![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Re: Diane35
najwidoczniej masz wystawiane pełnopłatne recepty- najprostsze wytłumaczenie to takie, że twój lekarz nie ma podpisanej umowy z NFZ na wystawianie refundowanych recept (ale sa prywatnie lekarza, którzy mogą wystawiać refundowane recepty)
albo przychodzisz do apteki z przeterminowaną receptą (30dni) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Na 100% to pierwsze. Dzięki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ile czekałyście na efekty jeżeli chodzi o cerę?? Bo ja je stosuje ok. 7 miesięcy i bywa różnie na zmianę - raz nie wyskakuje nic a raz mnie troche wysypie i tak w kółko...co prawda jednak lepiej niż gdy nie zażywałam Diany ale dlaczego poprawa nie jest stała?
Macie może podobny problem?? Po jakim czasie wy zauważyłyście pierwsze poprawy? (tą stałą poprawę szczególnie) ?? ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
no ja mam tak samo,tez stosuję diankę ok 7 a nawet 8 miesiecy i nieraz buzka wrecz cudowna,a nieraz robią sie te okropne pryszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Niom ja tez tak mam Mari_04
![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Bralam rok, wiecej nie moglam bo proby watrobowe wyszly kiepskie. Skutki:
-nawrot tradziku (chodz nieco lzejszy) -co pol roku badania szyjki macicy ( czesta przyczyna raka ) -cysta dermoidalna usunieta miesiac temu z jajnika -+8 kg ktorych nie mozna sie pozbyc Reasumujac - stanowczo odradzam... Wykorzystajcie wszystkie mozliwe sposoby zanim po to siegniecie. A jesli nie ma innego wyjscia - KONIECZNE SA KONTROLE!!! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Ja brałam w sumie 5 miesięcy; w parę dni po rozpoczęciu ćpania Diane wylazła mi na twarz armia syfów, która jednak szybko zniknęła i potem było już z każdym dniem coraz czyściej na terenie twarzy
![]() ![]() Pozdro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
witam!
ja rowniez jestem w trakcie terapii diane 35 (od 5 miesiecy), nie zauwazylam ZADNYCH niekorzystnych zmian w swoim organizmie, poza zmniejszeniem liczby pryszczy ![]() 1. poziomu cholesterolu 2. enzymow watrobowych (aspat, alat) 3. krzepliwosci krwi 4. poziomu cukru we krwi takie badania powinnas wykonac przed rozpoczeciem kuracji diane, po 3 miesiacach i potem co pol roku. dziewczyny czesto skarza sie na bolesnosc piersi, obrzeki, a zapomionaja, ze diane moze (ale nie musi) spowodowac powazne zaburzenia i uszkodzenia organizmu. nie chce nikogo straszyc - przypominam o tym do znudzenia, bo zdrowa watroba jest wazniejsza niz czysta cera... no i zakladam oczywiscie, ze diane przepisal Ci ginekolog po uprzednim zbadaniu... pzdr serdecznie Meluzynka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.