![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wizaz na allegro.
To zaproponuj żeby od dzisiaj Chanel zamawiał packshot'y u wizażanek
![]() ![]()
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Nie rozumiesz, że jesteś pierwszą osobą - nie związaną z branżą, jak wnioskuję z argumentacji - którą dziwi dlaczego mamy zdjęcia produktów? Natomiast Twoja argumentacja jest dla mnie nielogiczna i przepraszam, ale ja również odmawiam dyskusji na poziomie siłowo-pomówieniowym. Bo to, co tutaj zrobiłeś, jest przecież swoistym pomówieniem, prawda? ![]() Uwagę odnośnie packshotów pod adresem Fresy jest moim zdaniem niesmaczna. ![]() p.s. Nadal czekam na namiary na pokrzywdzonych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Tak powstała siła wizażu, siła KWC - i nie na kradzieży "praw własności do zdjęć", ale na uczciwym podejściu do użytkownika. Ja tych zdjęć nie kolportuję, nie ściągam z netu. Są one, nie bez powodu POWSZECHNIE dostępne. W KWC jest natomiast zakaz zamieszczania zdjęć, które są własnością poszczególnych sklepów. Bo szanuję ich prawo własności. Fakt, że nie jesteśmy firmą charytatywną, ale też nie jesteśmy przekupni. I wszystkie informacje o produktach - te dobre jak i te złe, są zamieszczane w serwisie bez sterowania ręcznego przez reklamodawców. Ja nie pukam z wyciągniętą ręką do firmy XX, że "dobrze" o nich napisaliśmy. Więc nie pisz proszę o "podwójnej moralności" używając naciąganych argumentów. Bo to właśnie PR firm kosmetycznych oparty jest na oszustwie i sprzedawaniu złudnych nadziei.
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Złośliwcu, nikt nie musi dawac zdjeć bo po prostu sami je bierzecie bez pytania
![]() I wcale nie dziwi mnie że macie zdjęcia bo każdy ma prawo zrobić w domu zdjęcie kosmetyku i je umieścić w necie, o ile nie są to packshoty bedęce własnoscia danej marki kosmetycznej wtedy potrzebna jest jej zgoda. Wychodzi z tego że jak ktos skopiuje kawałek KWC bez waszej zgody to jest kradzież praw autorskich a jak jakaś wiżażanka skopiuje zdjęcie kosmetyku do KWC ze strony internetowej firmy xyz bez zgody tego producenta to już nie jest kradzież ![]() A co do uwagi pod adresem Fresy, to fresa zarzuciła mi że fotki wcale nie muszą być firmowe tylko mogą byc robione przez wizażanki, więć podałem jedną jako przykład, ciekawe czy ktoś zrobi taka fotkę ![]()
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do argumentu o powszechnej dostepności, Wizaż.pl też jest powszechnie dostępny, ale nie oznacza że mozna go kopiować.
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do serwisów prasowych, mało marek selektywnych i premium w polsce ma serwisy prasowe zamiast serwisów prasowych fukcjonuja w nich działy PR. Serwisy prasowe mają głównie marki masowe - jeżeli się myle to prosze o sprostowanie
![]() |
![]() |
#39 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeżeli AgaZ czuje sie urażona to ponownie przepraszam nie to było moim celem.
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze chciałam jedną rzecz napisać, że każde zdjęcie jest chronione prawami autorskimi to prawda, ale wiem też że jeśli zmieni się część tego zdjęcia, nie wiem, kolor jakiejś części albo coś to to jest już tak jakby INNE zdj
![]() ![]() imo rozpowszechnianie zdjęć na portalach kosmetycznych jest dużą, darmową reklamą dla każdej marki kosmetyków ![]() ![]() to, że jakaś firma wypuściła na rynek bubla to już ich sprawa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.