![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fajnie byloby miec przyjaciolki na Wizazu
ja poznalam naprawde swietne osoby na wizazu
i dwie z nich to bliskie dla mnie przyjaciolki ![]() oczywiscie spotykamy sie w realu ![]()
"Hello, I'm Edward Cullen" ![]() Edytowane przez Afra86 Czas edycji: 2007-09-12 o 18:48 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Atka czuje sie wyrozniona ze bylam 2ga osoba ktora masz na gg z nas ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Taverney ciesze sie, ze ktos lubi czytac moje wypowiedzi bo czasami mam wrazenie ze moje zdania bez ładu i składu draznia wiekszosc. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() że też ja nie wpadłam na taki pomysł ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
kurcze tylko jedna Wizazanka zostawila mi nr gg
![]() ![]() ![]() Piszecie zebym siedziala na forum przez okres kiedy nie bedzie mojego TZeta ale jakjuz wczesniej zaznaczylam nie mam w domku netu! Chyba faktycznie tylko jednak dokladnie przeczytala to co napisalam dokladnie ![]() pozdrowionka aha i nie chce nic na sile
![]() ![]() 24 maja o godz.3:05 z wagą 2900g 54cm długości przyszedł na świat NASZ Mikołajek ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/efafe35056.png http://www.suwaczek.pl/cache/f9ccc64e9c.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
A ja mam za to skromne :-D wrażenie, że wzbudzam niewąską ciekawość.
![]() PosDRrofIonNka ![]() ![]() ( ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() trwają zaawansowane działania operacyjne mające na celu rozpracowanie Twojej tożsamości i rozbicie układu na wizażu (Fresa niech też się ma na baczności ![]() i skończy się rumakowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc,co sie dziwisz ![]() ![]() Pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czuje się tu nie na miejscu ![]() Ale fajnie miec tu pare przyjaznych duszyczek. bandziorko, znajdziesz kogos fajnego, tylko poszukaj i ... dobrym sposobem jest zaznajamianie się bliższe przez PW. Lubisz tu kogos? Czujesz, że odbieracie na tych samych falach? Napisz do niej miłe PW
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yyyy,jaki układ ![]() O czymś nie wiem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na przykład mnie zastanawia czemu akurat "niewąską " ![]() ![]() ![]() _ _ _ _ _ No, to skoro nie masz internetu to i tak nie będziesz mogła rozmawiać na gg ![]() ![]() A wiesz... Telefon, to dość osobista sprawa. Ja nie mam oporów przed podaniem swojego numeru telefonu, ale muszę mieć jakąś pewność, którą zapewnia mi kontakt z drugą osobą, że nie mam się czego obawiać ![]() Są na wizażu osoby którym z miejsca bym nawet adres podała ![]() ![]() ![]() Po prostu chyba musisz poczekać, bo ciężko będzie Ci znaleźć przyjaźń w ten wyszukujący sposób. Mimo wszystko : Powodzenia ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
obywatelko, niech się tu obywatelka nie wypiera
żadne szlochy i płacze nas nie przekonają że czarne jest czarne a białe jest białe (i vice versa) ![]() nie uwłaczając ![]() Edytowane przez benito_mruffkolini Czas edycji: 2007-09-12 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Zaraz się okaże, że te wszystkie ileś tysięcy Wizażanek czuje się tutaj nieswojo
![]() ![]() Coś na wzór Filomatów czy innych Filaretów ![]() ![]() O! ![]()
![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Właściwie nie wyobrażam sobie jak mogłaby wyglądać internetowa przyjaźń.
Ale napewno jest miło sobie porozmawiać, jak musisz tak na szybko to leć do społeczności ![]() a jeżeli chodzi o mnie to czasami wymieniam z kimś wiadomości, ale po pierwsze też czuję się tu anonimowa (co właściwie nie jest takie złe ![]() ![]()
We are what we do and we do everything perfect Edytowane przez TheCuteOne Czas edycji: 2007-09-12 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Benito, wypisz wymaluj, wpasowałaś się w system.
![]() Tylko ten róż, wiesz, nie bardzo teges. ![]() Miło wiedzieć, że ''niewąską'' to jednak niezbyt wiele skromności. ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Bandziorka, to się po prostu nie da tak od razu zaprzyjaźnić. Ja miałam np. tak, że zaczęłam pisać jakieś pół roku po zalogowaniu się. Jakoś kompletnie nie mogłam się tu odnaleźć, a do tego miałam wrażenie, że wszyscy się tu znają itp.
