![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: **Co myslicie o tej sytuacji???!!***
jak długo jesteście razem?
wiem, że wyleciałam z tym pytaniem jak gumka z gaci, ale to mnie interesuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
misiu cos musi byc moim zdaniem, jakis flirt czy cos bo widac to po jego zahcowaniu.
ale takie esy ze 'lizal sie z barmanka' sa wg mnie kompletnie nie na miejscu i u mnie facet nie mialby juz czego szukac gdyby mi tak napisal.. trzymaj sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jestesmy ze soba 2 lata i 7 miesiecy.
On wie ze jestem bardzo wybuchowa i ze sama mam jezyk nie od parady dlatego tez nie boi sie uzywac przy mnie takich uwag.wiem ze mowi to specjalnie zebym czula sie zadowlona ze mowie prawde.
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
aha, kurcze nie wiem, co mu odbiło, a bywały podobne sytuacje, jego zachowania?bo może to taki"standard" dla niego??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ale ja naprawde czuje sie zle myslac ze on ma mnie poprostu gdzies. Nie wiem czy na serio tak jest czy specjalnie tak mowi zeby mnie draznic i sobie ze mnie kpic.
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
trzymaj się:-*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymaj się ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Wciąż zakładacie, że chłopak zdradza Misię. Ale co jeśli jest niewinny? Wtedy może naprawdę się wkurzył, że go podejrzewasz i dlatego takim zobojętnieniem próbuje Cię atakować. Inna sprawa, że całe to jego zachowanie wobec Ciebie to dziecinada.Ale facetów ciężko zrozumieć...Kurczę, no co by nie było to faktycznie dość niepokojące to wszystko. trzymaj się ciepło
![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
a ja zadałam sobie troche trudu i przeczytałam wszystkie watki założone przez misie na temat jej chłopaka. imówie jedno:
tu juz nie ma czego roztrzasac. uciekaj dziewczyno od niego gdzie pieprz rośnie...
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Przykro mi kochana ale po przeczytaniu tematu myśle, że to gnojek. Być może jest niewinny, ale czy nie mógł jej powiedziec "Kochanie no co ty mówisz, jak mogłaś tak nawet pomyśleć, przeciez to Ty jesteś najważniejsza" ? Wtedy było by po krzyku. Ah Ci faceci ... ;/
![]() |
#42 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie rozumiem, dlaczego niby miałabyś być zadowolona, że mówi prawdę? Ten chłopak zwyczajnie robi Ci na złość... :| I widać, że sprawia mu to ogromną satysfakcję. Nie wyobrażam sobie, żeby mój chłopak, osoba, która darzy mnie szacunkiem i miłością, cieszyła się z tego gdy się denerwuję... Cytat:
Cytat:
Ok, jest nerwowy? Ale jest też dorosły. Niech ponosi konsekwencje tego, co mówi. dokładnie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Idąc tym samym torem co Ainoh, również zajrzałam w inne wątki dotyczące Twojego chłopaka. Doskonale pamiętam wątek z Sylwestrem w Krakowie i z rozmową na temat "wymiany". Ciągle cos nie tak w tym Waszym związku. Ty chyba w ogóle nie jesteś szczęśliwa. I jesteś świadoma tego, że on traktuje Cię... będę delikatna... traktuje Cię nieodpowiednio. My nie mamy prawa mówić Ci "zerwij z nim", ale możemy zasugerować Ci, poważne zastanowienie się nad Waszym związkiem.Pomyśl jakie są Twoje oczekiwania i przeprowadź sama ze sobą szczerą rozmowę...
![]() |
#45 |
BAN stały
|
No właśnie... stale jest coś nie tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak czytam Twoje wypowiedzi, to wydaje mi się, że barmanka wpadła mu w oko. Myślę, że nawet się całowali - skoro sam to powiedział. Pomyślał, że fajnie tak poflirtować bez zobowiązań (przecież dziewczyna na mnie czeka) ale Ty zauważyłaś zmianę w jego zachowaniu. No i wtedy dla niego zaczęły się schody, bo wypytywałaś, chciałaś z nim jechać, zaczęłaś "węszyć". Najpierw szedł w zaparte i przyjął formę obrony - "olewka". Postawa kozaka, co mu nic nie zaszkodzi i ma wszystko gdzieś... zauważył, że jednak potraktowałaś sprawę na serio i teraz będzie próbował odkręcać, kręcić że niby on wcale nie tak jak zrobił ble ble ble. Teraz ruch należy do niego, ja bym mu kazała się teraz pomęczyć i niech prostuje to co sam zagmatwał... Sam powinien przyjść i dążyć do rozmowy w 4 oczy. Rozmowa przez telefon, smsy czy na gadka na gg to nie to samo co szczera rozmowa. Poczekaj jeszcze trochę, widać, że sam się łamie. Jak mu się zapaliło za tyłkiem (zaczęłaś go olewać) to zrozumiał, że coś jednak jest nie tak. Sama zobaczysz jak sprawy się potoczą.
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
Następna co odświeża przedpotopowe wątki. Może powinno pisać w regulaminie, żeby czytać daty postów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.