![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Dużo nowych kosmetyków :-D wymienie :-D
Zainteresowały mnie te rzeczy a co by cie jeszcze interesowało moze cos znajde:
~ Cosmence_Serum pod oczy 3D francuskiej firmy w pisaku/długopisie, krem się wykręca, nowy (folia) ~ Garnier – Podstawa pielęgnacji , krem na noc, 50ml, NOWY ~ Avon - Naturals - pomadka pielęgnacyjna mango, ~NOWA link ~ Neutrogena – Visibly Young – (niebieski) krem z aktywną miedzią do twarzy, z wymianki, poprzednia wizażanka zużyła ok. 30%, ja 1 raz, butla z pompką, pierwotna poj.50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Lencia,niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
chetnie zobacze zdjecia podkladu i jakito odcien.(jezeli kolor ok to interesowalby mnie)
Perfumowany krem do ciała 250 ml ORIFLAME ECLAT zostało ok.200ml. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18601 (ewentualnie by mnie interesowal) Potrójne cienie Oriflame daydream NOWE (kolor jak na zdjęciu) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13795 z listy rzeczy ktore wymienilas nrazie wymienic moge odtwarzacz oraz stopki z torebka sie narazie wstrzymuje i z portfelem a buty wymienie tylko na inne buty torebke lub rurki |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
sa to w sumie same probki wiec moge oddac tampony,bransoletki;krem eveline i ewentualnie zestaw sainte-genevieve
szczerze powiem ze nie wiem co to za cudo bo dostalam od cioci pol roku temu...
#39 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198649 .Intensywne nawilżający krem 24-godzinne nawilżenie 200ml AVON NOWY Lakier do paznokci 12mlkolor MOCHA AVON NOW. .Krem nawilżający do stóp 75ml AVON NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
BAN stały
|
Cytat:
niestety ale najbardziej mi zalezalo na tuszu i na wodzie wiec narazie rezygnuje . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
hej to bylambym zdecydowana na ten podklad.
jakbys mi dozucila balsam moglabym wymienic sie na odtwarzacz jezeli by ci to pasowalo? nie no wiesz torebki ani portfela raczej nie wymienie bo myslalam ze nie beda mi do niczego pasowac ale okazalo sie odwrotnie. Moza za pare miesiecy mi sie znudzi ale wtedy prawdopodobnie wystawie ja na allegro bo to mi sie oplaca. |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Nie wiem czy Ty teraz byś była zadowolona... Chciałabym samoopalacz w żelu Oriflame i dobrze rozumiem, że Ty masz dwa kremy nawilżające do stóp z Avonu? Oba bym chętnie przygarnęła
![]() Co do perfumetki - ma 5 ml i zapach to Always. Błyszczyk z drugiej strony ma też 5 ml i jest taki przezroczysto - mleczny z delikatnymi drobinkami różowego brokatu (nie widać tego tak na ustach). Postaram się jutro zrobić zdjęcie przy świetle dziennym. Ta różdżka jest nowa, nie odkręcana z kartonikiem. A co do wosku do włosów z Avonu zużycie zaznaczyłam na zdjęciu czerwoną kreską. Teraz Ty się zastanów czy wymieniamy te trzy rzeczy za Twoje trzy? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zainteresowały mnie: *Wyszczuplający olejek do Ciała Antycellulit z Bielendy Fitness Line z 200ml pozostało około 170ml *Perfumowany krem do ciała 250 ml ORIFLAME ECLAT zostało ok.200ml.
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Lencia,
za 9-10ml Sally Hansen mogę oddać: ~ Garnier – Podstawa pielęgnacji , krem na noc, 50ml, NOWY (obca wersja językowa) ~ Avon - Naturals - pomadka pielęgnacyjna mango, ~NOWA link ~ Neutrogena – Visibly Young – (niebieski) krem z aktywną miedzią do twarzy, z wymianki, poprzednia wizażanka zużyła ok. 30%, ja 1 raz, butla z pompką, pierwotna poj.50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Myślę jeszcze nad kuracją wyszczuplająco-liftingującą Avon 17 ml i jakimś kremem ewntualnie ![]() Wyjeżdźam na weekend, więc odezwę się dopiero po. Ja dla Ciebie zarezerwuje te rzeczy i dokończymy po weekendzie. Jeśli z tamtych negocjacji nic nie wyjdzie to ten samoopalacz mi też zarezerwuj ![]() Pozdrawiam i udanego weekendu ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
![]() NOWY WATEK!!!!!!!!!! http://www.wizaz.pl/forum/showthread...06#post5164206 TEN NIEAKTUALNY!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
BAN stały
|
ok zgadzam się bo mi zalezy na tych perfumikach, a powiedz mi guma do stylizacji wlosow z welli nie jestes zainteresowana?
Ja na tych produktach z AVON nie mam dat waznosci, albo poprostu nie moge ich znalesc, najstarszy jest ten ADVACED NIGHT SUPPORT- AVON - okolo rok temu zamawiala tzn moja mam dokladniej, reszte produktow to od 2 do 5 miesiecy temu byly zamawiane a wiec nie sa na 100% po terminie. |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
Gume do stylizacji wlosow mam z welli, nie wiem czy ta marka jestes tez zainteresowana.
Jesli chodzi o ten peeling do twarzy to z nivea w prubkach- pojemnosc-1,5 ml, wazna do końca roku. Ewentualnie moze cos znajde z kremow matujących. |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Hej Lenciu, już już odpisuję, wcozraj po prostu miałam orwanie głowy i stad pisze dziś dopiero. A wiec podoba mi się u Ciebie:
Samoopalacz w żelu Oriflame 150ml NOWY oraz Helena Rubinstein, Sensual Clone- kremowo-pudrowy podkład kolor nr.22 apricot. Daje matowe wykończenie i pozostaje na twarzy w niezmienionym stanie do 12 godzin pojemność 30ml pozostało około 50%, próbka podkład rozświetlająco-antystresowy 1ml kolory : Almond i Golden Caramel czy jesteś chętna na wymianę na te rzeczy u mnie?: 1.Woda dyscyplinująca, włosy kręcone, fructis style, GARNIER , ubytek zostało ok. 70% 2.Wosk połysk jedwabiu, NIVEA, użyty kilkanaście razy, zostało ok. ¾, baaaardzo wydajny 3.Sztyft wygładzający zmarszczki, Avon, Ageless Results –zostało ok. ¾ 4.Pianka do włosów skręt fal i loków z formuła anti-frizz, NIVEA, tylko wypróbowana, kupiona końcem spierpnia, także świeżutka ![]() Pozdrawiam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207313 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.