![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Półmetek - strój, buty
dziekuje ![]() z allegro ![]() http://allegro.pl/item252352376_ds_0...or_czarny.html
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Fajna ta sukienka mystery
![]() Również mam w tym roku pólmetek i u mnie również wymyślono sobie eleganckie kreacje...sukienki znaczy się ![]()
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() sukienka jest b. ładna a przede wszystkim tania ![]() ![]() chyba kupię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Sukienka faktycznie śliczna
![]() Ja półmetek mam w no takim powiedzmy "dworku", trudno to określić, ale pod takie coś podchodzi... A buciki? Jakie są odpowiednie na listopad? Edytowane przez ananna Czas edycji: 2007-10-12 o 15:00 Powód: Błąd w piśmie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
śliczna ta sukienka ^^ a mogłabyś się w niej pokazać? i jak z jakością? bo też szukam czegoś na półmetek i ta sukienka wpadła mi w oko ^^
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
ananno, wnoskując z tego, że jesteś wysoka i szczupła (co ja bym dała żeby miec 175 cm wzrostu
![]() ![]() Do tego loczki, opaska do tyłu i wsio na zabawę ![]() Sama bym się tak obrała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
a ja mam półmetek za 3tyg i nie mam jeszcze nic ;/ mamy w restauracji więc będziemy ubrani elegancko ale bez przesady. Mam ochote na sukienke ale nie dluższą niż w kolano
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam sobie już tunikę, do tego postanowiłam dobrać satynowe wąskie spodnie i pantofelki na średnio wysokim cieniutkim koturnie.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Uważacie, że taka sukienka pasuje na studniówkę?? Tzn chodzi mi o to że mam półmetek w listopadzie a w stuczniu ide na studniówkę jako os.tow. i nie wiem czy wypadałoby iść w takiej kiecce... Co o tym myślicie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Chodzi ci o tę sukienkkę którą wkleiła sweet_mystery?
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Też mam 10 listopada. Takie imprezy z reguły są średnio wysokie, oczywiście studniówka czasem jest podwojeniem kwoty z półmetka, ale trudno
![]() Ja też sukienek nie lubię w związku z czym idę w spódnicy lub spodniach, jeszcze nie wiem, jednak skłaniam się ku spódnicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
z wczorajszych połowinek xD
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
to może odświeżę temat, ponieważ też mam w tym roku połowinki i jest to impreza a'la studniówka, lecz w mniejszym gronie.. mam filigranową figurę i ciemne włosy, może macie jakieś pomysły na kieckę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Hej Wam. Ja niestety mam ten sam problem, nie wiem co włożyć na półmetek, jest to luźna impreza, bez nauczycieli, organizowana tylko przez uczniów. Nie wiem co ubierają koleżanki, bo tak mi się wydaje, że same jeszcze nie wiedzą. Półmetek jest w listopadzie, co byście mi poradziły? Dodam, że nie lubię satynowych ubrań, za to lubię nawet obcisłe rzezy, z dekoltem, no i buty na obcasach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
hehe a jak ma się ubrać mężczyzna? w gajer?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
z tego co wiem to większość chłopaków na półmetki chodzi właśnie w garniturach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Mam połowinki pod koniec listopada i.. problem jak wy wszystkie. Gdzie znaleźć ciekawą sukienkę.. Może widział ktoś coś fajnego w którymś ze sklepów [w tzn. sieciówkach]? Bo okrążyłam miasto, byłam w centrum handlowym i ładnych sukienek w przystępnej cenie nie uświadczyłam. Marzy mi się coś skromnego, delikatnego- bez cekinów itd.
Może wyjściem byłoby allegro, ale wg mnie to za duże ryzyko kupować sukienkę w ciemno. Co ja zrobię..? ![]() A i jeszcze pytanie- wybieracie się do fryzjerek przed imprezą, czy same coś kombinujecie? Bo ja już nie wiem.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
ja myślałam raczej o http://www.krzywybocian.pl/foto/all/DS-0057-BK_1.jpg ale jakie dodatki do tego..? poradźcie coś!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Ja też przed półmetkiem - mam pod koniec października
![]() Będzie w typowym klubie wiec sądzę, ze stroje typowo imprezowe. Mam dużo czasu, więc sądzę, że wymyślę jakiś fajny zestaw ![]() http://www.krzywybocian.pl/foto/all/DS-0057-BK_1.jpg fajne całkiem. Może by spróbować z takim albo podobny naszyjnikiem jak na zdjęciu? Takie czerwone kolczyki też pasują, do tego czerwona torebka i fajnie ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
ja bym kupiła raczej top + bluzkę
po pierwsze łatwiej znaleźć fajne osobno i je skompletować po drugie potem częściej można nosić, no chyba że lubisz sukienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
na allegro ją widziałam i za bardzo przyzwoitą cenę o ile dobrze pamiętam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
ja mam połowinki 10 listopad. właśnie też przeglądałam sukienki z allegro i fajne sa te bombki z korardą [taką bym chciała] ;D ale boje się że ktoś będzie w takiej samej ;/ ....
poradźcie coś: jestem szczupłą blondynką, mam 170 cm, blond włosy i niebieskie oczy??
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Ja mam półmetek 22 listopada, w takiej elegantszej restauracji więc muszę (i chcę :P) iść ubrana bardziej galowo-wieczorowo...
Mam zamiar zakupić sukienkę czarną odcinaną pod biustem (chciałam taką ołówkową, ale niestety mam 'boczki' i by to niefajnie wyglądało xp) do tego mam już buty peep-toe z kokardką na małym obcasiku ecru i do tego chcę kopertówkę w tym samym kolorze ![]() Tylko nie wiem co z biżuterią.. myślicie że coś w stylu perełek będzie ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
mój półmetek również pod koniec października i problem wielki co na siebie włożyć. ubieramy się bardziej elegancko i wiem, że napewno muszę zainwestować w coś, co będę mogła na siebie włożyć na tą imprezę, bo nic takiego nie mam. jednocześnie chcę żeby nie był to ciuch jednorazowego użytku i żebym potem mogła założyć go w zwykły dzień i nie wyglądać dziwnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Mój półmetek nie będzie galowy ale też nie będzie imprezowy tak że jeansy itp
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
ja mam pólmetek pod koniec pażdziernika, chciałabym iść ale raczej nie pójde jak 1/3 dziewczyn, bo mają byc suknie balowe, ale kogo to obchodzi ze nie kazdy ma kase na sukienke i buty na 1 raz i to na połmetek bo studniowka to wiadomo ze wyjątkowy bal, trzba zainwestować
![]()
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
activ61! jak ja Ci kobieto współczuję. Oczywiście, nie uważam, że połowinki to coś estra ważnego, ale przecież to znak, że połowa katorgi już za nami i każdy powinien móc to uczcić.. Szkoda, że wasza klasa rozumie to trochę inaczej..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja też mam teraz półmetek i ten sam problem. Ale mniej więcej wiem jak chce wyglądać tylko mam do wyboru dwa style:P pierszy zestaw składał by się z kimonowej tuniki i botek a drugi który chyba wydaje mi się odpowiedniejszy na tą impreze to sukienka ( widziałam świetną satynową w Orasay:P) i trampki z Converse... tak była kiedyś ubrana na gali Scarlet Johanson
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.