|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy I Kosmetyki Na Wymianę
jest to odżywka garnier Fructis OIL REPAIR nie posiada opisu po polsku,ale jest to odżywka do spłukiwania. Mam ją z wymianki, użyłam tylko raz bo mam jeszcze dwie inne które obecnie używam.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie Comme Une Evidence Yves Rocher woda perfumowana
mam sporo nowych i niewiele używanych kosmetyków pielęgnaycjnych poza watkiem, zależy czego poszukujesz |
|
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
Interesują mnie któres z tych cieni:
-Paleta cieni Dior - podróbka 5 kolorów, użyty kilka razy - Inglot ciemne szare i może: szminka błyszczyk Avon kolor champagne glow, kolor cielisty, lekki beż użyta kilka razy, chętnie wymienię na błyszczyk badź taka pomadkę w kolorze lekkiego różu. 1.Mogłabyś sie nią maznąc gdzies na ręce i zrobic zdjęcie,żebym mogła zobaczyc faktyczny kolor? 2. Wymienisz tylko za blyszczyk lub pomadkę? |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
to ja jestem chętna na gumę do włosów i tą odżywkę
a może znajdziesz coś u mnie jeszcze za Avon roziskrzony cień do powiek w kulce kolor violet shimmer ? teraz go dopiero zauważyłam ;P http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post5111027
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez iza2007 Czas edycji: 2007-08-30 o 16:05 |
|
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
Czesc, znajdziesz cos u mnie, odpisz w moim watku
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Perfumy,to mam tylko Neonatura Cocon i chcę je wymienić na inny zapach.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie,
a ja chciałbym się pozbyć Emporio Armaniego aż 100ml z ubytkiem maxymalnie 15ml(podaję max ponieważ nie widać a nie chciałabym być niewiarygonda gdyby co ) Dostałam od mężulka, bo wie jak cenię Armaniego.Niestety ten zapaszek nie przypadł mi do gustu, wydaje mi się że niezbyt ładnie pachnę, pozatym duszą mnie. Koleżanki w pracy robią dziwne miny przechodząc koło mnie, hm, czy aż tak źle?cóż...Zapraszam na wymiankę wilbicielki tego zapachu(może się uda),lecz prośbę mam aby informować mnie @, gdyż nie zawasze mam czas śledzić wątek. pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

a może znajdziesz coś u mnie jeszcze za Avon roziskrzony cień do powiek w kulce kolor violet shimmer ? teraz go dopiero zauważyłam ;P