![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwne rzeczy,które lubicie robić?
* lubie gasić światła gdy nie są potrzebne właczone a ktoś zostawi w jakimś pomieszczeniu - to moje zboczenie odkąd pamietam
* denerwować i dokuczać mojemu TŻ ![]() * lubie puszczać sygnały na kom. mojemu TŻ * lubie Wizaż - to mój nałóg ![]() moja mama lubi wyrzucac smieci do kubła (z 10 razy dziennie przychodzi do mnei i sie pyta czy mam jakies smieci), lubi tez obcinać blistry z lekami ![]()
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
do kazdej potrawy dodaje ser zolty oczywiscie wylaczajac slodkosci
![]() do oregano tez mam taka slabosc o ktorej niektore dziewczyny wspominaly. po calym domu rozstawiam nieswiadomie papierosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Może to nie będzie coś co lubię robić,ale nie zasnę dopóki nie ubiję wszystkich komarów przed snem...taka obsesja...
![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Lubię odkurzać.
Lubię słuchać odgłosów wiertarki, miksera, odkurzacza, suszarki.
![]() |
#35 |
lipiec na maksa!!! :)
|
uwielbiam kosić trawę, ale nie jakieś tam malutkie trawniczki.. 3 godziny z kosiarką ważącą 35kg po wertepach i chwaście sięgającym kolan
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
lubie psikać na mszyce trucizna w sprayu wczesniej zgniatam recznie lub paliłam no ale technologia idzie naprzód
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś gadziny w szczawiu znalazłam. Myślałam, że za kwaśne to dla nich...
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Lubię:
- chodzić spać o 3-4 nad ranem - bawić się folią bąbelkową i wyciskać te bąbelki, by pękały (bardzo odstresowujące zajęcie) ![]() - spacerować po deszczu bez parasola - stać na balkonie w nocy - wieszać pranie (określonym systemem ![]() - wąchać kawę - zarówno zaparzoną, jak i zmieloną z pojemniczka - perfumować się nawet gdy nigdzie nie wychodzę - tylko dla samej siebie, żeby czuć zapach - ściągać różne darmowe programy z internetu i wypróbowywać je - np. programy do edycji, odtwarzania i nagrywania dźwięku, do poczty mailowej itp.; szukam takich, które mają możliwie najwięcej możliwości, a nadal są za darmo, drogą prób i błędów; potem w rezultacie mam cały twardy dysk zawalony różnymi wynalazkami, którymi bawiłam się np. jeden dzień i co jakiś czas muszę robić porządek i je kasować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Lubię patrzeć, jak pralka pierze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
lubie jesc kwasek cytrynowy ................wydalo sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze jedną lubianą czynność. Maczanie palca w przyprawach. Uwielbiam!
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Lubię jazde na rowerze ale tylko po lesie (asfalt odpada!) im bardziej jestem zmęczona tym szczęśliwsza ...
Lubię pająki - uważam że są piekne! i sieci robią przepiekne. Staram się nie niszczyc ich sieci. Gdy TZ chce bym przyszła gdzieś gdzie nie mam ochoty to wystarczy powiedzieć, że jest fajny pająk.... a ja lecę jak wariatka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Gdy robie coś na laptopie lubię gdy w pokoju w TV leci serial. Nie 'mój' serial, ale jakikolwiek. Wyłączam głos, ale dzięki temu serialowi czuję się bezpieczna
![]()
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
- lubię odkurzać
- muszę mieć cały czas ręce posmarowane kremem bo inaczej czuje dyskomfort - obsesyjnie sprzątam pokój ( nawet 2 razy dziennie) jak mi coś leży gdzie nie powinno albo mam żle ułożone poduszki to mnie ponosi :P - lubię robić spis swoich rzeczy i książek , które przeczytałam -pije około 6 kaw dziennie i potem i tak w nocy spie jak dziecko - lubię czytać książki od 24 do 6 rano i potem nie spać kolejną noc - lubię szukać książek w bibliotece - siedziec sama (lub z Tż) w domu zamiast isc gdzies do miasta na impreze ( nie lubie hałasu i tłumu ludzi) narazie to tyle jak mi sie coś przypomni to dopisze ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Gdy klade sie spac guziki od koldry zawsze musze miec przy brodzie, a moj TŻ w nogach i jest wtedy wojna
Czyszcze uszy 5 razy dziennie 7 dni w tygodniu. Poprostu uweilbiam to.... Gdy jestem na zakupach w sklepie ogrodniczym to zawsze urywam male odnozki od kwiatow
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam to samo, tylko głosu nie wyłączam ![]()
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
lubię zapach benzyny
![]() przed pójściem spać [chodzę spać jako ostatnia w domu] zawsze sprawdzam po 2 razy czy drzwi są zamknięte, czy kuchenka się nie pali, czy krany zakręcone i czy nie jest podłączona suszarka/prostownica]żelazko do kontaktu. czy okna [uchylone] są zahaczone [mam nadzieje, że wiecie ocobiega] ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Ja ma trochę takich rzeczy:
