![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności- L'oreal,Oriflame,Bonne Bell,Victoria's Secret i inne
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;5332796]
Słoniku, właśnie nie odpisywałaś nic, więc myślałam, że zrezygnowałaś... Dostałam teraz propozycję wymiany i Glam Shine idzie w świat... ![]() Echh, no trudno ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Lady of Harley-Davidson
|
cos u mnie?
25.KALLOS- "Relax" -odżywka/balsam do włosów w spray'u bez spłukiwania. Pojemność 300 ml, zostało 2/3 26. ORIFLAME- nabłyszczający balsam do włosów. Pojemność 75 ml, zostało 2/3 opakowania. Data ważności 02.2008. 29. SEPHORA- woda toaletowa z linii "Sephora Girls" o zapachu karmelu (creme caramel), pojemność 10 ml, ubytek 2 ml (widoczny na zdjęciu). Woda ma jakby miodowy odcień, kupiłam ją na allegro jako zafoliowaną, nową i była taka od początku.
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
BARDZO interesuje mnie Dermacol (bardzo bym go chciała), i podobają mi się też cienie visions scorpio (jestem skorpionem, może to dlatego
![]()
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
niestety nie znalazłam nic u siebie z twojej wish listy, szkoda
![]()
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Witaj!
![]() Przeglądałam Twoją wish listę i na pewno dysponuję fajnymi somoopalaczami, np: 84. Garnier AMBRE SOLAIRE perfekt Brauner, samoopalacz 125ml Max 3 użycia, z wymiany, (krótko?) po terminie. Wypróbowany parę razy. http://www.perfectfresh.com/?pa=1270&ex=pa 85.MIXA CONFORT visage soin nourrissant, samoopalacz 50ml, raz wypróbowałam na czole. http://www.beaute-test.com/soin_nour...isage_mixa.php Zerknij proszę do mnie, może coś Cię zainteresuje ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
Za Garniera podziękuję odrazu, kiedyś go miałam, tylko w innym opakowaniu (takim zółtym)
![]() Czy ten drugi ma barwioną konsystencję? Jaki dał efekt na czole (mówiłaś, że wypróbowałaś ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;5389833]Za Garniera podziękuję odrazu, kiedyś go miałam, tylko w innym opakowaniu (takim zółtym)
![]() Czy ten drugi ma barwioną konsystencję? Jaki dał efekt na czole (mówiłaś, że wypróbowałaś ![]() ![]() ![]() pozdrawiam[/quote] Konsystencja delkatnego, jedwabnego kremu, nietłustego (mam mieszaną cerę więc odczułabym nawet na kawałku czoła przetłuszczenie i co ciekawe, gdyby wysuszał również bym odczuła ![]() Chcę go wymienić ponieważ zwyczajnie nie zdołam go zużyć. Karnację natomiast mam z natury bladą ![]() ![]() ![]() U Ciebie interesuje mnie coś z poniższych: 21. ORIFLAME- peeling z linii Optimals Comfort, do normalnej i suchej skóry (różowa seria). Użyty 2 razy (opakowanie od nowości nie było wypełnione po brzegi), pojemność 75ml, data ważności 09.2009 17. NIVEA Visage- krem pod oczy "Aqua Sensation". Pojemność 15 ml, ubytek ok 10%. Data ważności 05.2009. Oddaję, gdyż nabyłam 2 inne kremiki. 18. ORIFLAME- emulsja z witaminą C "Radiance Energy" z linii Optimals, do cery mieszanej i tłustej. Pojemność 75 ml, zużyte ok 10 ml. (emulsja nie była pełna!). data ważności 08.2009. Kartonik i ulotka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
[
17. NIVEA Visage- krem pod oczy "Aqua Sensation". Pojemność 15 ml, ubytek ok 10%. Data ważności 05.2009. Oddaję, gdyż nabyłam 2 inne kremiki. znajdź cos proszę za ten kremik http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Levante- jeśli krem, to ja podziękuję, od "zawsze" używam żelów, innych jakoś nie zniosę
![]() ![]() Dolare, Mcherub- niestety nic nie znalazłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;5396746]Levante- jeśli krem, to ja podziękuję, od "zawsze" używam żelów, innych jakoś nie zniosę
![]() ![]() Rozumiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Paul's girl
|
znajdziesz coś u mnie za
