![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: perfumy, kosmetyki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Niestety nie mam już L'OR ale mam L'INSTANT DE GUERLAIN-może on cię zainteresuje??
Link w podpisie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Gucci brązowe?
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
A wiesz, nad wymianą L'Artisana na Gucci musiałabym się chwilę zastanowić, ale nie powiedziałabym kategorycznie "nie"
![]()
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pridum. No więc wygląda to z mojej strony tak, że generalnie wymieniam dużo w ciemno i na pewno będę to robić w dalszym ciągu, tylko postanowiłam trochę powściągnąć swoje rozszalenie. Ostanio miałam sporo nietrafionych strzało, poczytałam o L`artisanie na KFC i pomyslałam, że L`artisan owszem klasa, ale chyba jednak w ciemno się nie zdecyduję, bo myślę, że to nie będzie zbtyt rozważnie. ![]() Serdeczności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz libertine mam chwilowo w rezerwie.Gdyby co , to jeszcze zapukam do Twojego wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
A no widzisz , ja myślałam że chcesz się jeszcze zastanowić . W takim razie czekam na wiadomość w moim wątku. Pozdrawiam .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Może za słonika Euphoria Blossom 30mlz maluśkim ubytkiem,kartonikiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Napisz jak wypadną testy.To jego najnowszy zapach,podobny do Euphorii ale z czymś odrobine świeższym.Opis jest na kwc.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Zajrzałam
Podoba mi się u Ciebie: 2.Libertine ok. 20-22 ml/30ml-rezerwacja 4.Kenzo jungle elaphant ok.35/50ml chociaż dzisiaj powąchałam też to: 5.Amarige (klasyczne) ok.65/100ml i też mi się bardzo spodobały ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-09-22 o 18:44 Powód: dopisałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
A Nina Ricci Nina(czerwone jabłuszko)30ml z malutkim ubytkiem?
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-09-22 o 04:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Może Black Casmir Donny Karan?Trochę mniej jak 40ml,bez kartonika
Lub Mitsouko 30ml ale dopiero do mnie leci od Aldix. Jeśli też nie to już więcej nie będę zawracała Ci głowy. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-09-24 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
napisałam do Ciebie maila przed przeczytaniem tego posta. Zaczęłam różne rozmowy na temat słonia i w obecnym momencie najchętniej odwołałabym rozpoczete rokowania i wzięła black cashmere, bo akurat ten zapach bardzo mi leży. Pisałaś wczoraj, ja przeczytałam dopiero teraz i jest mi przykro, że tak wyszło. Wczoraj wpadłam na parę chwil i mi umknęły najwyraźniej niektóre zapiski. Czekam jeszcze na różne odpowiedzi, ale najchętniej to byłoby BC ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Więc jak będzie słonik aktualny to oddam BC za niego.BC nie ma kartonika,mam ją z wymianki od Iza94.Buteleczka jest zupełnie nieprzezroczysta,Iza pisała ,że jest jej około 40ml a ja zużyłam około 2ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.