-też lubię zapach benzyny i rozpuszczalnika- ale nie wącham o nie -też sprawdzam czy wyłączyłam gaz itp. - lubię deptać gładki śnieg który dopiero napadał albo jak jest zamarznięty lód to na niego skoczyć i podeptać albo jak zastygnie budyń czy inna gładka masa to zniszczyć łyżeczką tą gadkość hehe - lubię dusić bąbelkową folię ![]() - lubie zlizywać przyprawę z chipsów a dopiero potem je gryźć - lubię czekać aż prażynki rozpuszczą się ustach (tak fajnie syczą) - lubię układać moje kosmetyki- to obsesja (zawsze planuję jak to ja je dzisiaj ustawię żeby było funkcjonalnie) - lubię wypisywać na kartce o czym marzę i co muszę sobie kupić lista się wydłuża a ja jestem bez pieniędzy:/ - lubię gumy- kulki albo inne takie ze słodką otoczką i rozgryzać je - lubię mieszać różne pachnące żele pod prysznic i polewać się nimi ![]() -lubię zbierać wszystko co mi się spodoba na moim komputerze od kiczowatych obrazków bo śliczne zdjęcia na temat mody i makijażu
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
tak ja Chii1986 lubię zlizywac przyprawę z chipsów, dusić bąbelkową folię i to o śniegu
![]() ![]() ![]() lubię, wręcz uwielbiam śpiewać w samochodzie, nawet jak jade z przyjaciółką i jej rodzicami potrafię nieżle wyć ![]() lubię także (mimo tego że mam prawie 15 lat) oglądac bajki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
- lubię prać pralką, nastawiać program i rozwieszać pranie.Wszystko potem takie czyściutkie
![]() - lubię jak wszystkie ubrania ładnie wiszą na wieszakach ( co mi przypomina że musze iść dokupić wieszaki ![]() - lubię układać na półkach - lubię wąchać książki ![]() ![]() - lubię zapach zbliżającej się burzy - lubię wyrzucać ![]() - lubię wymęczyć się jeżdżąc na rowerze - lubię majsterkowanie ![]() ![]() - lubię zapach farb, klejów i wszystkiego co z remontem się kojarzy - lubię przesypywać przyprawy z opakowania do buteleczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
lubię :
* wykrawać ciasteczka foremkami i je piec ![]() * pić wieczorem kakao (ostatnio bardzo mi posmakowało i ten zapach ![]() * sprzątać, ale tylko jak mnie najdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
- wąchać: oprócz wymienionych już tutaj - książek oraz benzyny, klejów, rozpuszczalnika, itd. lubię zapach wnętrza szuflad w moim biurku, jak również wwąchiwać się w zapach pościeli, w której śpię
- segregować i składać ("żeby się bomba nie zrobiła") pranie przed włożeniem do pralki - patrzeć na paznokcie u stóp i rąk u innych osób (to jest jedna z pierwszych rzeczy, jakie muszę zobaczyć u osoby, niezależnie od tego czy widzę ją pierwszy raz w życiu czy tysięczny
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
moje dziwne nałogi:
wąchanie starej poduchy z dziecińska (wyłażą z niej pierze już...) otwieranie (przeważnie pustej) szafki ze słodyczami bądź lodówki chodzenie na bosaka (mama dostaje wściekłości macicy jak to widzi ;P) czytać w ulotce lekatstwa 'interakcje z innymi lekami' denerwować mojego psa w jakiejś zabawie wąchać kawe także ![]() folia dmuchana z dziurkami wymiata obserwować z balkonu burze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
-mam taka dziwna obsesję, że jeżeli przed kimś przechodzę to wciągam brzuch, wogóle np w szkole chodze cały czas z wciągniętym brzuchem chociaż wciągnięty czy nie wygląda prawię tak samo juz się do tego tak przyzwyczaiłam od czasu gdy miałam troche tłuszczyku
-wybijam komary i muchy nie tylko przed snem nawet jak siedze przed domem to wybijam<głupia ![]() -lubię prasować<w szczególności koszule>, odkurzać, myć naczynia<ale nie wycierać> -czyszczę buty kiedy się da<jak nie mam co robić wyjmuję z szafy i wycieram> -muszę mieć zawsze zasłonięte rolety w pokoju<lubię, gdy jest ciemno> -jak maluję paznokcie i coś mi nie wyjdzie nawet najdrobniejszy szczegół od razu zmywam cały paznokieć i od nowa, kiedyś tak 7 razy z jednym walczyłam -muszę mieć zawsze kolczyki w uszach<oprócz snu> to moja mania kupuje zawsze kolczyki gdy nadarzy się okazja -czytam książki do 1 w nocy i wstaję o 6 rano żeby doczytać -zawsze piorę ubrania nawet gdy miałam coś raz na sobie<oprócz kurtek czapek itp>ale spodnie staniki czy koszulki piorę zawsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Lubię oddawać szacunek tym, którzy lubią prasowac...
![]() Podziwiam, trochę zazdroszczę (tzn. przepraszam zazdraszczam ![]() Tak więc szacuneczek prasującym ![]() Dla mnie brrr.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.