**Co myslicie o tej sytuacji???!!*** - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-30, 12:52   #31
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: **Co myslicie o tej sytuacji???!!***

jak długo jesteście razem?
wiem, że wyleciałam z tym pytaniem jak gumka z gaci, ale to mnie interesuje...
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 12:57   #32
biiibiii
Zakorzenienie

misiu cos musi byc moim zdaniem, jakis flirt czy cos bo widac to po jego zahcowaniu.
ale takie esy ze 'lizal sie z barmanka' sa wg mnie kompletnie nie na miejscu i u mnie facet nie mialby juz czego szukac gdyby mi tak napisal..

trzymaj sie
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 12:58   #33
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
misiu cos musi byc moim zdaniem, jakis flirt czy cos bo widac to po jego zahcowaniu.
ale takie esy ze 'lizal sie z barmanka' sa wg mnie kompletnie nie na miejscu i u mnie facet nie mialby juz czego szukac gdyby mi tak napisal..

trzymaj sie
u mnie też
Stary 2007-08-30, 13:03   #34
misia00
Zakorzenienie

Smile Dot.: **Co myslicie o tej sytuacji???!!***

Jestesmy ze soba 2 lata i 7 miesiecy.

On wie ze jestem bardzo wybuchowa i ze sama mam jezyk nie od parady dlatego tez nie boi sie uzywac przy mnie takich uwag.wiem ze mowi to specjalnie zebym czula sie zadowlona ze mowie prawde.
Stary 2007-08-30, 13:06   #35
phdwao
Zakorzenienie

aha, kurcze nie wiem, co mu odbiło, a bywały podobne sytuacje, jego zachowania?bo może to taki"standard" dla niego??
Stary 2007-08-30, 14:27   #36
misia00
Zakorzenienie

Smile Dot.: **Co myslicie o tej sytuacji???!!***

on uwaza ze ja sie wiecznie denerwuje bo wie ze mam w ybuchowy charakter ze czesto mowie ze to koniec rzucam go jzu chyba z 20 raz i nie traktuje moich slow powaznie sadze ze dlatego tak jest.

Ale ja naprawde czuje sie zle myslac ze on ma mnie poprostu gdzies. Nie wiem czy na serio tak jest czy specjalnie tak mowi zeby mnie draznic i sobie ze mnie kpic.
Stary 2007-08-30, 16:45   #37
phdwao
Zakorzenienie

trzymaj się:-*

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-30, 17:12   #38
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia00 Pokaż wiadomość
Nie odzywam sie do niego, nie odpisuje na smsy zbalokowalam go na gg.

Napisal mi esa ze sobie cos wymyslilam ze do tej kolezanki startuje jego kolega to jakby mogl( co najbardziej mnie zirytowalo nie to ze jakby mi mogl cos takiego zrobic ale z tego wynika koledze).W sumie mnie nie wzioł wczoraj ze soba bo nie pamieta jak to bylo dokladnie. Bo powiedzial ze idzie grac a ja odpowiedzialam (ponoc) "Yhy".I ze niepoztrebnie szukam problemow.

Ja i tak sie nie odzywam do niego!!
akurat sie ucze teraz przez te dni do egzmainu wiec nie musze sie znim spotykac ani odzywac.
to jest jedyny sposób na takiego typka

trzymaj się
Stary 2007-08-30, 20:33   #39
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Wciąż zakładacie, że chłopak zdradza Misię. Ale co jeśli jest niewinny? Wtedy może naprawdę się wkurzył, że go podejrzewasz i dlatego takim zobojętnieniem próbuje Cię atakować. Inna sprawa, że całe to jego zachowanie wobec Ciebie to dziecinada.Ale facetów ciężko zrozumieć...Kurczę, no co by nie było to faktycznie dość niepokojące to wszystko. trzymaj się ciepło
Stary 2007-08-30, 21:13   #40
ainoh7
Rozeznanie

a ja zadałam sobie troche trudu i przeczytałam wszystkie watki założone przez misie na temat jej chłopaka. imówie jedno:
tu juz nie ma czego roztrzasac. uciekaj dziewczyno od niego gdzie pieprz rośnie...
i ksiązki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983

