![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder, Clinique, Max Factor, Nuxe, Bourjois, Sephora - czyli madziarrkow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Estee Lauder, Clinique, Max Factor, Nuxe, Bourjois, Sephora - czyli madziarrkow
Madziarra, ogólnie wszytko mi pasuje, ale daj mi czas do jutra na zastanowienie się - po kilku nietrafionych wymiankach postanowiłam zrezygnować z targowiska ale na te cienie BS od dawna już choruję, i te dobre opinie na KWC...
Także przemyślę i jutro koło południa dam Ci odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
chętnie dorzucę próbke Vichy dermablend nude, dośc jasny odcień, a czy spodobałoby ci siejeszcze cos u mnie, np jakies kolczyki, bo ja byłabym jeszcze zainteresowana błyszczykiem w tubce loreala, czy mogłabyś coś o nim napisac, czy jest bezbarwny, z drobinkami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Raczej nic więcej nie znalazłam, a nie opłaca mi się oddawać maskary za ten błyszczyk.
![]() |
#36 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Błyszczyk jest perłowy, z mikro drobinkami Niestety nie ![]() Cytat:
A czy za maskę Bielendy by Ci odpowiadało ? Pozdrawiam! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Za maskę jak najbardziej - wydaje mi się, że to byłoby okey. Co Ty na to?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za
paletke cieni h rubinstein i miniaturke hypnose ![]()
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakbyś widziałą naszą wymianę ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
a czy balsam nuxe jest juz wymieniony?
masz cos jeszcze poza watkiem ![]()
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Magda,
Co prawda jeszcze jest dziś a nie jutro, ale zdecydowałam się na wymiankę ![]() Moge jutro wszytko wysłać, paczką priorytetowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kosmetyków poza wątkiem to mam niewiele , a co ew. by Cię interesowało ? I jak byś widziałą naszą wymianę? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie a co masz poza watkiem?
interesuja mnie jakies zapachy no i w zasadzie to nie wiem. to co mi wpadnie w oko. a co do naszej wymianki. chce sobie cos dobrac by wyrownac tak aby obu stronom sie oplacalo ![]()
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
19. Bourjois Suivez Mon Regard - sypki cień do powiek. Tester (bez tzw. górnej części). Odcień 14 CHocolat Dore. Ubytek max. 20 %
20. Bourjois Suivez Mon Regard - sypki cień do powiek. Tester (bez tzw, górnej części. Odcień niestety zdrapał się, jednak jest to typowy , błyszczący złoty. ![]() ojej jak ja ich poszukuje ![]()
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj wysłałam paczuszkę, mam nadzieję że jutro już będzie
![]() pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Hypnose Lancome - miniatura 5 ml. Ubytek widoczny na zdjęciu
moze cos u mnie?
![]() |
#48 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam! Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj bedzie dokladka.wybieram kosmetyki i ciuszki
![]()
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
3. Hypnose Lancome - miniatura 5 ml. Ubytek widoczny na zdjęciu 6. Lancome Juicy Tubes - błyszczyk do ust w tubce. Mini wersja 7 ml. Ubytek ok. 50 %. Odcień limitowany Menthe (z efektem chłodzącym) 10. L'oreal Pastel Repair - delikatnie koloryzujący balsam do ust w tubce. Odcień 05 Apricot Pearl , 12 ml. Nieużywany. 15. Sephora Poudre Compacte - puder do twarzy rozświetlający, odcień rose / pink. Pojemność 11g, użyty kilka razy (ubytek praktycznie niewidoczny) 16. Inglot Funny - błyszczyk do ust w tubce. Odcień 18, pojemność 8 ml. Użyty kilka razy (ok. 5) 17. Inglot Funny - błyszczyk do ust w tubce. Odcień 17, pojemność 8 ml. Użyty kilka razy (ok. 5) 18. Bourjois Eyeshadow - cień po powiek. Odcień 15 Rose Peau (z tegorocznej wiosennej kolekcji) Użyty raz , 1,5 g. ? pozdrawiam ![]()
![]() |
#51 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
madziaro, czy zostajemy wiec przy naszej wymianie, tusz diorshow na cien clinicque plus jakas dorzutka próbki perfum z mojej strony?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam-dokladki gotowe moze cos wybierzesz za cienie
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Tak, to ten od Nivei. Był użyty maxymalnie 2-4 razy. W wątku mam jeszcze peeling rozmarynowo-miętowy, moze by Cie zainteresował, poza wątkiem malinowy balsam do ciała Yves Rocher (ok. 60% z 400ml), balsam Aquoliny krem karmelowy (250ml, użyty 3 razy), bitą śmietanę do ciała (balsam) wanilia - karmel Dessert Treats by Jessica Simpson (ok. połowa została)
może coś Cie zainteresuje ![]()
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
prosze poszukaj czegos chociaz za ten jasniejszy bourjois
![]()
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
10. L'oreal Pastel Repair - delikatnie koloryzujący balsam do ust w tubce. Odcień 05 Apricot Pearl , 12 ml. Nieużywany.
18. Bourjois Eyeshadow - cień po powiek. Odcień 15 Rose Peau (z tegorocznej wiosennej kolekcji) Użyty raz , 1,5 g. Znajdziesz coś za to? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188250 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam! ![]() Cytat:
Niestety nic nie znalazłam ![]() Niestety nic ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
10. L'oreal Pastel Repair - delikatnie koloryzujący balsam do ust w tubce. Odcień 05 Apricot Pearl , 12 ml. Nieużywany.
15. Sephora Poudre Compacte - puder do twarzy rozświetlający, odcień rose / pink. Pojemność 11g, użyty kilka razy (ubytek praktycznie niewidoczny) 18. Bourjois Eyeshadow - cień po powiek. Odcień 15 Rose Peau (z tegorocznej wiosennej kolekcji) Użyty raz , 1,5 g 16. Inglot Funny - błyszczyk do ust w tubce. Odcień 18, pojemność 8 ml. Użyty kilka razy (ok. 5) 17. Inglot Funny - błyszczyk do ust w tubce. Odcień 17, pojemność 8 ml. Użyty kilka razy (ok. 5) najbardziej interesuje mnie to, jednak nie wiem co mogłabyś oddać za Niveę.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.