|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Poszukuje Flowerbomb!!Oddam min.Moschino Funny,Into the blue,Euphoria b....i in
No wlasnie ciagle sie zastanawiam i nie wiem.. moze jutro uda mi sie przetestowac
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Poszukuje Flowerbomb!!Oddam min.Moschino Funny,Into the blue,Euphoria b....i in
Wlasnie ostatnio nie trafiam w ciemno dlatego wole przetestowac ale jesli bedziesz do tego czasu miala jakas ciekawa oferte to nie bede cie blokowac Dam znac po testach
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Za Alfreda Sunga nie chciałabyś 2 ogródków tzn. Śróziemnomorskiego i Nilowego oba po 15 ml każdy - to miniaturki z atomizerem.
|
|
|
|
|
#39 |
|
spin doctor
|
Ewelinko, mam na wymianę Cerruti Image 40/50ml, Burberry Brit 20/30ml i CK Truth ok 20/100ml. Oddam to wszystko za Euphorię lub Moschino Funny lub Alfred Sung. Czy byłabyś zainteresowana?Mam też Meteoryty Beige Chic połowa z 33g w oryginalnym opakowaniu i tester 8g Meteorites Voyage-puder prasowany.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
wiesz co zupelnie nie znam tych zapachow czy moglabys je opisac ?
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A meteoryty sama posiadam Moze masz cos jeszcze?
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelinka moje Les Belles juz nieaktulane, moze innym razem:-*
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
ok dziekuje za informacje
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
A może masz ochotę na Elizabeth Arden - Sunflowers (50 ml EDT-150PLN) ???
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam!!! http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206373 |
|
|
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.

moze jutro uda mi sie przetestowac