: D
ainoh7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 22:36   #41
antoinettee
Zadomowienie

Przykro mi kochana ale po przeczytaniu tematu myśle, że to gnojek. Być może jest niewinny, ale czy nie mógł jej powiedziec "Kochanie no co ty mówisz, jak mogłaś tak nawet pomyśleć, przeciez to Ty jesteś najważniejsza" ? Wtedy było by po krzyku. Ah Ci faceci ... ;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-30, 23:01   #42
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Jestesmy ze soba 2 lata i 7 miesiecy.
On wie ze jestem bardzo wybuchowa i ze sama mam jezyk nie od parady dlatego tez nie boi sie uzywac przy mnie takich uwag.wiem ze mowi to specjalnie zebym czula sie zadowlona ze mowie prawde.
2 lata i 7 miesięcy to nic w porównaniu z tym, że mogłabyś się z nim męczyć całe życie. Tak - męczyć - bo chyba do przyjemnych takie sytuacje się nie zaliczają?
Nie rozumiem, dlaczego niby miałabyś być zadowolona, że mówi prawdę? Ten chłopak zwyczajnie robi Ci na złość... :| I widać, że sprawia mu to ogromną satysfakcję. Nie wyobrażam sobie, żeby mój chłopak, osoba, która darzy mnie szacunkiem i miłością, cieszyła się z tego gdy się denerwuję...

Cytat:
Ale ja naprawde czuje sie zle myslac ze on ma mnie poprostu gdzies. Nie wiem czy na serio tak jest czy specjalnie tak mowi zeby mnie draznic i sobie ze mnie kpic.
Powtórzę się - kocha i kpi? Kompletnie nie rozumiem Twojego chłopaka; jest dziecinny. Zamiast wytłumaczyć Ci wszystko na spokojnie, zamiast zwyczajnie porozmawiać - woli w taki, ordynarny wręcz, sposób grać Ci na nosie? Sprawia mu to przyjemność.

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Wciąż zakładacie, że chłopak zdradza Misię. Ale co jeśli jest niewinny? Wtedy może naprawdę się wkurzył, że go podejrzewasz i dlatego takim zobojętnieniem próbuje Cię atakować. Inna sprawa, że całe to jego zachowanie wobec Ciebie to dziecinada.Ale facetów ciężko zrozumieć...Kurczę, no co by nie było to faktycznie dość niepokojące to wszystko. trzymaj się ciepło
Wkurzył czy nie wkurzył - nawet w nerwach powinien uważać na to co i w jaki sposób mówi. Osobiście, gdyby mój chłopak powiedział do mnie cokolwiek w taki sposób, nie miałby już czego u mnie szukać.
Ok, jest nerwowy? Ale jest też dorosły. Niech ponosi konsekwencje tego, co mówi.

Cytat:
Napisane przez ainoh7 Pokaż wiadomość
a ja zadałam sobie troche trudu i przeczytałam wszystkie watki założone przez misie na temat jej chłopaka. imówie jedno:
tu juz nie ma czego roztrzasac. uciekaj dziewczyno od niego gdzie pieprz rośnie...
dokładnie.
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 23:35   #43
antoinettee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
2 lata i 7 miesięcy to nic w porównaniu z tym, że mogłabyś się z nim męczyć całe życie. Tak - męczyć - bo chyba do przyjemnych takie sytuacje się nie zaliczają?
Nie rozumiem, dlaczego niby miałabyś być zadowolona, że mówi prawdę? Ten chłopak zwyczajnie robi Ci na złość... :| I widać, że sprawia mu to ogromną satysfakcję. Nie wyobrażam sobie, żeby mój chłopak, osoba, która darzy mnie szacunkiem i miłością, cieszyła się z tego gdy się denerwuję...

