![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TBS,depilator,APC,Dior,Vi chy,Alfaparf,Shiseido
mnie zalezaloby na kremie do prsotowania alfaparfu oraz na krysztalkach,tylko nie wiem czy taka wymiana odpowiadalaby Tobie?
ani jak to by sie do siebie mialo cenowo... Z rzeczy,ktore teraz prezychodza mi do glowy moglabym ci jeszcze zaproponowac odlewke odzywki MATRIX curl.life-do wlosko falowanych i kreconych-uelastycznie,nawilza i odzywia wlosy nie powodujac ich obciazenia. Poza tym mam rowniez odzywke do paznokci MAYBELLINE Express Manicure forti fluor- swieza,z12ml pozostalo ok.90%. Poza tym oczywiscie mam rozne probki i probeczki ![]() Jesli przychodzi ci do glowy jakas rzecz,ktorej szukasz to napisz,moze akurat bede ja miec ![]() aha,co do spray'u Alfaparfu to dopiero odstawiajac go na polke zauwazylam,ze nie za dobrze trzyma mu sie nakretka,ale absolutnie nie przeszkadza to w uzytkowaniu,bo i bez niej kosmetyk napewno by sie nie wylal...ale wole uprzedzic,zeby nie bylo jakiegos nieporozumienia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podsumowujac: narazie mamy moj spray ALFAPARF'u za Twoje krysztalki kremik. Chodzilo mi wlasnie o to,zebys cos sobie dobrala ode mnie jeszcze ![]() -blyszczyk do ust LUMENE BerryFun,nr3: let's run wild, piekny rozowy odcien,delikatnie sie mieni,bez dodatku brokatu,opakowanie 6ml,z pedzelkiem-gabeczka,2razy uzyty -odlewke odzywki MATRIX curl.life do wlosow falujacych i kreconych-nawilza,uelastycznia i odzywia wloski bez ich obciazania -odlewke <do50ml>spray'u do prostowania wlosow JOHN FRIEDA frizz-ease, wersja niemiecka --maseczke-bloto do wlosow z glinka ghassoul BIELENDA z serii powitanie z Afryka, 3krotnie uzyta -oliwke do ciala Yves ROCHER Monoi De Tahiti:przedluza opalenizne,moze byc rowniez uzywana na wlosy lub dodawana do kapieli,ponad 90%,nie posiadam kartonika -odzywke do paznokci z wapnem i fluorem MAYBELLINE Express Manicure forti fluor- swieza,z12ml pozostalo ok.90%. Mam nadzieje,ze cos z tych rzeczy wpadnie ci w oko i uda nam sie wymienic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
-- Dior Addict błyszczyk Ultra Gloss, nr 781, użyty kilka razy. i/lub -- Maska do włosów PANTENE GęSTE I MOCNE- nowa -- THERMO SPEED EXTREME- tabletki wspomagające odchudzanie - 42 kapsułki. i/lub -- Veet plastry do depilacji do skóry wrażliwej, 19 plastrów i/lub |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
witaj interesuje mnie masaltko TBS, serum evelline i krem weledy, ewentulanie plastry veet. znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dziewczyny...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
chcialam sie dowiedziec co z nasza wymianka? moze znalazlas wsrod rzecyz z listy,ktora ci napisalam kilka postow wyzej cos czym bys byla zainteresowana i razem ze sprayem Alfaparfu sklonna wymienic za swoje alfaparfowe kosmetyki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
ok,nie ma sprawy,moze innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.