![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje biżuteryjne początki.
Pierwsza tura:
1, 2 - kompletnie nie mój styl, choć wyglądają fajnie. W drugiej mi się kolorki podobają. 3 - ua, niezłe, ale kolory mi się wydają być MOCNO przekłamane... 4 - fajne i urocze ![]() 5 - hmmm, takie zwykłe 6 - sympatyczny, sympatyczny (tylko te loopy...) Druga tura: 1 - całkiem fajna. Niezły pomysł na sieczkę. 2 - oj, zupełnie mi się nie podoba, że te przekładki sie tak przesuwają ![]() 3 - słodkie ![]() 4 - ekstra. Starannie owinięta, w delikatnych barwach... Ja bym tak nie umiała. 5 - hmmm, "nie czuję" jej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma czegos takiego jak kwarc mszysty. to akurat nawet nie jest kwar naturalny, choć wiele sklepów go jako minerał sprzedaje. jest to szkło, nazywane kwarcem blueberry ew. jagodowym i nie ma czegoś takiego jak agat różowy. fotka jest kiepska dość, ale wnioskuję, że to rubinowy agat koronkowy. nie to że jestem wredna, ale warto wiedziec co ma się w ręku, a jak się nie jest pewnym, to nie wprowadzać innych w błąd. polecam wątek "pogadajmy o kamieniach" i przeglądnięcie działu z minerałami w FireMountain - amerykańcy wszystko kompetetnie opisują, bo jeśli wprowadzą klienta w błąd, to czeka ich kara. u nas piszą co im się podoba, co nas, robiące, moim zdaniem nie zwalnia z obowiązku dowiadywania się...
![]() |
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A dopiero co dzisiaj czytałam, że nie polecacie tego sklepu. Co do tego agatu, to rzeczywiście kupiłam agat rubinowy koronkowy, a teraz przekręciłam jego nazwę. I dziękuję bardzo Darkling za zwrócenie uwagi ![]() Laszka, Atallayah, Lee_monko ciesze się, że podobają się niektóre z moich prac. Tsu, dziękuję za bardzo fajne wypunktowanie. Broszka jest rzeczywiście bardzo delikatna i subtelna, ale niestety mam problem z zapięciem, przez nie brzydko odstaje. Muszę poszukać innego rodzaju zapięć. A co do ostatniej bransoletki, podoba mi się chyba najbardziej, z tym, że drut jest chyba zbyt jasny. Pozdrawiam i zachęcam do komentowania. Makneta |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
huuuu, to Qunszt pojechał :/ no, ale ich profesjonalizm jest dość... powszechnie znany
przejrzyj sobie TU: FMG, będziesz wiedziała jak się c nazywa i czy naturalne czy nie. pomaga ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
To ja polecę postami:
- w #1: pierwsze najładniejsze kolorystycznie i nie przerysowane. Drugie mają za dużo i szkło poprękane i dużo przekładek i kolorowy, wymyślny koralik... za dużo jak dla mnie, chociaż bardziej mi się podobają od trzecich ![]() - w #13: najładniejsze są: bordowe i czwarte, niebieskie ![]() - w #20: obie bransoletki (pochwal koniecznie synka! ta jego podoba mi się bardziej ![]() ![]() ![]() - w #23: ametystowe grona i broszka - najciekawsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Niektore prace naprawd bardzo ciekawe
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Naila, dziękuję bardzo - gronka ametystowe to moje ulubione kolczyki, a broszka spodobała się przyjaciółce, tylko muszę wymienić zapięcie.
Cytat:
Przez sobotę zrobiłam kilka par kolczyków, nic szczególnego, niestety. I zdjęcia nie bardzo, wiem, wiem. Miotełki to była próba z linką i zdecydowanie takim kolczykom mówię NIE |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsze są słodkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię takie, jak 2, 4 i 5
![]() A nie dałoby się większych trochę tych zdjęć, żeby więcej było widać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Biedronko, dziękuję.
Cytat:
![]() Postaram się następnym razem wstawić większe zdjęcia. A jakiej wielkości w pikselach zwykle ty wstawiasz swoje zdjęcia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Wszystkie bardzo ładne, ale najładniejsze 4 i 5
![]()
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5550194
i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5550194 bardzo udane ![]()
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
4 i 5 bardzo ładne
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Ashley, Laszka, Karola,
![]() Widzę, że gronka są najpopularniejsze. Nailo tobie też dziękuję i postaram się dostosować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładna biżu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Color_flower
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
1 - ciekawy pomysł i ładna kolorystyka
![]() 2 - prościutkie... nawet "za" bardzo... 3 - no, nie wyszły Ci, racja... 4 - śliczne ![]() 5 - też bardzo ładne 6 - nie czuję ich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Tsu, dziękuję za uwagi.
Rzeczywiście te ostatnie mi też nie do końca pasują. Ostatnio podobaja mi się głównie takie kolorki - delikatne fiolety, róże i czerń dla ożywienia. Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Dawno mnie tutaj nie było, nie wiele czasu na zabawę z biżuterią, więc tylko kilka skromnych par kolczyków:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
1. grubo nie w moim stylu, lecz ładne
![]() 2. oj oj oj ![]() 3. jestem na tak ![]() 4. fajne, ale te bigle takie gołe :P 5. śliccznnnee!! *-* 6. j.w. ![]() Piękny rzut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze najładniejsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Mi się najbardziej spodobały perłowe gronka
![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
3, 4 i 6 są fajniutkie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Wszystkie poza piątymi , bardzo mi się podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Misia, Naila, Gaggatka, Peggy_blue, A_qq, Sharre serdecznie wam dziękuję za miłe słowa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie to pierwsze. Coś widzę korala dużo u Ciebie
![]() Trzecie wyglądają sympatycznie.
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Ashley, dzięki.
A rzeczywiście koralem mi obrodziło i mam go już troszkę dość. Ponieważ mam niewiele czasu na dłubanie, to często od zakupu do wykonia mija wiele tygodni i często to co zaplanowałam już mi się nie podoba, nie realizuję tego. Dzisaj kilka prac właśnie z korala i z onyksem. 1. Naszyjnik dla mojej mamy - linka jubilerska, przekładki posrebrzene i koral. 2. Bransoletka dla przyjaciółki - onyks w roli głównej. Pierwszy raz używałam srebrnego drutu. 3. Kolczyki do kompletu. 4. Pierwsza wrapowa zawieszka - też z onyksem - drut posrebrzany. Ponieważ to pierwsza to mi się podoba. Ale jestem skromna ![]() 5. Kolczyki - onyks i krakle oraz przekładki posrebrzane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.