10. JOKO- sypki cień do powiek "Winter Glamour" w kolorze miedziano-złotym. Mam go z wizażu, sprawdziłam tylko odcień. Zostało 80%. Data ważności 04.2008 17. NIVEA Visage- krem pod oczy "Aqua Sensation". Pojemność 15 ml, ubytek ok 10%. Data ważności 05.2009. Oddaję, gdyż nabyłam 2 inne kremiki. 19. DOVE- krem z substancją samoopalającą "summer glow", ciemna karnacja. Pojemność 50 ml, użyłam go ok 4 razy, tylko na twarz. Posiadam kartonik. 29. SEPHORA- woda toaletowa z linii "Sephora Girls" o zapachu karmelu (creme caramel), pojemność 10 ml, ubytek 2 ml (widoczny na zdjęciu). Woda ma jakby miodowy odcień, kupiłam ją na allegro jako zafoliowaną, nową i była taka od początku. 45. MANHATTAN- "white dreams", woda toaletowa o zapachu waniliowo-kokosowym. Pojemność 10 ml, ubytek ok 1,5 ml. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
Istari- u Ciebie podobają mi się te 2 pozycje (jedna dla mamy
![]() Avon - Little Black Dress 50ml (brakuje ok 10ml) Yves Rocher - Noix de Coco EDT (50ml ze 100ml) - najchętniej za truskawkę YR Nie dobrałabyś za nie jeszcze czegoś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Paul's girl
|
wypatrzylam jeszcze
16. L'OREAL- krem "Nutribronze" z filtrem SPF15 (tubka). Pojemność 50 ml, użyty 3 razy. Nie widzę daty ważności (chyba 2010 r.), ale to nowość tego roku, zakupiony miesiąc temu. mam kartonik 12. MANHATTAN- lakier do french manicure nr 315 (mleczny), nowy. Data ważności 10.02.2009. 18. ORIFLAME- emulsja z witaminą C "Radiance Energy" z linii Optimals, do cery mieszanej i tłustej. Pojemność 75 ml, zużyte ok 10 ml. (emulsja nie była pełna!). data ważności 08.2009. Kartonik i ulotka. + to co wybralam,czyli 10, 17, 19, 29, 45. chętnie oddam Ci oba zapachy i dorzucę dezodorant LBD ![]() czy zgadzasz się na taką wymiankę? może interesuje Cię coś jeszcze z moich kosmetyków? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Istari- po zastanowieniu doszłam do wniosku, że wezmę jednak tylko dla mamy tę LBD
![]() ![]() ![]() PS. Próbka Recovera 103 już nieaktualna? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
A ja bym się skusiła na tą malutką sephorkę o dziwnym kolorze ;d
Co chciałabyś w zamian?
wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...19#post6536019 Komu, komu TAKĄ kieckę? ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242466 ............. grejfruty, ananasy & oliwki - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
Istari- ok, więc czekam
Emilaa8- u Ciebie podoba mi się tylko bluza, więc niestety ![]() EDIT: kurczę, nie wiem czemu, ale otwarły mi się tylko 4 zdjęcia i nie wiedziałam, że masz więcej rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
zajrzyj do mnie, zrobilam ogromna dokladke kolczyków i korali
podoba mi sie: 25.KALLOS- "Relax" -odżywka/balsam do włosów w spray'u bez spłukiwania. Pojemność 300 ml, zostało 2/3 29. SEPHORA- woda toaletowa z linii "Sephora Girls" o zapachu karmelu (creme caramel), pojemność 10 ml, ubytek 2 ml (widoczny na zdjęciu). Woda ma jakby miodowy odcień, kupiłam ją na allegro jako zafoliowaną, nową i była taka od początku. 45. MANHATTAN- "white dreams", woda toaletowa o zapachu waniliowo-kokosowym. Pojemność 10 ml, ubytek ok 1,5 ml.
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za :
SEPHORA- woda toaletowa z linii "Sephora Girls" VICTORIA'S SECRET- błyszczyk "beauty rush" BONNE BELL- smackers z aplikatorem "Snap", ?
![]() |
#58 |
Paul's girl
|
wybralam:
10. JOKO- sypki cień do powiek "Winter Glamour" 29. SEPHORA- woda toaletowa z linii "Sephora Girls" o zapachu karmelu 45. MANHATTAN- "white dreams", woda toaletowa o zapachu waniliowo-kokosowym 16. L'OREAL- krem "Nutribronze" z filtrem SPF15 (tubka). 18. ORIFLAME- emulsja z witaminą C "Radiance Energy" z linii Optimals, do cery mieszanej i tłustej czy może byc taka wymianka za moje LBD? ![]() czekam na odpowiedź ![]() Rimmel niestety wymieniony ![]() Edytowane przez istari Czas edycji: 2007-09-30 o 23:50 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
Hebe20- z czego zrobione są bigle? Podobają mi sie te rzeczy (wklejam zdjęcie)
Figg- Naomi Campbel Cat Deluxe At Night EDT- ok. pół z 30ml z pomponikiem, bez kartonika ale widzę, że jest w rezerwacji... Jakby nie wyszło, daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.