|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię Guerlain Meteorites Mythic 01
ewelinko,
meteoryty prawie nieaktualne bo dwie osoby sa nimi zainteresowane. zerknij do mojego watku szukam. moze cos masz? wydaje mi sie, ze poszukujemy podobnych rzeczy
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za lavertu?
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Krowko, niestety nic. Moze masz cos z mojej wish list?
pozdrawiam
Edytowane przez paprak Czas edycji: 2007-09-25 o 20:23 Powód: dodanie zdjec |
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
Pierre Rene Glamorous Powder Balls Pastel No 01, 19g; zdjecie DSC00083.
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety obie w rezerwacji, tylk ozapomnialam napisac
przykro mi a z ksiązek jakie jeszcze cięinteresują może cos poszukam
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
niestety z Twojej wish listy nic nie mam.
a moze jeszcze czegos szukasz ?zajrzyj tez do ciuszkowego (nowe platformy,peep toe,torby,rurki itp itd)
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
moge (z cięzkim sercem ale mogę) oddac, Monikę Szwaję "Dom na klifie" stan bdb- widac delikatne ślady użytkowania takie jak delikatnie pozagiana okładka w rogach
http://www.merlin.com.pl/frontend/br.../1,454049.html
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciuszki mnie kompletnie nie interesuja. Myslalam sama o watku ciuszkowym bo po kazdym sezonie wynosze na smietnik wiele rzeczy. Pomysle co z kosmetykow by mnie jeszcze interesowalo ![]() Madziorku, narazie podziekuje ale przypominaj sie bo lubie czytac
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
aha ten puder nie jest w oryginalnym opakowaniu
czy dalej chcesz dokonać wymiany?
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak
Mam nadzieje, ze opakowanie zastepcze jest szczelne i przetrwa podroz do mnie ![]() Zarezerwowalam Ci puder. Jesli wszystko ok to poprosze o adres na pw. Pozdrawiam
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
Znajdziesz coś za kasetkę givenchy?
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Interesuje mnie kilka rzeczy, moze cos u mnie znajdziesz?
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj,
Dziekuje za zainteresowanie. Mi wpadly w oko: REVLON SKINLIGHTS - Lumious silky powder - puder sypki rozświetlający, kolor: 01 Natural Light; 21,2g - zużycie: tylko kilka razy oraz LANCOME - BLUSH SUBTILE SHEER; róż, kolor: "sheer peach organza", delikatny, jasny brzoskwiniowy, nie pomarańczowy! (delicate oil-free powder blush), 4,0g, nowy, kupiony w Stanach, zużycie: niewielkie Czy moglabys wkleic zdjecia tych rzeczy albo podac linki gdzie mozna je obejrzec? ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
Jedno zdjęcie udało mi się załączyc - Lancome (ponizej watku w kolejnym poscie), natomiast z pozostałymi mam problem z rozmiarem zdjęć (moge Ci od reki wyslac mailem, jesli chcesz to podaj mi na Pw adres). Ten puder Revlon jest jasniutki, ma sliczne drobinki, pieknie pachnie (za zdjeciu moim pokazalam na dloni). U Ciebie podoba mi sie wiele rzeczy sa to: Pudry Shiseido (oba ale zwlaszcza kompakt), Diorskin, Givenchy, Bioderm. Rozumiem, że Lysaneli juz nie ma? nie mogę powieszyc Twoich zdjec, wiec też bym chciala dostac je na maila, jesli mogę
|
|
|
|
#60 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To moze i ty mi przeslesz zdjecia na email Njachetniej to przygarnelabym sypki roz i sypki puder ale oczywiscie mozemy rozmawiac o wszystkim Nie mowie nie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

Zrestza meteoryty to juz prawie przeszlosc