![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CK,Hermes,Fendi,Kanebo,EL ,Dior,HR,Scheller,Tigi,Fr ieda-zapraszam,będą dokładk
Spodobały mi się:
Chanel kredka do oczu- Ligne d'eau - Double Effect Eye Pencil Serum Fekkai z serii Technican Color Care Loreal Prof szampon Sensi Balance Olej z krokosza Czy mogę prosić o jakiegoś linka do serum Fekkai i do szamponu Sensi Balance? Do jakich on jest włosów?
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Dot.: CK,Hermes,Fendi,Kanebo,EL ,Dior,HR,Scheller,Tigi,Fr ieda-zapraszam,będą dokładk
Sensi Balance jest do kazdego rodzaju włosow - głownie do wrazliwej skóry głowy, jest bardzo delikatny, nadaje sie do włosów przetłuszczajacych u nasady i suchych na koncach
![]() Fekkai- ze strony producenta Technician® Glaze Locks in color, UV shield A must-have for color-treated hair, this color-protecting glaze locks in color while adding vibrant shine to all types of color-treated hair. The perfect finishing touch to enhance any hair color and leave it smooth and full of shine, this triple-color protection complex helps protect hair from UV rays and color from fading, while it helps hair look radiant and lustrous. ![]() Now hair lives in full color longer. Every Technician Color Care product keeps your color fresh and prevents color loss from daily care and UV rays. Glaze to smooth, protect and add shine. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Byłabym zainteresowana:
kredką Chanel szamponem Sensi Balance (jak widziałabyś tutaj kwestię odlania szamponu? bo rozumiem, że chcesz zostawić dla siebie ![]() ![]() olejem z krokosza (zdecydowałabym się na 200 ml, nie stosowałam jeszcze nigdy tego oleju)
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Nie ma problemu moge oddac w oryginalnej butelce- ile chciałabys ml?
Reszta rowniez wolna i moge oddac ![]() A czy podkład masz w puderniczce bo czytalam na kwc ze kupuje sie ja oddzielnie , czy odcien jest mocno ciemny? mogłbys opisac odcien, czy np. wpada w róz czy żołć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Puder jest w puderniczce rzecz jasna (bez gąbeczki). Jak na moje laickie oko, wpada bardziej w żółć, na pewno nie w róż. To jest taki ciemniejszy beż, ale nie za ciemny. Z tyłu nalepka jest trochę starta.
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
A nie masz mozliwosci zrobienia fotki - chociaz tel? bo boje sie ze bedzie za ciemny - mialam wczesniej Liquide Finish odcien amber beige 204.5 i przyznam ze był dosc ciemny jak dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie masz zdjęcia tego Liquid Finisha (albo linka?)
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Niewiele widać na tej fotce...
Zastanów się. Ja już chyba nic więcej nie mogę doradzić ![]() Szkoda, że nie mam dostępu do aparatu, zawsze byłoby to przynajmniej jakieś odzwierciedlenie...
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Nie był kupowany w PL, ma trochę startą nalepkę z tyłu, ale na niej prawdopodobnie i tak nie było daty ważności, jedyne, co mogę z niej odszyfrować to numery: 96775 i 9NN6.
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
A mozesz zdradzic gdzie go kupowałas i ewentualnie kiedy? to dla mnie wazne, bo mam wrazliwa cere i bardzo przestrzegam daty waznosci kosmetyków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Kurcze szkoda ze nie wiesz kiedy był otworzony, bo kosmetyki kremowe- typu podkłady rowniez te w kompakcie maja jakies 12 miesiecy waznosci po kontakcie z powietrzem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za Clarins, Elysium?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
a co bys chciala za miniaturke Rochas? tylko perfumy czy probki aptecznej pielegnacji?
![]()
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
jesli to cie interesuje mam jeszcze probki poza watkiem
![]()
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
okolo 20, nastepne bede miala w tym tygodniu. moze powiedz co chcesz? bo ciezko mi cala liste napisac tu
![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A. McQueen, Kingdom Lalique, Perles de Lalique Mauboussin, Histoire d'Eau Narciso Rodriguez, For Her, EDT Dali, Purplelips Dali, Dalissime Dali, Dalimania J. del Pozo, In Black Armani, Mania (Czarna) Cartier, Le Baiser Du Dragon Dior, Poison Dior, Tendre Poison Dior, Hypnotic Poison T. Mugler, Alien T. Mugler, Angel Lolita Lempicka, Midnight Lolita Lempicka, Lolita Lempicka Lolita Lempicka, EDT Micallef - wszystko, oprócz LES 4 Saisons, Hiver Costume National, Scent Costume National, Scent Intense YSL, Nu
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.