![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nadal wymienię-różności-dokładka
Cytat:
NEUTROGENA MINERAL SHEERS (Mineral Powder Foundation) Puder sypki MINERALNY w pędzlu (pędzel z naturalnego włosia; pudry mineralne są świetne zwłaszcza dla wrażliwej, alergicznej cery), kolor:"light to neutral"30, dla średniej karacji: 5,1 g - zużycie 5%, napis na opakowaniu jest lekko starty tylko nie wiem jaki to kolor,jak piszesz że dla średniej to obawiam się że będzie za ciemny, masz może fotke? wogóle miałaś fajne rzeczy i sporo bym wybrała ale kiedy pytałam w Twoim wątku to mi nie odpowiedziałaś... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
**Słynne Meteoryty Guerlaina tyle co na fotce, czyli na dobre wypróbowanie, sporo leży na dnie w postaci pyłku, mix kolorów -w przewadze beige |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5043895]daissy podoba mi sie
NEUTROGENA MINERAL SHEERS (Mineral Powder Foundation) Puder sypki MINERALNY w pędzlu (pędzel z naturalnego włosia; pudry mineralne są świetne zwłaszcza dla wrażliwej, alergicznej cery), kolor:"light to neutral"30, dla średniej karacji: 5,1 g - zużycie 5%, napis na opakowaniu jest lekko starty tylko nie wiem jaki to kolor,jak piszesz że dla średniej to obawiam się że będzie za ciemny, masz może fotke? wogóle miałaś fajne rzeczy i sporo bym wybrała ale kiedy pytałam w Twoim wątku to mi nie odpowiedziałaś...[/quote] Naprawde nie wiem jak to sie stalo, ze nie odpowiedzialam, zapewniam Cie, ze przez nieuwagę ![]() http://www.drugstore.com/qxp149966_3...neutral_30.htm Dla bezpieczenstwa napisalam do "sredniej "karnacji, bo dla bladolicych moglby byc za ciemny, ale ciemny nie jest tak naprawdę (chyba ze masz porcelanowa cerę). Ma delikatne, drobno zmielone rozswietlajace drobinki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
oki zdecydowalam sie wiec blyszczyk clinique(jesli piszesz ze nie widac go bardzo na ustach....), nablyszczacz loreal i meteoryty? Co bys chciala w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
zapomnialam dodac ze moge Ci zrobic odlweke xerialine
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
czekam na odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
czyli wymianiamy sie
Ty oddajesz mi : blyszczyk clinique full potnetial lips, nablyszczacz matrix, puder revlon colorstay i meteoryty ja Tobie: blyszczyk guerlain Kiss kiss, blyszczyk clinique, krem loreal happyderm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.