Powtórzę się - kocha i kpi? Kompletnie nie rozumiem Twojego chłopaka; jest dziecinny. Zamiast wytłumaczyć Ci wszystko na spokojnie, zamiast zwyczajnie porozmawiać - woli w taki, ordynarny wręcz, sposób grać Ci na nosie? Sprawia mu to przyjemność.

Wkurzył czy nie wkurzył - nawet w nerwach powinien uważać na to co i w jaki sposób mówi. Osobiście, gdyby mój chłopak powiedział do mnie cokolwiek w taki sposób, nie miałby już czego u mnie szukać.
Ok, jest nerwowy? Ale jest też dorosły. Niech ponosi konsekwencje tego, co mówi.

dokładnie.
Mądrze piszesz Mam nadzieję, że autorka wątku się nas posłucha Dobranoc
Stary 2007-08-31, 10:44   #44
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Idąc tym samym torem co Ainoh, również zajrzałam w inne wątki dotyczące Twojego chłopaka. Doskonale pamiętam wątek z Sylwestrem w Krakowie i z rozmową na temat "wymiany". Ciągle cos nie tak w tym Waszym związku. Ty chyba w ogóle nie jesteś szczęśliwa. I jesteś świadoma tego, że on traktuje Cię... będę delikatna... traktuje Cię nieodpowiednio. My nie mamy prawa mówić Ci "zerwij z nim", ale możemy zasugerować Ci, poważne zastanowienie się nad Waszym związkiem.Pomyśl jakie są Twoje oczekiwania i przeprowadź sama ze sobą szczerą rozmowę...
Stary 2007-08-31, 10:52   #45
Izaluka
BAN stały

No właśnie... stale jest coś nie tak.
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 12:55   #46
beticzka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
nic nie rob,
nie odzywaj sie do niego

'ignorancja najlepsza forma zemsty...'
wiem z autopsji.
Popieram !! u mnie też zadziałało

Jak czytam Twoje wypowiedzi, to wydaje mi się, że barmanka wpadła mu w oko. Myślę, że nawet się całowali - skoro sam to powiedział. Pomyślał, że fajnie tak poflirtować bez zobowiązań (przecież dziewczyna na mnie czeka) ale Ty zauważyłaś zmianę w jego zachowaniu. No i wtedy dla niego zaczęły się schody, bo wypytywałaś, chciałaś z nim jechać, zaczęłaś "węszyć". Najpierw szedł w zaparte i przyjął formę obrony - "olewka". Postawa kozaka, co mu nic nie zaszkodzi i ma wszystko gdzieś... zauważył, że jednak potraktowałaś sprawę na serio i teraz będzie próbował odkręcać, kręcić że niby on wcale nie tak jak zrobił ble ble ble.
Teraz ruch należy do niego, ja bym mu kazała się teraz pomęczyć i niech prostuje to co sam zagmatwał... Sam powinien przyjść i dążyć do rozmowy w 4 oczy. Rozmowa przez telefon, smsy czy na gadka na gg to nie to samo co szczera rozmowa. Poczekaj jeszcze trochę, widać, że sam się łamie. Jak mu się zapaliło za tyłkiem (zaczęłaś go olewać) to zrozumiał, że coś jednak jest nie tak. Sama zobaczysz jak sprawy się potoczą.

Miłość mi wszystko wyjaśniła,
Miłość wszystko rozwiązała -
dlatego uwielbiam tę Miłość,
gdziekolwiek by przebywała...
Jan Paweł II (Karol Wojtyła)

17.12.2001 Razem
17.12.2006 Zaręczyny
17.07.2011 Najszczęśliwszy Dzień
beticzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 14:05   #47
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Następna co odświeża przedpotopowe wątki. Może powinno pisać w regulaminie, żeby czytać daty postów?
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości