![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: utwory-piosenki o milosci
Ja na podkład kamerzyście dałam min. "Prócz ciebie nic" Kayah i Kiliański oraz Dany Glover "It is You (I haved loved)?" pochodzi ze Shreka. Pioseneczki są swietne, spokojne i jak najbardziej o miłości... jeśli chcesz mogę Ci je podesłać to sobie posłuchasz. Mi osobiście bardzo się podobają - 'dostałam' je od koleżanek z forum...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
No to może ja też dodam swoje trzy grosze
![]() Krawczyk - Bo jesteś ty Kiljański i Kayah - Prócz ciebie nic Kowalska - Prowadź mnie Krawczyk i Bartosiewicz - Trudno tak a tuż przed nocą poślubną... Dżem - Czerwony jak cegła...(z przymrużeniem oka;-)) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Moja pierwsza piosenka to Kukiz & Borysewicz "Jeśli tylko chcesz"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Acha zapomniałam jeszcze o jednej cudnej polskiej piosence:
Lady Pank - "Zawsze tam gdzie TY" ...Już teraz wiem, że dni są tylko po to, by do ciebie wracać każdą nocą złotą..." Ach... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
kkk
Edytowane przez CatherineK Czas edycji: 2012-09-26 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
kkk
Edytowane przez CatherineK Czas edycji: 2012-09-26 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
kkk
Edytowane przez CatherineK Czas edycji: 2012-09-26 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
kkk
Edytowane przez CatherineK Czas edycji: 2012-09-26 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Witma wszystkich mam do was ogromna prośbe potzrebuje nazwy piosenki a zanm tylko poczatek otwory znaczy sie tekst z niegi jesli znacie te piosenke to prosze napiszcie jej nazwe potzrebuje jej do zareczyn moze niktorzy domyslaja sie o co chodzi w kazdym razie to poczatek utworu:
No matter what they say now I'm in love I doing my way cos i'm in love and i can keep a some a of my mind wes spend a so with you all the time Jesli mozecie pomózcie Dzieki i pozdrawiam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Witma wszystkich mam do was ogromna prośbe potzrebuje nazwy piosenki a zanm tylko poczatek otwory znaczy sie tekst z niegi jesli znacie te piosenke to prosze napiszcie jej nazwe potzrebuje jej do zareczyn moze niktorzy domyslaja sie o co chodzi w kazdym razie to poczatek utworu:
No matter what they say now I'm in love I doing my way cos i'm in love and i can keep a some a of my mind wes spend a so with you all the time Jesli mozecie pomózcie Dzieki i pozdrawiam!! Jesli mozecie odpiszcie na adres DJ_LNG@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Mnie się bardzo podoba piosenka Stachurskyego - "Bez końca"
Oto słowa: Bez końca, mówię ci, mówię ci bez końca chciałbym ciebie szukać, póki mi starczy sił Usiądź, gwiazdko i obejmij mnie, nie uciekaj wciąż, porzuć wspomnienia, które są jak kolce. Pozwól mi czarować cię, jak w dziecinnych snach, pozwól prowadzić mi twój głos... Bez końca, mówię ci, mówię ci bez końca chciałbym ciebie szukać, póki mi starczy sił Lasy rąk i świateł blask, może będzie tak, a może zostanie tylko czas na miłość. Dziś nie warto dzielić dni na szczęśliwe i złe, dziś, gdy potrzebuję cię... Bez końca, mówię ci, mówię ci bez konca chciałbym ciebie szukać, póki mi starczy sił Bez końca, mówię ci, mówię ci bez konca chciałbym ciebie szukać, póki mi starczy sił I to chyba będzie piosenka na nasz pierwszy taniec. Tylko zamiast słów w refrenie: "szukać", będzie "kochać". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja polecę Ci piosenkę Steve'ego Wonder'a: Isn't she lovely i kamerzysta może podłożyć to w momencie Twojego wejścia do Kościoła lub w innej sytuacji, kiedy będziesz nagrana tylko Ty, np. w zwolnionym tempie, kiedy się śmiejesz...
![]() Tak to sobie wyobrażam ![]() ![]() ![]()
"...aby mieć ładne usta, wypowiadaj miłe słowa, aby posiadać piękne oczy, poszukuj dobra w ludziach, aby mieć szczupłą figurę, podziel się swoim jedzeniem z głodnymi, aby posiadać wspaniałe włosy, pozwalaj dziecku przeczesywać je palcami raz dziennie..." Audrey Hepburn
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
hej dziewczy ja tak troch off topic mam prośbę -poszukuję na kasetę weselną - wypowiedzi małych dzieci o ślubie ...wiem , ż e krążą gdzieś po necie ale nie mogę trafić
![]() - czego symbolem jest biała suknia panny młodej ? ( dziennikarka) - dziedzictwa ( z zadowoleniem mały chłopiec)! może ktoś ma ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-25 o 01:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-25 o 01:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
A my na podkład pod wstęp wybraliśmy znany już wszystkim piękny utwór Lady Pank "zawsze tam gdzie Ty" a na pierwszy taniec wybraliśmy utwór Kindla "z kimś takim jak Ty" utwór bardzo mało znany ale według nas bardzo ładny prosty i przemawiający do nas
![]()
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jesli nie masz moge przeslac ![]() Tez myslalam zeby wstawic to na film ze slubu...tylko to malo romantyczne jest ![]() - "....a on sam jedzie na urlop?" -" sam bo chyba mialby jej dosyc,bo ciagle mu kazala sprzatac,i by sie byczyla" ![]() albo - "ślub jest zawsze tragiczny" ![]() albo -" jak mowia ze nie chca podac sobie dłoni to jest załosne poprostu" ![]() lub tez - "....to jest łatwo, wystarczy powiedziec, zrezygnowalem, juz chce inna zone. Ale zona wtedy latwo sie obraza. A przeciez jest dużo babek na świecie" (!) ![]() albo -"Co decyduje o tym ze ludzie chca przezyc ze soba zycie?" -"Mają już ciąże..." i to -"Kazdy ma po jednej szansie zeby powiedziec tak, a jak ja straci to zostaje jaroszem." -"A kto to jest jarosz?" -"Czlowiek je same warzywa, bo zona nie bedzie mu gotowala schabowych,taka przyszłość go czeka" Dzieci to maja poczucie humoru ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
jesli moge to tez chcialabym prosic o przeslanie tych piosenek na podklad do kasety to moj adres: xxxxwp.pl.
Z góry dziekuje. Pozdrawiam Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-25 o 01:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
MARIKA.S: jeśli to nie problem, to ja też poprosiłabym te dzieciaczki na: xxx@epf.pl
Z góry dzięki!
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-25 o 01:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Myślę że tę piosenkę śpiewa Fabrizzio Faniello a tytuł to "I'm in love" ![]() ![]() A od siebie polecam gorrąco piosenki o miłości które mi się podobają: Johnny Logan-Hold me now Michael Bolton- A love so beautiful; To love Somebody Frank Fisher-Sie lebt an meiner Seite Christian Wunderlich-Forever tonight Janusz Laskowski-Och jak bardzo Cię kocham |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Nam grali na pierwszy taniec piosenkę zespołu Kindla "Z kimś takim jak Ty" przepiekna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Byłabym wdzieczna gdybyscie mi równiez wysłały kilka piosenek na maila. W zamian moge podesłac kilka Chrisa de Burgha - wspaniały romantyk. Moj mail to xxxxp@wp.pl.Z góry dziekuje i polecam sie na przyszłosc ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-25 o 01:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Poprosze o utwory do naszego filmu na adres xxx@poczta.wp.pl
![]() A w szczególności: Kancelaryi - Zabiorę cię Krawczyk - Bo jesteś ty Black - z pokazów mody, nie znam tytułu. Bardzo dziękuję. Może forumki pochwalą się nam swoimi filmikami? Może macie gdzieś na stronach? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-25 o 01:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Hej wszytskim
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Usłyszałam w niedzielę w radiu piękną piosenkę o miłości
- Katarzyna Groniec - Będę z Tobą - Piękne słowa, nastrojowa... słyszałam ją jeden jedyny raz i tak mi zapadła w pamięci ![]() polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Black z pokazów mody to 'Wonderful life' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
hej swietnym pomyslem wg mnie bedzie gunses roses "november rein" ta piosenka switnie sie nadaje do tak uroczystej okazji, np mi od razu leca wyobrazenia na temat slubu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Kindla - Z kimś takim jak Ty przepiękna (wolniejsza wersja)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.