![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowiutka szminka Elizabeth Arden i wiele innych różności :)
Nikusiu przepraszam ale bede musiała poczekac z wymianką do następnego razu-idzie do mnie kilka błyszczyków w podobnych kolorach i musze sie upewnic czy bede jej potrzebowała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ile ml moglabys odlac ck euphorii?
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
a ja myslalam ze z 10 ml.
no nic trudno. pozdrawiam ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Elizabeth Arden, Clinique...Polecam :)
Dzisiaj na wymiankę mam super zestawik do makijażu ust luksusowej, znanej i cenionej marki Elizabeth Arden
![]() ![]() Dodatkowo mogę zaoferować: - Odlewkę perfum Clinique "Simple". - Brązujący balsam do ciała Nivea Summer Beauty, nowy nieużywany. - Kryjący błyszczyk do ust Sephora, kolor 11 Melon, nowy nieużywany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Elizabeth Arden, Clinique...Polecam :)
mozesz wkleic foto blyszczyka sephory?
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Odlewkę perfum Clinique "Simple".
Jestem chetna!!! Zajrzyj do obu moich watkow ![]()
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
ja poproszę o zdjęcie zestawu Arden
madlaine@orange.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Odżywka juz nieaktualna , interesuje mnie to :
Jakie wielkosci? ale interesuja mnie tylko w orginalnych flakonikach czy to mozliwe? - Odlewki perfum damskich: Calvin Klein ("Euphoria") - Odlewki perfum męskich: Pierre Cardin ("Revelation"). - Mogę zrobić sporą odlewkę podkładu wygładzającego Yves Rocher, kolor naturalny, bez dodatku różu. jaki to podkład?? prosze o link do kwc. - Perfumy Yves Rocher "Shafali", zużycie - jakaś 1/2 buteleczki .ile maja pojemnosci? - Perfumy Avon "Wink", w buteleczce w kształcie gwiazdy, zużyte jakieś 1/3 flakonika.ile maja pojemnosci? - Korektor antybakteryjny Soraya, kolor naturalny, użyty ledwie kilka razy. - Rozświetlająco - nawilżający tonik do twarzy Under 20 Dr. Irena Eris, zużyte jakieś 10% buteleczki..ile ma pojemnosci? - Brązujący puder w kulkach Avon, zostało dokładnie 23 całe kulki + kilka w kawałkach . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm odlewek niestety nie będę w stanie wysłać w orginalnych flakonikach ![]() ![]() - perfumki "Shafali" - pojemność wyjściowa 50 ml. - perfumki "Wink" - pojemność wyjściowa 30 ml. - tonik do twarzy Under 20 - pojemność wyjściowa 200 ml (ale jednak zużyte jest troszkę więcej, jakieś 30% ![]() Co do podkładu Yves Rocher jest to podkład wygładzający, w następnym poście podam link do KWC ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Oto link do podkładu na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2164
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
jaka ilość wchodzi w grę?
- Odlewki perfum damskich: Calvin Klein ("Euphoria") - Odlewki perfum męskich: Pierre Cardin ("Revelation"). - Mogę zrobić sporą odlewkę podkładu wygładzającego Yves Rocher, kolor naturalny, bez dodatku różu. Tym jestem wstępnie zainteresowana - Perfumy Yves Rocher "Shafali", zużycie - jakaś 1/2 buteleczki - Perfumy Avon "Wink", w buteleczce w kształcie gwiazdy, zużyte jakieś 1/3 flakonika- Korektor antybakteryjny Soraya, kolor naturalny, użyty ledwie kilka razy. - Rozświetlająco - nawilżający tonik do twarzy Under 20 Dr. Irena Eris, zużyte jakieś 10% buteleczki. - Brązujący puder w kulkach Avon, zostało dokładnie 23 całe kulki + kilka w kawałkach . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do "Euphorii" to zastanawiam się czy nie wycofać jej z wątku ponieważ ciągle jej używam i zostało mi jej już bardzo mało ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Calvin Klein ("Euphoria")
Za moje Sunflowers ![]() Ile ml. możesz mi zaproponować?EDP czy EDT? Mogę wiedzieć skąd masz te perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
A ile mniej więcej takie pudełeczko ma ml?podkład ma 30ml - jedno użycie.
Interesuje mnie to - Balsam do ciała Sephora, zapach jeżyn, ze 150 ml została jakaś 1/10, akurat na wypróbowanie. - Szminka Elizabeth Arden, całkiem nowa, nie używana, koloru delikatnego, pięknie połyskującego różu (zdjęcia na e-mail). - Woda dyscyplinująca do włosów długich i półdługich Garnier, zużyte jakieś 20% buteleczki, niestety zginęła mi zakrętka. - odlewka podkładu wygładzającego Yves Rocher - Perfumy Yves Rocher "Shafali", zużycie - jakaś 1/2 buteleczki - Perfumy Avon "Wink", w buteleczce w kształcie gwiazdy, zużyte jakieś 1/3 flakonika - Korektor antybakteryjny Soraya, kolor naturalny, użyty ledwie kilka razy. - Rozświetlająco - nawilżający tonik do twarzy Under 20 Dr. Irena Eris, zużyte jakieś 10% buteleczki. - Brązujący puder w kulkach Avon, zostało dokładnie 23 całe kulki + kilka w kawałkach . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc jaką wymiankę proponujesz? ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o pudełeczko na odlewkę podkładu to nie mam zielonego pojęcia ile może mieć ml ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie za to ? ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Brązujący puder w kulkach Avon, zostało dokładnie 23 całe kulki + kilka w kawałkach - Korektor antybakteryjny Soraya, kolor naturalny, użyty ledwie kilka razy.
Antybakteryjny puder brązujący Manhattan, zużyte mniej niż 10% znajdziesz coś u mnie ? zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.