|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Codziennie nowości! Selektywne marki! Oddam duuuużo za coś czego szukam ! Zapra
4. Loreal błyszczyk Glam Shine Crystals / z tym serduszkowym aplikatorem / kolor 303 Topaz Strass . Niewiele używany.-mazniesz mi go na dloni i zrobisz zdjecie?
2 Inglot Matrix 318 zimny ciemny brąz ze srebrną poświatą ubytek20% 3. Astor cień ciemno szary z opalizującą złotą iskierką / bardzo ciekawy efekt / ubytek 5% . W opakowaniu zastępczym po cieniu Estee Lauder bo dostałam go w sklepie z próbnika w torebeczce. 5. Biosilk płynny jedwab mały flakonik / chyba 7 ml niewiem dokładnie bo nie napisali / ubytek ok. 3% - 10. Cień Manhattan nr115 - prawie czarny ze srebrnymi mikrodrobinkami. Spory. Ma wyżłobiony dołek , bo malowałam się nim na mokro pedzelkiem. Ubytek 20 % 3. Vichy Lipidiose Nutri Sun 200 ml balsam brązująco rozświetlający- raz użyty. Nie trzeba reklamować. 1. Sezonowa rewelacja !!!Chanel Brillant Lumiere Fluorescent Lip Shine nr 66 - Pink Fluo pełnowymiarowy produkt nie tester / 5.5 g / Rewelacyjny na imprezki w światlach ultrafioletowych. Ubytek minimalny , użylam go raz.-tez prosilabym o jakiej zdjecie jestem zainteresowana
|
#32 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Codziennie nowości! Selektywne marki! Oddam duuuużo za coś czego szukam ! Zapra
w sumie to najpierw poprosze o zdjecia wszystkich cieni i blyszczykow z podpisami
bo tak to ciezko wybrac
|
#34 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a tak prawdę powiedziawszy muszę czekać na łaske mojego brata bo to on mi wkleja wszystkie zdjecia. A jak to z młodszymi braćmi ....... różnie to bywa. Najpóżniej w poniedziałek. Popatrz dokładnie na fotki wklejone do każdej dokładki w moim wątku. Każde zdjecie po kliknieciu powieksza się i raczej dokładnie widać kolory kosmetyków.
|
|
|
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
zainteresowalo mnie:
Loreal błyszczyk Glam Shine Crystals / z tym serduszkowym aplikatorem / kolor 303 Topaz Strass . Niewiele używany. 6. Tester pomadki Loreal nr 865 kolor cielisty beż ze złotą poświatą. Ubytek 35% 17. Rimmel Volume Flash czarny tusz . Mokry prawie cały. Może dwa razy użyty. Bourjois świetlisty delikatny perłowy róż z serii wypiekanych.W opakowaniu zastepczym .Pełnowymiarowy. Ubytek około 5 %. . Vichy Lipidiose Nutri Sun 200 ml balsam brązująco rozświetlający- raz użyty. Nie trzeba reklamować. zapraszam do siebie |
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
Bzuz ale zawrót głowy . Ile tego masz !!!!!Ale nic mi się nie przyda właściwie szukam tylko tego co wypisane w moim wątku , no chyba że jakieś zabójcze perfumy !!!!!
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
3. Vichy Lipidiose Nutri Sun 200 ml balsam brązująco rozświetlający- raz użyty. Nie trzeba reklamować.
najbardziej mi zalezy na tym
|
#39 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
1. Woda toaletowa Tre Colori - różowa z 50 ml zostało 45 ml
. I wody toaletowe każda po 100 ml z ubytkiem widocznym na fotce - L' Ange Bleu - odp.Angel - Ivy Women - odp. Lempickiej - Jilsa - bez koreczka - odp.Jill Sander 5. Woda toaletowa Scarf Taormina 50 ml / z Dusseldorfu / piękna seledynowa buteleczka a zapach taki ostrzejszy z pieprzem. Ubytek 5% Cos z tego?? 1. Clinique Happy Heart - oryginalny - z 50 ml zostało ok.30 |
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
Julitko oprócz clinique happy heart wybieraj co Ci sie podoba . Myślę ,że wymiana puder - woda będzie uczciwa.
