![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak mu powiedzieć, że czas na zmianę garderoby?
Skąd ja znam ten problem...
![]() Dla mnie wszystko musi być dopasowane/współgrać ze sobą. Mój TŻ natomiast ma swój własny styl, który niekoniecznie zawsze mi się podoba. Nie znaczy to, że TŻ ubiera się fatalnie, czasem po prostu ubierze coś co w ogóle do siebie nie pasuje, nie mówiąc już o tym, że ubiera się niestosownie do swojego wieku. Czasem się zastanawiam np. jak umówimy się gdzieś na randkę ( ja ubiorę się elegancko) czy TŻ nie założy szerokich spodni i kaszkietu. Wiem, wiem "nie szata zdobi człowieka", ale jestem zdania, ze w pewnym wieku wypadałoby pomysleć czasem co sie zakłada na grzbiet na daną okazję... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Hmmm ja nie mialam nigdy takie problemu moj byly TZ ubieral sie swietnie i praktycznie bylo nie wiele ubran z jego szafy ktore mi sie nie podobaly.. i oczywiscie mu o tym mowilam i jak ze mna wychodzil to ich nie ubieral zeby mnie nie denerwowac
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Też miewałam problemy z ubiorem TŻ-ta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ gust ma niezły, chociaż strasznie to wybredne i jak sobie ubzdura że coś wygląda np "gejowato" (łagodna wersja) to za nic go nie przekonasz
![]() Ale potrafi łączyć nieźle ubrania ![]() Tylko ciężko go przekonać, że powinien więcej wagi przywiązywać do stroju. Niestety podejrzewam, ze rano ubiera to co jest pod ręką ![]() ![]()
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zauważyłam podpis, tak, lubię kiedy jakaś pani chce być inteligentna i używa słów, które jakby tak nie do końca tentego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście nie pali, bo to byłoby już zbyt wiele ![]() ja już czasem powoli tracę nadzieję... ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
ja też miałam z moim TŻ problem, z ciuchami...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Tez mam podobny "problem" z facetem, a w zasadzie to powazniejszy. Moj Tygrysek, oprocz tego ze fatalnie sie ubiera, to jeszcze chodzi przygarbiony, kolyszac sie przy tym.
O ile jeszcze kwestia ubioru jest do przelkniecia, z uwagi na to, ze idac do sklepu ja zwykle podpowiadam mu w czym dobrze wyglada, a on godzi sie na to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, to jest chyba problem większości facetów, bo mój TŻ też nie bardzo potrafi się ubrać. Tzn. w miarę pasujące do niego rzeczy nosi, ale wszystko szare i beżowew, ewentualnie brązowe lub granatowe, no szlag mnie trafia! A, że się nzam na tym i owym to próbuję mu przemycać kolory do szafy, na zakupy od zawsze chodzimy razem, więc zawsze coś staram się przemycić. Cudownie wygląda np. w czerwieni, ale twierdzi, że nie bedzie jej nosił, bo wygląda jak gej
![]() Myślę jednak, że i z tym sobie poradzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
najlepiej iśc po prostu na zakupy i namowic go na rzeczy ktore nam sie podobaja
![]() a tak na marginesie dziewczyny to co znaczy skrót TZ albo TŻ nie wiem jak sie pisze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
hmmm zauważyłam ze czesto popjawia sie mityczny "gej".... skad ja to znam
![]()
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mam chłopaka, więc nie mam żadnych problemów ![]() Tak jak pisały dziewczyny, myślę, że najlepszym sposobem na zmienienie garderoby faceta jest chodzenie z nim na zakupy i sugerowanie, że w tym i tym wyglądałby super. Wysłać do przebieralni, żeby się pooglądał w danym ciuszku... Na mnie by to podziałało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.