![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Re: Jak przytyć???
Ja tam lubię być szczupła, choć nie ukrywam, że chciałabym kilka centymetrów więcej w bioderkach, ale to chyba na razie niemożliwe. 1,5 roku temu rodziłam i myślałam, że może wtedy coś się zmieni.. no i zmieniło się - teraz mam w biodrach 83 cm, czyli o kilka mniej niż wcześniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Moze to dosc glupio zabrzmi,ale jak milo spotkac kogos kto ma taki sam problem
![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1082816035 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
SLUCHAJ NIE PRZEJMUJ SIE!!!!MUSZA BYC I CHUDZI I GRUBI!JA PROBOWALAM WSZYSTKIEGO.I NIC!!!!!!POPROSTU MAMY SKORE Z PEWEXU
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Alma napisał(a):
> Moze to dosc glupio zabrzmi,ale jak milo spotkac kogos kto ma taki sam problem ![]() ![]() >Jem ile sie da,uwielbiam slodycze,moge wchlaniac je kilogramami i nic ![]() dokladnie, ja tak samo, jem i jem, nie ukrywam, ze slodkosci bardzo lubie, jestem juz po 30-stce, dziecko urodzilam i jak bylo tak jest. Sumujac, pocieszam sie tym, ze nie musze sie odchudzac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Znam pewnego chlopaka ktory byl straszliwie chudy i chcial przytyc. I przytyl owszem ale potem chcial sie odchudzac bo przytylo mu sie 20 kg. A on to robil tak... wstawal o 1 w nocy wzeral co sie da(np. jakas mega pizze) i wiadomo po czyms takim (codziennym) naprawde mozna przytyc. Oczywiscie w ciagu dnia tez duzo wzeral. No jak widac pomoglo ale dlatego tak duzo mu sie przytylo bo mu sie chyba rozstroila przemiana materii.Caluski i trzymam kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Kasiarzyna napisał(a):
> I przytyl owszem ale potem chcial sie odchudzac bo przytylo mu sie 20 kg. A on to robil tak... wstawal o 1 w nocy wzeral co sie da(np. jakas mega pizze) i wiadomo po czyms takim (codziennym) naprawde mozna przytyc. W nocy nie moge jesc, bo spie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Plusem tej naszej "chudosci" jest to,ze nie musimy sobie niczego nigdy odmawiac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
wy to macie dobrze kiedys tez mazylam jak wy miec figure. Jadlam tak malo ze na kibelak chodzialam raz na tydzien i schudlam na 60 kg przy wzroscie 178 cm, ale bylam laska mialam 15 lat. Pilnowalam sie tak 2 lata ale ponizej tych 60 kg nie zeszlam (wiec nie raz sie dziwilam jak te anorektyczki wpadaja w ta anoreksjie i sa az tak odchudzone). Ja jadlam ale malo, kanapke na sniadanie i na kolacje. Obiad najlepiej drugie danie na malym deserowym talerzu, dwie lyzki ziemniakow bez sosu( co mi do dzis zostalo), male miasko, najlepiej serce z kurczaka lub grapec do obgryzienia (jezu jak ja dawno tej czesci nogi od kury nie jadlam), cwiczylam miesnie brzuch chodz nigdy sie sadelka nie pozbylam ale brzuch twardy i plaski byl. teraz od paru lat mam to gdzies. Waze 68 kg do 70 kg wiec wage mam w sam raz wedlug tabel. teraz jakos nie umiem sie pozbyc zimowych kilogramow i mam 72 kg, widze to po dzinsach zwlaszcza jak sa skurczone po praniu, ledwo sie zapinam a nad paskiem sadlo hihihi. Lepiej na twarzy wygladam. jestem pucolowata z dosc szerokimi szczekami taki wypowy kwadratowy owal twarzy. I musze powiedziec, ze jak sie tak pilnowalam z jedzeniem to bylam jakas taka bardziej pucolowata tzn, bylam mniej ale to figury wydawalo sie wiecej. I jakas taka napuchnieta czy co. naprawde sie sobie podobam, co nie oznacza ze czasami sie nie powstrzymam od zjedzienia czegos bo bym miala juz dawno 20 kg wiecej, a dzieci jeszcze nie mam , matko pewnie po ciazy dopeiero bede cudowac zeby chodz w ciagu roku sie tej nadwagi pozbyc. Ja jestem z budowy po rodzinie ojca a tam wszyscy(kobiety) byly zawsze takie z podwoziem i biustem, ja przy nich to chuda jestem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
no jak miło, że jest nas tyle "patyczków"
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
hehehe tez tak mam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
A ja tez jem,jem i jem i jestem chuda ale nie ukrywam ze baaaaardzo mi to odpowiada
![]() ![]() pozdrawiam Was wszystki(i te bardzo chude i troch grubsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
No to ja też patyczek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki Patyczaki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Czasami też czsami chciałabym wyglądać lepiej.