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
oto mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=174844 U cienie interesują mnie te kosmetyki: Clinique Happy Heart - oryginalny - z 50 ml zostało ok.30 Vichy Lipidiose Nutri Sun 200 ml balsam brązująco rozświetlający- raz użyty Unikat !!! Ralph Lauren Romance Sensual Notes woda toaletowa ze 100 ml zostało 80 |
|
|
|
#44 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
Tak mam jeszcze te rzeczy, oki ja sobie przejrze dokladnie te perfumiki, moze masz link z opisem? wole slodkie i kwiatowe perfumiki
, i jescze dzis ci napisze na ktore sie zdecydowalam. Pozdrawiam. |
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
interesują mnie podkłady Loreala, jak możesz to zajrzyj do mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196585 |
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za:
1. VICHY Aera Teint - kolor 35 sand zostało pół flakonu / 15 z 30 ml / 5. Biosilk płynny jedwab mały flakonik / chyba 7 ml niewiem dokładnie bo nie napisali / ubytek ok. 3% 17. Rimmel Volume Flash czarny tusz . Mokry prawie cały. Może dwa razy użyty. 11. Loreal Matte Cashmere nr 21 sable sand pół tubki kaszmirowo welwetowego podkladu .15 z 30 ml 12. Loreal Indefectible kolor nr 300 ambre do opalonej buzi. Dlugotrwały ,pozostający na skórze w niezmienionej świezej formie bez efektu maski.Tuszuje niedoskonałości. Z 30 ml zostało 25. Szklany pojemnik z dozownikiem. Przywieziony z Niemiec. |
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
CONNIE zajrzyj za godzinkę do mojego wątku ciuszkowego . Zaraz go zredaguje i wszystkie opisy i wymiary tam podam.bardzo Cię przepraszam , ze tak długo nie odpisywałam . Z Twoich kosmetyków podaoba mi się pder Shiseido i BeYu.
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
ANETAK , LENCIA20 przykro mi ale nic mnie nie skusiło.
|
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
Julito 21 Na fotce z perfumkami dokładnie widać ile ch zostało.Ale napiszę Ci jeszcze raz Tree Colori 45/50 słodki , kwiatowy
L'Ange Bleu 80/100 - odp.Angela IVY Women 90/100 - chyba podchodzi pod Lempicką Ilsa 98/100 - Jil Sander - rześki kwiatowy Purple 80/100 - podchodzący pod Pure Poison Diora Scarf Taormina 45/50 - zapach podchodzi pod Madness Choparda. Mozesz sobie wybrać dwie z tych wód jeśli dasz mi puder z brokatem , balsam Ziaji 100% Pielęgnacji rozświetlająco ujędrniający ale tylko i wyłącznie ten / czerwona butla/ odżywki do włosów z farb Loreala / ile ich masz ? / brokat do ciała Luminele YR / Ile go zostało ? / Bronzer w kulce Oriflame / Ile go jest ? / A jeśli mogę Ci zasugerować to mnie najbardziej podoba się zapach wody Ivy Woman i Tre Colori ale oczywiście wybór należy do Ciebie. |
|
|
|
#52 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#53 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
HEJ!
Znajdziesz coś za: 1. VICHY Aera Teint - kolor 35 sand zostało pół flakonu / 15 z 30 ml /
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
- Rimmel Volume Flash czarny tusz . Mokry prawie cały. Może dwa razy użyty.
- Woda toaletowa Yves Rocher Ode a l'amour z niespodzianką bo dolałam do niej kilkanaście kropli perfum / nie edt / Clasique JP Gaultiera. Wyszedł suuuper zapach , niezwykle seksowny i trwały ! Z 20 ml zostało 13 ml. coś u mnie?
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Lip Shine nr 66 - Pink Fluo i Happy Heart? Odpisz u mnie.
|
|
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 

bo tak to ciezko wybrac