![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Podejmę jeszcze jedną próbę ...
Zuziku - niestety nic
![]() Malwiiina - to mi się podoba: -IsaDora Snow Glow Powder(puder rozświetlajacy w kamieniu)nowy(raz mazniety),napisy na opakowaniu lekko ztarte przez ocieranie sie o inne rzeczy w kosmetyczce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Czesc!
Może znajdziesz coś u mnie za: 1. Estee Lauder Clear Difference Advanced Oil Control Hydrator - opakowanie 50 ml. z pompką - zostalo ok. 40-45% 2. Manhattan Stay & Shine, duo cien do powiek kolor nr 9 white ebony(2 kolory: ciemny brąz + bialy rozświetlacz) raz maźnięty Mój watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204533
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się u Ciebie puder sypki chanel.
Mogłabym rozważyć wymianę matującego prasowanego pudru Heleny Rubinstein Double Agent, kolor 01 zużycie 5-10%. Byłabyś zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
blyszczyk Wibo z efektem chlodzacym (tubka zakonczona pedzelkiem)- bezbarwny o zapachu i smaku Coli - raz mazniety na rece celem sprawdzenia zapachu
była bys skłonna coś znaleść u mnie za to ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
podoba Ci sie u mnie puder w kamieniu ID
u Ciebie podoba mi sie: -puder sypki Chanel Poudre Universelle Libre kolor 20 Clair - 30 gr., jest ok. 50% ewentualnie: -błyszczyk Wibo -DDML Clinique, buteleczka, 30ml., 2 razy uzyte -balsam do ust w sztyfcie, Lotta Luv Dairy Queen Lip Balm jesli to nie problem to odpisz u mnie pozdrawiam
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli jesteś poważnie zainteresowana mogłabym pożyczyć cyfrówkę i pstryknąć fotkę, jednak nie wcześniej niż w piątek ![]() Puder jest w jasnym kolorze, to ladny beż, wpda leciutko w żółty nie różowy. To co czekasz na fotkę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
wypisałam co by mnie ew u Ciebie interesowało,najbardziej w sumie puder sypki chanel,chociaz sypansow mam juz sporo.Moze masz cos z mojej wishlist?
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
cień Inglot Vertigo nr 62 - zloto-brązowy - raz maźnięty na ręce
Manhattan Stay & Shine, duo cien do powiek kolor nr 9 white ebony(2 kolory: ciemny brąz + bialy rozświetlacz) raz maźnięty interesuja mnie te rzeczy
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
-magdusia- poczekam oczywiscie, nie ma problemu
![]() ![]() malwiiina - nie przewiduje dokladek, bo chcialabym pozbyc się tego, co wypisalam i w koncu zniknac z Targowiska 1stLaDy niestety, nic mi się nie przyda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
niesmialo prosze o spojrzenie na moje ostatnie drobiazgi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Rozeznanie
|
po raz trzeci zasadzam sie na cos z tego:
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
Biotherm Biopur nawilzajaco-matujacy do twarzy i Biotherm - emulsja zamykajaca pory ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
hej Maggie- 79
![]() Podoba mi sie u Ciebie ![]() DDML Clinique, buteleczka, 30ml., 2 razy uzyte Estee Lauder Clear Difference Advanced Oil Control Hydrator - opakowanie 50 ml. z pompką - zostalo ok. 40-45% Lancome Bi-facil (dwufazowy plyn do demakijazu oczu)- 30 ml., nieuzywany - Biotherm Biopur Lotion (tonik)- 30 ml., nieuzywany Biotherm Biopur nawilzajaco-matujacy do twarzy - tubka 20 ml. co mozesz mi oddac za kosmetyki ktore chcialas ode mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Witam!
Wpisałaś się u mnie. Otóż, przyznaję, że wiele pozycji u Ciebie mnie interesuje, ale zdaję sobie sprawę z ich wartości ![]() Śmiało wymienię co wpadło mi w oko w kolejności zainteresowania, a Ty o ceń proszę czy da radę coś z tym zdziałać i co wybrałabyś jeszcze u mnie lub czego szukasz. ![]() - Lancome Bi-facil (dwufazowy plyn do demakijazu oczu)- 30 ml - Lumene Vitamin+ 24 Vita Nectar, krem pod oczy, 20 ml - Inglot korektor nr 34- jasny beż - tubka 10 ml. - uzyty 2 razy Reszta pozostanie w sferze marzeń ![]() - Collistar - puder brązujący/róż - nr 1, nowy (raz sprawdzony na ręce), z kartonikiem - korektor Biotherm Forget It (niedostepny w Polsce) odcien 010 (jasny beż)- tubka 15 ml Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
czekoladke biała mogabym miec na sobote,tylko w paitek musiałabym wedziec napewno ze ja chcesz.
co bys mi mogła za nia zaoferować?(wiesz co mi sie podoba u Ciebie) moze znajdziesz cos z mojej wishlist?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.