(tochę przytyć) Od 5 lat ważę 50 kg przy wzroście 165. Wydaje mi sie, że to kwestia genów i przemiany materii. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Jak przytyć???
a ja waze 47 kg ( 166 cm ) i tez chcialabym przytyc ;-) ale to jest raczej niemozliwe, niezaleznie od tego ile jem i co jem moja waga jest od kilku lat taka sama
znacie jakies sposoby na przybranie na wadze????
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak przytyć???
![]() ![]() ja waze 54 przy wzroscie 168 cm. Chcialabym troszke przytyc, tak ze 3, 4 kg ![]() ![]() pozdr. ![]()
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Boze, ja też bardzo bardzo bym chciała przytyc!!! Mam 176cm i ważę około50 kg tylko. Tak było ze mną od urodzenia. Zawsze byłam chyuda. I to czasami az krępujące jest, bo wyobraźcie sobie idę z mama do lekarza rodzinnego a on mnie sie pyta czy w domu mi jeść dają. Normalnie mnie zaskoczyło to pytanie! Boże ja jem jak niedźwiedź!!! Jem śniadanie, drugie śniadanie w szkole,zupe jak wracam ze szkoły, potem obiad (ryż, sałatka i duuuuużo mięska), potem jeszcze kolacje. A w miedzyczasie batoniki, ciasteczka, dużo owoców i warzyw. Moi znajomi nie mogą uwierzyc jak widzą ile jem..... i zawsze są zdziwieni dlaczego ja nie tyje?? Sama chciałąbym to wiedziec. Wszyscy mi mówią, żebym się nie przejmowała bo z taka figura, wzrostem i wyglądem napewno modelką zostane. A mi tam na tym wogóle nie zależy..... Chciałabym tylko raz w życiu normalnie wyglądac. Pojsc do sklepu wybrac spódnice lub spodnie które by ze mnie nie spadały. Ale nic. Byłam, jestem i pewnie będę patyczakiem.
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
wiecie dziewczyny nie jestescie same.Najgorsze jest to że od urodzenia wszyscy się nade mną użalają ze ja jestem taka biedna, taka chuda i wogole.Tez chce przytyć zeby wyglądac bardziej kobieco i mieć wiecej w biuście
![]()
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Dołączam się do Was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ostatnio mam ochotę wypróbować koktajl na masę (taki dla pakerów ![]() podaję link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=60355&page=2 Jeśli w najbliższym czasie z nim poeksperymentuję to obiecuję, że podzielę się wrażeniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() ja tez jem ile tylko sie da (chociaz w lecie za bardzo mi sie jesc nie chce) ![]() ![]() Pamietam jak 2 latka temu jak bylam nad morzem to przez 2 tygodnie przybylo mi 5 kg ![]() ![]() Teraz piwa nie pije bo juz jakos nie przepadam za nim, a do jedzenia to sie czasem zmuszam bo jak mi sie nie chce jesc to sobie mowie ze musze zjesc bo inaczej schudne ![]() Przydaloby sie tak ze 3, 4 kg ![]() Kto mi da te kg? kupie kg!! ![]() pozdr. ![]()
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny!!! Ja też jestem chudzielec... 44kg przy163cm wzrostu. Marzy mi się jakieś dodatkowe 5 kilo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
oj.. nie znam tego problemu... ja mam 164 cm i 50 kg ... ale chcialabym wazyc mniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Teoretycznie mogłabym tak jeść, wydaje mi sę że wtedy bym przytyła. Ale ja nie chcę pchać w siebie niezdrowych rzeczy. Zależe mi na zdrowym odżywianiu bo to jest lepsze niż jedzenie codziennie w fastfoodach albo pozeranie 20 paczkow.....tym idzie zniszczyc sobie organizm.....
