|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Próbować do skutku III
Cytat:
,może pomożą,a jeśli jest wszytko oki o i tak nie zaszkodząTak sobie jednak myślę,ze tym co sie dłuższy czas nie udaje to jednak maja jakiś problem(ja niestety też),bo mimo chęci i świadomego mmacieżyństwa dziwczynom udaje sie zajść, mam na myśli np.celkę lub terz myszkę,za drugim razem to jest sukces. smutne,ale chyba niestety prawdziwe.
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,może pomogą,a jeśli jest wszytko oki o i tak nie zaszkodząTak sobie jednak myślę,ze tym co sie dłuższy czas nie udaje to jednak maja jakiś problem(ja niestety też),bo mimo chęci i świadomego mmacieżyństwa dziwczynom udaje sie zajść, mam na myśli np.celkę lub terz myszkę,za drugim razem to jest sukces. smutne,ale chyba niestety prawdziwe.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Ups dubelek,chciałam poprawić pomożą na pomogą.Tylko tyle,mam nadzieję,że chociaż czytacie moje rzadkie,bo rzadkie,ale wypociny,bo ja czytam od deski do deski.Buziaki.
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
kochane kobietki nie zamartwiajcie sie na zapas
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Marta oczywiscie, że czytam Twoje posty.
rozumiem Twojego męża, że sie boi. ja też sie bałam i mój tż też. on na początku kozaczył, że spoko, że zrobi, później długo musiałam go do tego namwiać, ale powiem Ci że jak dowiedzielismy sie co jest grane, to poczułam wielką ulgę. wiemy teraz z czym mamy walczyć, co jest naszym przeciwnikiem, nam to pomogło. ja teraz staram sie jak najmniej płakać przy nim z powodu braku fasolki. pozwalam sobie na to tylko w pierwszy dzień @. później staram sie o tym nie wspominać, bo wiem że mojemu kochanemu jest trochę ciężej niż mnie poniewa ma do siebie wielkie pretensje, a nistety niewielki wpływ na tę sytuację.
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane witajcie
Chciałabym do Was dołączyć, my z mężusiem dopiero od sierpnia zaczęliśmy staranka, są to nasze pierwsze staranka wogóle. Mam na imię Kasia, przedwczoraj skończyłam 25 lat, a mój mężuś ma 28 wiosen. Nie wiem jakie jeszcze inforamcję mogłabym podać, będę testować ok. 30 sierpnia o ile @ wcześniej mnie nie odwiedzi |
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu życzę powodzenia
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Jak to sie mowi?
DO TRZECH RAZY SZTUKA! I tego sie będe trzymać!!! U nas w tym tygodniu okaze się, co szpeci wyniki TZ-a. I bedziemy wiedzieli, co dalej... Jaki final, to wiem , ale nie wiem kiedy.....A. |
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życze owocnych staranek |
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Kochane, bardz Wam dziękuję za wszytskie miłe i ciepłe słowa!!
Trzymajcie się dzielnie i ściskam mocno za Was kciuki, buziaki a oto czarodziejskie fluidki... ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** *****
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
myszko dolaczam sie do gratulacji
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję z całego serducha za tak ciepłe przyjęcie, podczytywałam Was już jakiś czas, ale dopiero teraz odważyłam się
Myszko serdeczne gratulacje z okazji posiadania fasolki |
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Kapuściane Pole Agabil1 (Agnieszka)~~~ @ 02.08 / test po 31.08 / Łodź AMILAMIJA (Ania)~~~~~ @ 07.08 / IV cykl z Clo / test. ???/ Warszawa Anisia25 (Ania)~~~~~~~ @ 10.08 / test. po opóź. @ / Gliwice *aurora* ~~~~~~~~~~~~ @ ??? / test. ??? / ??? BRAK DANYCH Bazylia 222 (Agata)~~~~ @ 06.08 / test. ??? / Dublin becia_leszno (Beata)~~ @ 12.07 / test. po opóź. @ / Leszno bombka666 (Sylwia)~~~ @22.07 / test. po opóź. @ / Krapkowice Eenax (Ela)~~~~~~~~~~ @ 20.07 / test. 18.08 / ??? Fredziunia (Fredzia)~~~~ @ 07.07 / test. ??? / Stuttgart Frida 26 (Dorota)~~~~~~~ @ 29.07 / test.??? / Wielkopolska GoniaJ (Gosia)~~~~~~~~ @ 13.07 / test. po opóź. @ / San Diego / Carlsbad Gothika (Arleta)~~~~~~~~ @ 01.08 / test. nie będzie / Szczytno Grażina (Grażyna)~~~~~~ @ 03.07 / test. ??? / Gdańsk JoanC (Asia) ~~~~~~~~~~ @ 06.08 / Bad. w zawieszeniu / test. nie będzie / Ciechanów jukol (Justyna)~~~~~~~~~ @ 27.06 / test. po opóź. @ / leczenie TŻ-a / Ząbkowice Śl. Kasiulka22 (Kasia)~~~~~ @ 23.07 /test. 30.08 / Rzeszów Kindzia1984 (Kinga)~~~~~ @ 23.07 /test. ??? / Nowy Sącz konczita (Dorota)~~~~~~~ @ 08.07 / test. 08.08 / Zabrze Madziorka (Magda)~~~~~ @ 19.07 / Leczenie TZ-a / Warszawa m@gd@len@ (Magda)~~ @ 16.07 / test. nie będzie / Chojnów "Magdalena" (Magda)~~~ @ 10.08 / test. ??? / Niemcy mamz (Anna)~~~~~~~~~~ @ 06.07 / test. po opóź. @ / Kraków marta 8117 (Marta)~~~~~ @ 10.08 / test. ??? / Wrocław milunia ania~~~~~~~~~~ @ ??? / test. ??? / Rzeszów BRAK IMIENIA moni.qa (Monika)~~~~~~ @ 05.07 / test. 05.08 / lubuskie niunieczek (?????)