![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rani-nsail = Naildesign?
no właśnie... łączenie żeli różnych firm nie wychodzi podobno na dobre... (nie próbowałam) ale jeśli chodzi o jakieś wzorki kolorowymi żelami dajmy na to że właśnie firmy Naildesign to czy ma to jakieś znaczenie na jakość zrobionego paznokcia żelami np. sunflower??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
![]()
hej wam, nie pisze ogolnie na forach bo jest to dla mie bezsensu - na nich zazwyczaj odpowiadaja SUPER pozytywne opinie wlasciciele tych firm albo pracownicy - w szczegolnosci te wielkie negatywne opinie - OBUDZCIE sie !!! czy nie macie tu odczucia ze jest posrod nas ktos z spn ?i to chyba na 100%
ja ich prod. nie probowalam i nie bede sie o produktach wypowiadac ale bylam u nich na targach - zarozumiale kwoki to sprzedaja! zreszta forum mialo byc o Ranail albo naildesign, wiec poco do choler.. reklamowac inne marki tu ? odnosnie Ranail nie probowalam - nowa tania linia EF - chca widac doscignac rynek wlasna marka, bo zostaja maksymalnie w tyle! naildesign - nie probowalam wszystkich prod. ale odnosni zeli mam super build - moim zdaniem niezastapiony i szczerze go moge innym polecic - innych firm nie mam zamiaru krytykowac ani polecac - zreszta poco plotkowac - sprobujcie sobie z kazdej firmy jakiegos produktu sprawdzcie efekt i porownajcie ceny wiecej nie mozna tu nic zrobic p.s. kiedys polecila mi kolezanka lafamme - nie la feme - maja co sie okazuje te same zele co naildesign tylko o wiele drozsze , wiec jak juz ktos wspomnial - na swiecie sa chyba 2 czy 3 fabryki i wszyscy maja praktycznie to samo tylko z innymi etykietami jezeli chodzi o zele koncem - efekt jeden - moim zdaniem poco przeplacac jak i tak otrzymasz to samo - ja zostaje z super build naildesign buziaki i papa p.s. wiem ze zaraz ktoras z spn skrytykuje to i prosze, niech sie troche rozpisze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Nailword nie rozumiem czemu Twoja wypowiedź jest taka ostra.
A tak wracając do tematu próbowałam obu marek: żeli z reni nails, i akryli z naildesign. Zele clear nie poziomuja się i szybko żółkną a biały nie pokrywa za pierwszym razem. Zamówiłam też żele kolorowe i muszę przyznać, że niektóre żele są bardzo fajne, nietety część żeli musiałam wyżucic bo były tak gęste że nic z tym nie dało się zrobić. Akryle z naila też nie polecam. Liquid ogólnie nie ma ładnego zapachu, ale ten z naila jest tak ostry , że po 10 min musiałam przerwac prace bo głowa mi pękała. Po drugie nieładny zapach długo się utrzymuje. Mam porównanie z ez-flow, christrio i ra nails. Obie firmy mają tragiczny poziom obsługi klienta. Co do Ra nails ich produkty są ok. Zele są rzadkie i pieką w lampie, ale ładnie sie poziomują, nie kruszą się. Jak na tę cenę to naprawdę polecam. Co do akryli to próbowałam kolorówek, ie są tak plastyczne jak ez flow czy christrio, ale kwiatki idzie z nich ukulać i kolorki są ładne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.