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
rozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
BAN stały
|
Mi pomogły leki antydepresyjne (no ale ja mialam depresje i przez to nie moglam jesc) a ostatecznie przytylam teraz jak jem codziennie pizze. kupuje sobie taki spód z sosem ( w carrefourze). klade na to z 8 duzych plastrow salami, bardzo duzo zoltego sera - grube plastry tak zeby przykrywaly caly placek, troche pomidorow, dzisiaj dolozylam sobie mnostwo papryki (pycha).
drugie dobre danie to nalesniki z jagodami i ze smietaną - smietana 18% - 1 szklanka z 5 lyzeczkami cukru - ta ilosc smietany starcza mi na jakies 3 - 4 nalesniki, bo nakladam obficie ![]() fajne są tez pyzy z truskawkami. i nie klopotliwe. kupuje sie wsklepie i jem ze smietana tak jak nalesniki (czyli pol na pol ze smietana) ![]() na lekach i tej diecie utylam 7 kilo i jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Witam wszyskie panie przegladajac wasze posty zauwazyłem ten ciekawy temacik. Jesli chodzi o przytycie borykałem sie z dokładnie tym samym problemem co wy no i jakos wyszło udało mi sie przytyc jakies 7 kilo. Moja przygoda rozpoczeła sie rok temu dosc niedawno po samej maturze jak zauwazyłem ze moja waga spadła do 70kg
![]() ![]() Wszytko moge zawdzieczac mojem apetytowi bo bez nieg nic bym nie wskurał na poczatku było cizko sie przestwic ale po 2 tygodniach juz było normalnie. Aktualnie mam sie dobrze waze 79kg wiadomo wakcje sport wiecej ruchu wiecej potu tak wiec 2 klilo mozna zrzucic a od wrzesnia znowu dietka ![]() A o to moje zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Myślę,że to jest ciekawe pytanie. Dużo mówi się o odchudzaniu, ale rzadko można usłyszeć jakieś rady na temat tego, jak przytyć.
Zawęził bym jeszcze nieco pytanie: jak przytyć, ale bez uszczerbku na zdrowiu??? Opychanie się wieloma posiłkami dziennie, czy tym bardziej jedzenie po nocach z czasem odbije sie na naszym zdrowiu.... Zna ktoś jakiś sposób? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Nie mowiłem o opychaniu na siłe tylko o stopniowym zwiekszaniu kalorii w pozywieniu rownie dobrze mga byc 3 posiłki dzienne wazne zeby były syte jak zacznałem sporzadzałem sobie posiłki spogladajac na tablice w ktorych była zawarta kalorycznosc pozywienia. Moge powiedziec jeszcze jeden przypadek z zycia wziety dotyczył on mojej kolezanki tez był "chuda" i ciezko było jej przytyc zwiekszyła ilosc posiłkow z 2 posiłkow na trzy. Jednak to było ciezkie do przejscia nie miała wogole apetytu. Pozniej mi powiedziała ze piła surowe jajka dla poprawienia apetytu nie wiem czy to pomaga ale u niej wypadło swietnie. To tyle z mojej strony reszta nalezy do was moje drogie panie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
zgodze sie z Kumi
![]() wy, jako faceci, powinnisie najlepiej wiedziec jak przytyc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
.
Edytowane przez Patriffia85 Czas edycji: 2006-02-25 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.