~~~~ @ 11.08 / test. ??? / okolice Dzierżoniowa roxi1980 (Kasia)~~~~~~~ @ 08.08 / test. 06.09 / Sosnowiec Schmetterling~~~~~~~~~ @ 30.05 / test. 28.06 / Niemcy !!!!! + BRAK IMIENIA sonia 1981 (Sonia)~~~~~ @ 12.08 / test. ??? / Bytom statmilka (Milena)~~~~~~ @ 06.07 / test. ??? / Poznań UnholyOne (Ola)~~~~~~~ @ 08.07 / test. po opóź. @ / okolice Warszawy 83monia (Monika)~~~~~~ @ 31.07 / test.??? / Koszalin Są dwie kreski II... już 16!! Nasze Kapuściane Bobasy kasia_mw (Kasia) - Krzyś - ur. 20.06.2007 Naniosłam kilka uwag - proszę zaznaczone osoby o ewentualne aktualizacje Witam wieczorkiem Ciekawe co porabiacie, bo ja piszę z Adatką na GG i płaczę ze śmiechu... my mamy zawsze porąbane pomysły hihihi - dziś króluje bezpański - hiszpański, czyli: los polos kapustos a w nim muczo napalonas mucheras czyli WY A tak poważnie to rozmawiamy o samodzielnej nauce języka czego efekty już widać wyżej ![]() buenas noches senioritas (i nawet nie próbujcie tego poprawiać |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!
a reszcie laseczek - WITAM NA III części, czyli KAPUŚCIANE POLE KONTRATAKUJE
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cichutko ?
Gdzie sie wszystkie podziewacie ???
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#50 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Wreszcie się udało wejść na wizaż
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też nad tym myślałam. Powiedz mi ile oni biorą prowizji za znalezienie pracy?
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Cześć staraczki
![]() Cały dzień nie umiałam dzisiaj wejść na wizaż, nie wiem co było grane. Witam nową staraczkę, życzę jak najkrótszego pobytu tutaj ![]() Kindziu czyli ten miesiąc jest ostatnim, w którym wsyztsko jest zaplanowane i od przyszełgo idziemy na żywioł Mam nadzieję, ze to w końcu pomoże. Obawiam się troszkę robić te badania, bo nie wiem jakie będa wyniki, ale z drugiej strony lepiej wiedzieć co jest nie tak i to leczyć niż żyć w nieświadomości i robić sobie złudną nadzieję.Cieszę się, ze jutro wolne, bo te dwa dni w pracy dały mi nieżle popalić. Chciałabym jutro pochodzić trochę po górkach, może się uda!! A wy jakie plany macie na jutro?? |
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
roxi mozesz wpisać nowe dane na pllu
@14.08/ leczenie tżeta
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nad tym myślałam. Powiedz mi ile oni biorą prowizji za znalezienie pracy?[/quote]
Nie wiem jak jest w Polsce (pewnie nie biora az tyle co tu), wszystko zalezy jakiej pracy szukasz, jezeli za min stawke, to wiedomo, ze musisz ja dostac, wiec nie zabieraja nic, albo bardzo malo. Jezeli szukasz pracy za np. 70tys rocznie to zabieraja polowe, tak w duzym skrucie. Tutaj bardzo duzo pracy zalatwia agencja, nawet zaklady pracy maja wsplprace z agencja i tylko ta droga przyjmuja ludzi. |
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny ciekawe czy mnie pamiętacie Nikita i Jolineczka na pewno chciałam się z Wami podzielić nowiną Tak pod moim sercem bije drugie serce. Jestem w ciąży a moja trzyletnia córeczka będzie miała rodzeństwo. Z domku za miastem wracam w przyszłym tygodniu więc napiszę coś więcej . Zyczę wszystkiego najlepszego jestem szczęśliwa
|
|
|
|
#55 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() roxi to ja tak dla zasady zeby nie było ze jestem jedyna co nie podała swoich danych to pisz @ 14,08 imie Emila lokalizacja ok. Kalisza testowan brak bo Tż brak
|
||
|
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja
![]() Dopiero dostrzegłam III część wątku Przesyłam fuidki i życzę szybkiego zafasolkowania ![]() Myszka, Niunicio serdeczne gratulacje |
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Czesc laseczki!
Ja rowniez melduje sie poslusznie na III czesci wateczku ![]() Ja wlasnie wstalam popijam kawke (bezkofeinowa) z mleczkiem w lozeczku i was poczytuje. U mnie wciaz okresu brak.... Jak nie nadejdzie to w czwartek-piatek testowanko ![]() Bazylio - powodzenia w znalezieniu pracy, moja kolezanka tutaj przechodzi przez to samo, tzn. uparcie szuka i biega po agencjach, mam nadzieje ze uda ci sie cos znalezc. U mnie nareszcie 25-tego sierpnia wizyta u immigrations beda mi odciski skanowac fotki strzelac i nareszcie bede miala social seciurity nr, czas bedzie zrobic prawko i nareszcie dadza mi klucze do naszego apartamentu hihihi
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

,może pomożą,a jeśli jest wszytko oki o i tak nie zaszkodzą

, ale nie wiem kiedy.....

Kapuściane Pole
czyli WY A tak poważnie to rozmawiamy o samodzielnej nauce języka czego efekty już widać wyżej