![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: Letni kramik - KENZO zaprasza :)
Ewelinko a ktore pryzmy cie interesuja? bo ja raczej 02 zostawie sobie , wolalabym oddac 03
![]() Małpeczko myslalam ze ten SVR to masz do ciałka bo do buzi mam juz swojego faworyta z Avene ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kenzo napisz jakie sa 02 a jakie 03 czy roznia sie bardzo kolorem ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Ewelinko na wizazystce jest cały watek o pryzmach- mozesz sobie poczytac, wydaje mi sie ze jakies bardzo duzej roznicy nie ma pomiedzy nimi- najlepiej jakbys sobie sprawdziała na zywo w Sephorze. Dziewczyny pisały ze 02 daje taki rozowawy odcien- ale to tez zalezy zapewne od karnacji- na mnie sa ok, 03 sa ciut ciemniejsze - bardziej nadaja sie do oliwkowej karnacji- napewno nie do całkiem porcelanowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z Lavery mam mleko i miód żel pod prysznic i do kąpieli, werbena i limonka - olejek do kąpieli, balsam do ciała i żel pod prysznic i do kąpieli ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Małpeczko zaraz sobie poczytam o tej Laverze i dam znac
![]() ![]() Irsin a co bys za niego chciała? jaka jest jego pojemnosc? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Kenzo, za Body Shop (250 ml ,nowy i nie był używany) podobają mi się- nie wszystkie razem oczywiście
![]() co proponuejsz? 9. Balsam Carites Home Instuitut- balsam 500ml - pozostało ponad 3/4 5. Paul Mitchell odżywka Super Skinny Daily Conditioner- prof odzywka silnie wygładzająca - ubytek okolo 35% z 300ml- pozostawia włosy jedwabiscie miekkie, nawilzone i lsniace 6.Loreal Prof. szampon Volume Extreme - szampon do wlosow cienkich i delikatnych, nadaje objetosc i nawilza, jest w zasteczym opakowaniu po innym szamponie Loreala - 250 ml 7. Loreal Prof szampon Sensi Balance- mam wielka butle, moge zrobic odlewke lub oddac całosc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
tak tusz NIE jest probka on taki chudy i dlugi z natury
![]() a co moglabys za niego oddac?
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Irsin a mozesz podac mi przyblizona cene tego zelu? bo nie pamietam dokładnie ile kosztuje u nas w Tarasach
![]() First moge oddac cos z tych rzeczy - wybierz sobie- Vichy krem tonujacy, odzywka Rene.F odzywka Pantene Małpeczko to na co sie decydujemy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=KENZO;5110810]Irsin a mozesz podac mi przyblizona cene tego zelu? bo nie pamietam dokładnie ile kosztuje u nas w Tarasach
![]() Kenzo niestety nie był kupowany w Złotych Trasach bo to limitowana seria i jej w Polsce nie było. Żel mam z Niemiec i kupiony był 15 Euro. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
za tusz chcialabym vichy krem tonujacy i odzyweczke pantene-wartosciowo zgadzaloby sie z tuszem.co ty na to?
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Irsin przepraszam ale narazie wstrzymam sie z wymianka, bo przyznam ze lubie uzywac kosmetyków z jednej serii - wiec chiałabym miec tez balsam a skoro u nas jest niedostepny to ...
![]() Lady- chetnie wymienie krem i odzywke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Hm...co powiesz na SUNFLOWERS Elizabeth Arden za twoją EUPHORIĘ ???
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206373 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Dominikaha podoba mi sie u ciebie Mugler - czytałam opis na KWC bo przyznam ze nie znam tego zapachu i z opisu mnie zaciekawił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za
11.Odżywka Jaga Hupało & Thomas Wolff- w sprayu do włosow delikatnych i cienkich, nawilza, nablyszcza i delikatnie unosi u nasady , absolutnie nie obciąza, pozostąło okolo 3/4 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
interesowalby Cie naturalny basam Canus na bazie mleczka koziego?
pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Racja, Cologne to unisex, ale typowo męskich nut absolutnie nie wyczuwam. Wg mnie to bardziej damski niż męski zapach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za euphorie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.