę wykorzystywać do focenia swojej starej tradycyjnej lustrzanki Praktiki. Życzę powodzenia we wszystkich zabawach z biżuterią i pozdrawiam cieplutko. / aramis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, że nie podziękowałam wszystkim za poprzednie komentarze, ale jakoś umknął mi ten wątek, a potem szykowałam się, żeby wrzucić nowości, co wreszcie czynię
![]() 1. "Ametystowa Willma" - kolczyki do kompletu, który był wcześniej 2. Komplet "Klasyka" 3. Komplet "Pomarańcze z cynamonem" (szczerze mówiąc jestem z niego niezbyt zadowolona ![]() 4. Bransoletka "Kwiatowa" (do kompletu są jeszcze kolczyki i zawieszka, ale nie zdążyłam ich sfotografować zanim trafiły do właścicielki ![]() 5. Komplet "Mała Syrenka" - kryształ górski i bursztyn przekładane srebrnymi kuleczkami 6. Komplet "Rusałka" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Kulkam - bransoletka jest boska!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
aniołki są super
![]() p.s moge ukraść pomysł? poprostu musze sobie takie zrobić.
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam dodać, że oczywiście pomysł na aniołki - (oraz inne) można podkradać
![]() ![]() ![]() Dziękuję za miłe słowa n.t. bransoletki ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz kolejna porcja tego, co w międzyczasie naprodukowałam ![]() 1. Kolczyki "Orbitek" (moja pierwsza "ambitniejsza" praca z drutem ![]() 2. Komplet "Demeter" 3. Komplet "Cisza przed burzą" 4. Komplet "Duch gór" 5. Komplet "Namiętność" 6. Naszyjnik "Królewski" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
I ostatnie (na chwilę obecną) zdjęcie - inspirowane pięknymi broszkami enzety. Przy okazji chylę czoła - robienie broszki to koszmar totalny!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Broszka - marzenie. Osobiście nie mam jeszcze tyle wiary w swoją wytrwałość żeby probować
![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też nie miałam, ale miałam wielką ochotę ubrać bluzkę, która bardzo mi się podoba, a bez broszki nie miałabym odwagi chodzić z biustem/biustonoszem na wierzchu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Nieeeee no rewelacja!
super extra, tez tak chce ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
bardzo ładnie!
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
broszka ślicznie Ci wyszła. troszkę kolorki zimowe powiedziałabym. ja też tak nie potrafię, dlatego zazdroszcze przeogromnie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
1. Kolczyki "Orbitek" (moja pierwsza "ambitniejsza" praca z drutem ) - Bardzo fajne
2. Komplet "Demeter" - urocze, choć nie w moim stylu 3. Komplet "Cisza przed burzą" - nie przemawia do mnie, łysawo... choć kolczyli bardzo ładne 4. Komplet "Duch gór" - też tak nie bardzo 5. Komplet "Namiętność" - super 6. Naszyjnik "Królewski" - bardzo, bardzo - skromnie i elegancko a brocha - enzeta jest boska pod tym względem, ale przed Tobą i tak chylę czoła bez wahania ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Czerwony komplet bardzo ładny. No a broszka super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
orbitek i brocha sie mi podobają
![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Broszka. Wygląda jak zamarznięte winogrono.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie
to- jak słoneczko (tyle, że niebieskie) ![]() ten komplecik jest bardzo ładny to też mi się podoba ![]() no i broszka ![]() swoją drogą ja też kiedyś jedną zrobiłam z takich "odpadków" ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
nie jestem w stanie skomentowac wszystkich prac, ale podobają mi się rzeczy z drugiego rzutu oraz z ostatniego - demeter
![]() masz potencjał ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Broszka wyszła ślicznie
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
jestem tego samego zdania; broszka jest urocza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Orbitek i Demeter - według mnie najfajniejsze z wszystkich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
ej... fajna ta broszka
![]()
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Komplet "Namiętność" i naszyjnik "Królewski" to moje faworyty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Komplet "Rusałka" i broszka------wielkie brawo
![]() ![]()
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie miłe słowa! Ech, serce rośnie, jak się to czyta
![]() ![]() A co do broszki - miło czyta się Wasze zachwyty, ale ja nadal mam mieszane uczucia, bo nie jestem z niej zadowolona ![]() ![]() A jeśli chodzi o komplet Demeter, to powstał on przez pomylone koraliki wysłane przez CJ (te drobne) - zamawiałam coś zupełnie innego, a dostałam kilka paczek takich. No i zaczęłam kombinować, do czego je mogę wykorzystać, żeby mi miejsca nie zajmowały ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.