I pamiętam, jak ni z tego, ni z owego dostałam od Niv_ życzenia na Boże Narodzenie. Byłam maksymalnie zaskoczona, bo zawsze uważałam, że nikt mnie tu nie rozpoznaje. A potem przyszły 3 wątki (do jednego mooocno się przyłożyłam ![]() ![]() ![]() Ufcio oczywiście, ze Cię znam i zauważam. Na dowód - ostatnio pisałaś w jednym wątku, że miałaś jak ja skojarzenie z "Nagim instynktem". A na kulturze jest Twój wątek o biografiach. ![]()
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
A wiecie co mi TZ poradzil jak mu powiedzialam, ze chcialabym znalezc przyjaciolke (zeby jej wyplakac zale na niego miedzy innymi)?
Powiedzial, zebym wlaczyla Google i poszukala.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
W ramach offtopu
![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Odwiedzaj, odwiedzaj
![]() Mam super materac z zakupów Tele Mango ![]() _ _ _ _ _ Lubię Was, Wy baby jedne przeokropne, przez które znowu się nie wyśpię ![]() ![]() (pokój zwierzeń ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
a to ja tez mam wizażanki aż 3 na gg
![]() Często też piszę PW A teraz Martini. przypomniała mi o życzeniach na święta i też byłam zdziwiona jak weszłam na wizaż i skrzynka zapełniona życzeniami, baaaaardzo mi się miło zrobiło i nie powiem...połechtało mnie to ![]() Ale powiem szczerze, że też mam czasem wrażenie, że są osoby, które trzymają sie razem i ignorują innych.No ale cóż....Pewnie mi powiecie, że się myle ![]()
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
bandziorka wiem co czujesz, sama kiedyś nie miałam do kogo ust otworzyć jak przeprowadziłam się do wielkiego miasta, wszystkie koleżanki zostały daleko, ale powoli to się zmienia
![]() ![]() ![]() Może znajdziemy jakieś wspólne tematy ![]()
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
A ja się mało udzielam, za to ciągle czytam
![]() ![]() I sądze, że wszystkie wizażanki to wspianiałe osoby ![]() Chociaż nie zakumplowałam sie z kimś jakos bliżej, ale myśle, że jeszcze wszystko przed mną ![]()
![]() |
#57 |
BAN stały
|
Witam Dziewczynki.
Wiecie co Wam powiem?Zawsze wydawalo mi sie,e najwazniejsza w zyciu jest milosc i znalezienie tej drugiej polowki.Teraz wiem,ze jednak miec prawadziwa przyjaciolke to skarb.Przekonalam sie o tym dopiero teraz,kiedy wszystkie moje kolezanki (juz nie moge o nich powiedziec przyjaciolki,chyba nigdy nim nie byly ![]() Mam kochajacego TŻta,ale pewnie wiekszosc z Was kochane wie jak to jest.Chlopakowi nie zawsze mozna sie wyzalic,wyplakac.On tak nie doradzi jak prawdziwa kumpela.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Moje poczatki na Wizazu byly bardzo niesmiale. Z zazdroscia czytalam watki, w ktorych dziewczyny cieszyly sie, kiedy ktoras z nich sie pokazala, pisaly drobnym druczkiem pod 'postami wlasciwymi' o wyslanych PW. Wtedy chyba bylabym gotowa szukac takiej znajomosci na sile. Niedlugo po tym pojawila sie Mafia Parowkowa, zalapalam sie na poczatki jej tworzenia i... jakos sie zzylam z Dziewczynami
![]() Adresy, telefony przyszly dopiero potem. Nie mialam oporow przed podaniem swoich danych, czuje sie tu dobrze (a i poczucie ignorancji czy nierozpoznawalnosci nie jest mi obce; nie dawniej niz dwa tygodnie temu przezylam szok, ze AgaBil wspomniala o mnie na watku podsumowujacym wizazowy rok). Wszystko przychodzi naturalnie, smsy, listy a nawet i telefony - wszystko to bylo u mnie przypadkiem, do jednej z Wizazanek przywiazalam sie baaardzo dzieki kanapce z ktora dzielilam sie moja kolezanka ![]() ![]() Tyle ode mnie.
![]() |
#60 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() no i nie dość, że różowy to potem ten pomarańcz, toć to kolor tych ciemniaków, taka gafa, teraz wódz zerwie ze mną kontakty ![]() tak dla usprawiedliwienia: jechałam wczoraj 10h w pociągu, przeczytałam Wprost, Politykę, Newsweeka i Przekrój - to dużo tłumaczy ![]() no i z tą niewąską to rzeczywiście przesadziłaś, po cóż to krygowanie się, wiadomo, że przepastną i ogromną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.